Şimdi Ara

SEAFİGHT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler aranızda seafight oynayan varmı cok zevkli bir oyun 6 senedir oynuyorum yeniden basladım yardımcı olabilirim size seafight.com bir bakın beğeneceğinize eminim..

• adnan.03 kullanıcısına yanıt
    hocam pm den ulaşın bana
  • Bende oynuyorum 2008 den beri o zaman açtığım hesap kapanmış yeni açtım 1 ay önce. banada ulaşın
  • bende oynuyorum elit2 gemim var ama uzun zamandır girmiyorum
  • 2008 Oyuncusuyum Elimde 3 tane Hesap var

19 Level F+F kaleleri sağlam oyunun en iyi tasarımına sahip(odyseus) ,27. sınıf Full amiral gemi menzil açık , 150 TL ye bırakıyorum

13 Level 16. Sınıf Full amiral , 6/4 rampalı , 20 Yetenekli gemi 45 TL den Bırakıyorum

5 Level 2. Sınıf Full Amiral Elcano tasarımlı Full güverteli gemi 20 TL den Bırakıyorum Yada Karşılığında Steamdan oyun olabilir Hocalarım.
  • bokor varken odyseus neymiş :) 19 level hangi server kaç yetenek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhanbzkurt

bokor varken odyseus neymiş :) 19 level hangi server kaç yetenek.

TR2 34 Yetenek :) ben oyuna para yatırmıyorum hocam zamanında 100 tl ye satın aldım geliştirdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Managerzone
    5 yıl önce açıldı
    MuTurk Online
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tr1 olsaydı alırdım. Bokor parayla değil bedavaya gelme şansıda var 1000 liraya gelmemede.teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhanbzkurt

Tr1 olsaydı alırdım. Bokor parayla değil bedavaya gelme şansıda var 1000 liraya gelmemede.teşekkürler

Genin darbesi 225 bin normal 230 bin vudu darbesi var özel yaparsan bu gemiyle çok sağlam darbe olur gemide menzil var kalelerden dümen bodoslama açık zaten hızlı gemi rampa seksant barutluk felan filan çoğu gerekli kale 6/6 zaten 150 TL ye satıyorum teşekkürler sizede.
  • bende oynuyordum fakat parası olanın kazandığı bir oyun olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.