Şimdi Ara

Seagate 3,5 HDD için Adaptör Arıyorum Nerden Bulurum YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Arkadaşlar Seagate 3,5 HDD için Adaptör Arıyorum Nerden Bulurum YARDIM
    P/N 2GEXBZSX
    SEAGATE FREE AGENT DESK ADAPTÖR
    orjinal adaptörünü bir türlü bulamıyrum internetten nerden temin edebilirim lütfen yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zafer_2173 -- 1 Kasım 2012; 18:34:38 >

• Resim burda hardisk bu

Seagate 3,5 HDD için Adaptör Arıyorum Nerden Bulurum YARDIM
  • bende mevcut..12 volt.
  • Zafer_2173 Z kullanıcısına yanıt
    Orjinal adaptorunu bulman zor.Voltajı ve amparajı uygun kalıtelı bır adaptır alsan yeterli.Mesela ben usb hub ıcın adaptor arıyordum.Ankarada konya sokakta 5v 4 amper yıldırım marka adaptor aldım.Turk malıymıs.Ve kalıtelıymıs.2yılda garantılı.Sorunsuzca kullanıyorum.
  • Adaptörün arızalı olup olmadığını kontrol ettiniz mi acaba? Eski adaptörünüz duruyorsa 12 V 1.5 A olma ihtimali yüksek ama tekrar bir kontrol edin. Temin edemiyorsanız tekrar buradan dönüş yapabilirseniz yardımcı olmaya çalışırım?
  • tanıdığınız elektronikçi varsa bir kontrol ettirin.
    kolay kolay adaptörler bozulmaz çünkü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nereden yazıyorsunuz ona göre sizi yönlendireyim aradığınız adaptör 12 volt DC 2 amper internetten almak isterseniz

http://www.sanalpazar.com/12-Volt-2-Amper-Adaptor__isp12677824

http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/12-v-2-amper-adaptor-8-99-tl-109217290

alabilirsin......

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende mevcut..12 volt. orjinal

KTec 12 v 1,5 A

19 tl..
  • Teşekkürler. Yalnız ben Frisby hdd kutusu aldım daha iyi oldu. Teşekkürler Arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.