Şimdi Ara

SEAGATE 1.5TB 32MB 7200RPM EXPANSION 3.5' TAŞINABİLİR DİSK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce 1.5 tb harici harddisk aldım. aldığım günden beri içinden tıkırtı sesleri geliyordu. bu özellikle 300-400 gb doldurduktan sonra süreklilik arzediyordu. ve bu sesle beraber o sıra hardiskle ne yapıyorsam donuyordu.
    iki kere servise gönderdi. aldığım hepsi burada aracılığıyla penta dağıtıcısına. ikisinde de sağlam diye geri gönderdiler. halbuki ikinci gönderişimde çıkan sesin ses kaydını ki yaklaşık 6 dk durmadan tıkırtı yapmıştı. ve 1 sayfa açıklamayla. durum yine aynı test edildi sağlam. bugün gönderdiğim harddisk geri geldi. ben de kırdım attım. bunu burda yazma amacım. forumda da aynı sorunu yaşıyan arkadaşlar var. seagate in bu serisinden uzak durun. eski taşınabilr hardiskim de seagate ti bi kaç kere yere düşmesine rağmen canavar gibi çalışıyordu. ama boyutu yetmediği için onu satıp bunu almıştım.
    harddiski kırınca belki merak edersiniz gerçi sadece dış plastik kabı kırıldı. iç metal kutu ve harddiski söktüm. harddisk 4 plakadan oluşuyor. açık çalıştırdığımda çıkan sesin okuyucu kafanın disklerin göbeğindeki metal yere çarptığını gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hades1979 -- 26 Kasım 2009; 1:07:09 >

• Bu olaya kafa vurması deniyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.