Şimdi Ara

Seagate 2TB 7200RPM Expansion 3.5' Taşınabilir Disk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu ürünü almayı düşünüyorum. depolama amaçlı alıcam. usb yle dvd playerada bağlamyı düşünüyorum. bende şu an seagate freeagent 1tb var ondan çok memnunum. ama bu expansion serisi hakkında bilgim yok. ne dersiniz?

http://www.hepsiburada.com/Liste/seagate-2tb-7200rpm-expansion-35-tasinabilir-disk-st320005exd101-rk/ProductDetails.aspx?productId=bd85401&categoryId=100225#linkTaksitIndirim

bir de bu var
    http://www.hepsiburada.com/Liste/seagate-freeagent-goflex-desk-2tb-7200rpm-35-siyah-tasinabilir-disk-stac2000200-/ProductDetails.aspx?productId=bd85209&categoryId=100225

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mattutino -- 14 Şubat 2011; 14:22:22 >

• Seagate 2TB 7200RPM Expansion 3.5

750 gb harici diskim vardı ve sorun vermeye başladı. Araştırmaya girdim ve bu ürüne kafayı taktım.

Bu ürünü bugün aldım. Bende HB den almaya niyetliydim fakat nette aradım, en ucuz Bimeks göründü. Bursa mağaza ya tel açtım, ellerinde olup olmadığını fiyat bilgisi aldım.
    Stokta vardı ve fiyatı 190.51 TL idi. Gittim almaya, KK tek çekim derken karrta biriken 42 tl gibi çip parayı da düşünce 148 tl gibi bir fiyata gelince harika oldu. Ne kargo bekledim nede geldi gelmedi olayı olamdı. Sadece 4 tl git gel yol parası. Şuan eski diskten yeniye kopyalama yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Losthan -- 24 Şubat 2011; 21:09:36 >
  • kafası vuruyor tak tak ses geliyor film filan izlerken film 3 - 6 sn dolup kalıyor... forumda bu konuda şikayeti olan çok
  • bugün bir tane aldım bimeks ten kampanya vardı...ilk izlenimlerim yazma hızı fena değil bi iki güne incelememi koyucam zaten kopyalama esnasında arada tık tık ediyor ama çok rahatsız etmiyor...film açtım izledim herhangi bi donma vs durumla karşılaşmadım...incelemede detaylı olarak yazarım...şimdilik bu kadar...
  • Arkadaşlar bu ürünü aldığımdan beri tak tak kafa sesinden illallah getirdim. Aktarım yaparken saçma sapan takılmalar süre uzamalarıda cabası. Lanet olsun nerden aldım bu ürünü dediğim çok oldu.
    Elektro world'den aldığım ürünü gsarantiye gönderdiğimde saçma apan bir şekilde ürün sağlamdır, usb kablosu ve güç adaptörü değişti şeklinde bir geri dönüş oldu.
    Sonra ürünü aldığımda geçen günlerde 2nci kez depolama işine girişeyim dediğimde bilgisayar tanımama hatası verdi ve birden herşey gitti. Ürünü masadan kaldırdığımda kutuya giren kablonun boşça hareket ettiğini gördüm.

birde baktımki kutu bağlantı girişi kopmuş içine kaçmış. Tekrar elektroworlde götürüp servise gönderdim sonra ürününüz geri geldi dediklerinde bana söylenen ürünün kullanıcı hatası olarak geri geldiği.
    Asıl vurucu noktada şu ki, çalışan arkadaşın dediğine göre ki o da kargocudan öğrenmiş, ürünün distribütörü hata nedenini okur okumaz teslim bile almadan biz bunu tamir de etmeyiz, eğer garanti içinde olsaydı bire bir değişim yapardım, bunu tamir etmeyiz almayızda şeklinde olmuş
    elektor world çalışanı hatta kendilerine bari tamir ettirin ücret karşılı olsun demelerine rağmen bana bu şekilde ürünü geri göndermişler. Bu saatten sonra ürünü alıp duvaramı asıyım, saksımı yapayım yani...
    Çalışanın dediği şey, artık kendiniz tamir etmeye çalışın. Bende gittim 66tl'ye vatanbilgisayardan usb 3.0 destekli everest harici kutu aldım. Bilgisayarımda usb 3.0 destekliyordu.

Seagate orjinal kutusunu kırdım açtım. Gördüğüm üzere zaten usb kutu bağlantı girişi bildiğiniz pamuk ipliğine bağlı... Yapıştırma bir soket. Sizinde başınıza gelmesi son derece muhtemel. Ayrıca şundan da minimki ilk garantiye gittiğinde kim baktıysa artık ayı gücünü denemiş olmalı ki, parasını kendim kazanarak kıymetini kendim bildiğim, kimselere vermediğim ve masamın üstünden ayırmadığım hassas kullandığım ürünün ömrünü böylesine kısaltmış.

Şimdiyse ürünümü ortalama 100Mbyte/ saniye hızla kullanıyorum. Ama cebimden ayrıca 66 TL çıktı mı?? ÇIKTI!!!

Distribütörün yaptığı ayıpta cabası!! Hadi garanti kapsamı dışı diyorsun, bari parasıyla tamirini yap be kardeşim!!! İşimden izin alıp tüketici mahkemelerinde gezmektense hakkımı helal etmiyorum diyorum!!!

Siz siz olun western dijitalden şaşmayın arkadaşlar. Distribütörü bile hadi dandik olsun diyelim, en azından ürünün kendisi taş gibi... En azından sorun çıkarmaz. Benim başıma geldi, sizin gelmesin.

• Benimde 2tb wd daha geçen hafta bozuldu. bad sektörler çıktı. paramı geri aldım vatanbilgisayardan.

wd'e güvenim kalmadı seagete alıyım diyordum.
  • dATA kaybı yaşamamak adına bu ürünü tavsiye eder misini?
    Edeceğiniz bir marka/ürün mevcut mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.