Bildirim
Seagate 1TB FreeAgent Xtreme USB/eSATA/Firewire USB sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Normalde USB bağlantı kullanırken elektrik kablosuna ihtiyaç olmaması lazım, yanlış mı biliyorum.
Bu bilgi 2.5' yani laptop diskleri için geçerli..Sendeki normal maasüstü bir harddisk ve fazla güce ihtıyac duyduğu için usb yetmiyor ona..Extra güc gereksinimi vardır bu tip ürünlerin.. -
quote:
Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}
Bu bilgi 2.5' yani laptop diskleri için geçerli..Sendeki normal maasüstü bir harddisk ve fazla güce ihtıyac duyduğu için usb yetmiyor ona..Extra güc gereksinimi vardır bu tip ürünlerin..
Bir arkadaşımda Western Digital 500GB vardı, 3,5" idi.
Sadece USB kabloyla kullanıyordu.
Güç kablosunu takmıyordu.
Ben Y uçlu USB kablosunu da denedim. Hani bir ucundan veri + elektrik alıyor, ilaveten diğer uçtan da elektrik alıyor.
Onunla da çalıştıramadım.
İlla ki adaptörü takınca çalışıyor. -
Aldığın hdd 3.5''. Bu nedenle gücünü adaptörden almak zorunda. Tüm 3.5'' hdd'ler gücünü adaptörden alır,arkadaşının western digital de öyledir.
Hangi bağlantıyı kullanırsan kullan elektrik bağlantısına ihtiyacın var.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X