Şimdi Ara

Seagate 320 Sata2 Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşalar Seagate 320gb Hard Diskim var.Forumlarda okuduğuma göre Hard Diskin arkasındaki Jumper'ları çıkardığımızda Hard Disk Sata2 Olarak Çalışıyormuş.
    Anakartım İntel DP35DP Sata 2 ye uyumlu.Şimdi Eğer Jumper'ları çıkarrırsam Sistemde bir sorun yaşarmıyım.

• ewt jumperı çıkarınca sata2 olarak çalışacaktır,anakartında destekliomuş durduğun kabahat çıkarmanda bi sakınca yok ..
  • anakart destekliyorsa bi sorun olmaz tabii
  • Arkadaşlar Sağolun.Jumperi çıkardım Sorunsuz Çalışıyordu ama 1 haftadır mavi hata veriyor.Sizce neden olur.
    Bilgisayarı 2,5 ay oldu alalı.Sorun yoktu ama 1 haftadır mavi hata veriyor.

Anakart: İntel DP35DP
    İşlemci: İntel Core2 Quad Q6600
    Ekran Kartı: Galaxy GF8600GT 512MB
    Hard Disk: Seagate 320GB 16MB SATA2
    Ram: Kinston 1GB 667mhz
    Kasa: ASUS TA951

• mavi ekranın sebebi herşey olabilir

ekranda çıkan yazının içeriğine bak

en üstten 3.4. satırda sebebi yazar

belki yüklediğin bi driver veya program sebep oluyodur
  • Arkadaşlar mavi hatayı okuyamıyorum çok hızlı geçiyor.Donanımsal bir sorun mu oldu bilmiyorum.Jumperi Çıkarınca başladı her şey ama Pc Sata2 yi destekliyor ama sorun nerede bilmiyorum.Sizce Format Atsam Sorun ortadan kalkarmı...?
  • peki jumperı tak bide öyle dene bakalım

eğer yine öyleyse humperı çıkarıp formatlayıp yeniden kur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • önce anakartın sitesine gir ve son sürücüleri indir,ondan sonra format at ve yeni sürücüleri kur büyük ihtimal çözülecektir,bide windows xp kullanıosan sp2 li olsunn..
  • Jumperleri söktükten sonra biostan master slave ayarlarını düzelt. Ayardan sonra format atsan çok iyi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.