Şimdi Ara

Seagate 1TB Açılmıyor (Bip Sesi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
25.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bursa için istanbulda veri kurtarma firmaları ile anlaşmalı bilgisayarcılar var. onlarda istanbula gönderiyorlar. Peyk Elektronik, Kademe Bilgisayar gibi. Veri kurtarma firmaları ile anlaşmaları var.
    Direk kendinde istanbuldaki veri kurtarma firmalarını arayıp gönderebilirsin. Ama tanıdık bilgisayarcı varsa onun vasıtası ile göndermen daha rahat olur.
  • Çok para istiyorlardır sanırım.:(((((
  • Bende de aynı sorun oldu, orjinalinde iki usb kafası varken kaybolduğundan bir usb kafa ile bilgisayarın önündeki usb yuvasına taktım ama çalışmadı bib sesi geldi. Arka usb ye taktım çalıştı. elektrik yetmediğinden öyle yaptığını anladım.
  • 3,5" taşınabilir harddisk arızalar:

1-güç kaynağı adaptörü bozuk olabilir. Aynısından 12 volt adaptör bulabilirsiniz...
    2-kutunun içinde "sata to usb" veri aktarım kartı bozulmuş olabilir. harddiski kutu içerisinden çıkarıp başka bir kutuya monte ederek kullanabilirsiniz....
    3-kutunun içerisindeki harddiskin üzerinde bulunan yeşil renkli kart arızalı olabilir. aynısından bulunup değiştirilirse düzelebilir...
    4-harddiskin içindeki arızalar: motor,kafa, veri kayıt plakası arızaları....

önce adaptörü kontrol edin....
    sonra kutu içerisinden harddiski çıkarıp masaüstü bilgisayara takın belki çalışabilir...
    yine çalışmazsa yeşil kartı inceleyin...
    en son harddiskin içi açılmalıdır...
  • ben 125 tl den onarıyorum.. Tabii diskinizin içinde sorun yoksa..kafa veya disk yüzeyi sorunu yoksa..
  • Bendede bu sorun oluştu yaklaşık 2-3 gün oluyor.Hiçbirşey yokken bir anda okumamaya başladı diski.
    USB yi takıyorum bilgisayara motor bi kaç tur dönüyor sanki sonra duruyor ve bit bit diye ses çıkarmaya başlıyor.
    Seageta 1 tb disk.
    1 yıl falan odu alalı.Sabit duruyordu kasanın üzerinde;darbe,düşürme falan gibihiç birşey yapmadım.
    Ne yapmak lazım garantisi var hala.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lacose -- 23 Temmuz 2013; 17:56:01 >
  • MERHABA ARKADAŞLAR;
    BENDE WD MARKA MY PASSPROT 2 TB HARİCİ DİSK VAR. BU GÜN BU HARD DİSKİ DÜŞÜRDÜM.
    DÜŞÜRDÜKTEN SONRA PC YE BAĞLADIĞIMDA ÇALIŞIYOR FAKAT SÜREKLİ BİP SESİ GELİP BİR TÜRLÜ PC DE GÖREMİYORUM.
    iÇİNDE MESLEKİ PROJELERİM VAR VE YURT DIŞINDA ÇALIŞTIĞIM İÇİN BURDA KİME GÖSTEREBİLECEĞİMİ BİLMİYORUM.
    BU KONUDA NASIL YARDIMCI OLABİLİRSİNİZ.
    ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
  • tarihe baktım, biraz geç olacak cevap ama kusura bakma

Ben o zaman baya araştırdım ve sanırım bi bardak su içmek çok daha yararlı olur. Gittiğim bilgisayarcılar çaresiz kaldı, öyle sokak arasındakilere de sormadım, adam akıllı yerlerdi. sanırım bu iş biraz daha profesyonel işi. sadece bu iş için uzmanlaşmış şirketler sorunu çözer diye tahmin ediyorum. Yurt dışında seçenekler belki biraz daha fazladır ama en azından ben bir şey bulamadım. Geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.