Şimdi Ara

Seagate 1TB Freeagent Desk Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Düne kadar sorunsuz çalışan, tamamı dolu olan ve sadece içindeki bilgileri okuma işlevli kullandığım Seagate Freeagent Desk 1TBlik harddiskim artık açılmıyor. Herhangi bir düşme, darbeye maruz kalmamıştır. Ayrıca elektrik kesintisi filan gibi bir sorun da olmadan kendisi artık çalışmayı bırakmıştır. USBye takıp adaptörünü taktığım zaman tık tık diye ilk başlarken ki sesleri veriyor ama bir türlü ışığı yanıpta okuma kısmına geçemiyor. Sitede önceden yazılmış sorunları okudum ama benimkine benzer sorun bulamadım. Acaba harddisk mi bozulmuştur yoksa harddiskteki kontrol kartı mı? Daha hala 1 senelik garantisi var ama servise gönderince sadece yenisiyle değiştiriyorlarmış, içindeki verilerde doğal olarak yok oluyormuş. Acaba Ankara'da harddiski açıp acaba sorun harddiskteki yoksa kontrol kartında mı diye bakacak harddiskte sağlamsa onu çıkarabilecek servis var mı? Ya da bu sorunun çaresini bilen var mı? Şimdiden teşekkürler.

• beni korkutmaya başlattın arkadaşım bende o markayı kullanıyorum inş. sorunun en yakın zamanda düzelir.
  • bugün aynı sorun bende :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.