Bildirim
Seagate 320 Sata2 Yardım.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ewt jumperı çıkarınca sata2 olarak çalışacaktır,anakartında destekliomuş durduğun kabahat çıkarmanda bi sakınca yok .. -
anakart destekliyorsa bi sorun olmaz tabii -
Arkadaşlar Sağolun.Jumperi çıkardım Sorunsuz Çalışıyordu ama 1 haftadır mavi hata veriyor.Sizce neden olur.
Bilgisayarı 2,5 ay oldu alalı.Sorun yoktu ama 1 haftadır mavi hata veriyor.
Anakart: İntel DP35DP
İşlemci: İntel Core2 Quad Q6600
Ekran Kartı: Galaxy GF8600GT 512MB
Hard Disk: Seagate 320GB 16MB SATA2
Ram: Kinston 1GB 667mhz
Kasa: ASUS TA951
-
mavi ekranın sebebi herşey olabilir
ekranda çıkan yazının içeriğine bak
en üstten 3.4. satırda sebebi yazar
belki yüklediğin bi driver veya program sebep oluyodur -
Arkadaşlar mavi hatayı okuyamıyorum çok hızlı geçiyor.Donanımsal bir sorun mu oldu bilmiyorum.Jumperi Çıkarınca başladı her şey ama Pc Sata2 yi destekliyor ama sorun nerede bilmiyorum.Sizce Format Atsam Sorun ortadan kalkarmı...? -
peki jumperı tak bide öyle dene bakalım
eğer yine öyleyse humperı çıkarıp formatlayıp yeniden kur -
önce anakartın sitesine gir ve son sürücüleri indir,ondan sonra format at ve yeni sürücüleri kur büyük ihtimal çözülecektir,bide windows xp kullanıosan sp2 li olsunn.. -
Jumperleri söktükten sonra biostan master slave ayarlarını düzelt. Ayardan sonra format atsan çok iyi olur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X