Şimdi Ara

SEAGATE 500GB 7200.12 ST3500418AS incelemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
10.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eline sağlık güzel test.erişim süresi bayağı iyi
  • ses falan duymadım. açıkçası sesi varsa bile sessiz şekilde çalışan bir samsungun yanında duyulmadı
  • Bendeki ST3500320AS hdd dün sistemi hiç açmadı. Biosta da görmüyor..
  • geçmiş olsun arkadaşım.bende 4 tane vardı.2 si uçtu.garantie yolladım.bana seagate yerine sıfır 2 yıl garantili maxtor gönderdiler.bence sende aldığın firmaya yolla.
    quote:

Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*

Bendeki ST3500320AS hdd dün sistemi hiç açmadı. Biosta da görmüyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*

Bendeki ST3500320AS hdd dün sistemi hiç açmadı. Biosta da görmüyor..

Gemiş olsunda bu harddiskin ST3500418AS ile alakası yok. Sizin bahsettiğiniz disk 7200.11 serisinden ve sorun yaşayan çok var o seride.
  • daha dün aldım böyle disk görmedim
  • arkadaşlar; diskleriniz hayırlı uğurlu olsun. umarım sorunsuz kullanırsınız. bu yeni disklerin birinde çökme yaşanmış, umarım bu serininde önceki seri gibi bir problemi yoktur. aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz.
    link
  • Bende aldım 500 gb ST3500418AS 7200.12 serisinden birkaçgüne bende sistem kurup test edicem.Özellikle ses konusunu merak ediyorum sizinlede paylaşırım
  • http://forum.pclab.pl/lofiversion/index.php?t437052-50.html -Z Şurada yazdığına göre firmware farklılıkları var.

410AS (CC31) - 15.3ms.
    410AS/418AS (CC33) - 14.3ms.
  • çok güzelmiş. seagate 7200.9 80gb 4 yıldır kullanıyorum sessiz sakin
  • quote:

Orjinalden alıntı: mav1li

http://forum.pclab.pl/lofiversion/index.php?t437052-50.html -Z Şurada yazdığına göre firmware farklılıkları var.

410AS (CC31) - 15.3ms.
    410AS/418AS (CC33) - 14.3ms.

maşallah sen hangi dilleri biliyon?bu hangi dil yaw?

• bende o sorunu 11 serisinden vardı,servise verdim 16 mb bellekli 12 serisinden verdiler.çok kızdım açıkcası.
  • bu hddnin sıcaklığını gösterecek bi program yokmu ne kadar program kurdum hiç biri sıcaklığını göstermiyor
  • everest gösteriyor diye biliyorum ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultrAslan-45

bu hddnin sıcaklığını gösterecek bi program yokmu ne kadar program kurdum hiç biri sıcaklığını göstermiyor

hdtune
    active smart 2.7

bunlar hdd sıcaklığını smart verileriyle beraber gösterir.
  • " everest gösteriyor diye biliyorum ?"

yükledim göstermiyor

"bunlar hdd sıcaklığını smart verileriyle beraber gösterir. "

smart özelliği ne işe yarıyor o kapalı şuan açayımmı ki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultrAslan-45

"bunlar hdd sıcaklığını smart verileriyle beraber gösterir. "

smart özelliği ne işe yarıyor o kapalı şuan açayımmı ki.

bios'tan açılması şart mı bilmiyorum ama açın. Belki onun kapalı olması hdd sıcaklığını görmenizi de engelliyordur

S.m.a.r.t hakkında fikir sahibi olmak için de;
    http://en.wikipedia.org/wiki/Self-Monitoring,_Analysis,_and_Reporting_Technology

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Temren -- 2 Temmuz 2009; 23:05:53 >

• dıskler raıd durumunda sıcaklıkları goremezsınız normalde sıcaklıklar gorulur
  • merhaba

aynı disklerden 2 adet alıp raid0 yaptım. ancak sonuç hüsran gibi..sizin aldığınız değerlere ulaşamadım bile.hdtune ile yaptığım testlerin sonuçlarını veriyorum.sizce sonuçlar normalmidir ? yoksa bi hata mı var?

gigabyte ma-ga790x-u3dp anakart kullanıyorum.kingston 2x2 ramim var ve win7 64 bir kurulu.işlemcim amd 955.hard disklerin kodları testte kullanılanlar ile aynı.raid yaptıkdan sonra bölümlendirmeyi windows kurarken yapabildim.(100-900 şeklinde)diğer türlü raid ekranında herhangi bir bölümlendirme şansım olmadı.anakartın GSATA portlarını kullanyorum. şimdiden teşekkürler

• SORUN ÇÖZÜLMÜŞTÜR

bazı yabancı forumlarda gördüğüm kadarıyla birçok kullanıcı GSATA(mor) veya JRAW sata portlarından ve raid perfomansından yakınmıştı.bende onalr gibi raid portlarını değiştirdim.anakartın üzerindeki diğer sata kontrolcüsünü kullandım ve daha windows yüklerken raid0 hızını fark ettim.sonuçları görebilmeniz için birkaç test ekliyorum.aynı yada benzer sorunu yaşayanların umarım işine yarar.ayrıca GSATA ile raid ekranında bulamadığım bölümlendirmeyi diğer kontrolcüde bulabildim.partisyonları raid ekranında 100-900 olarak bölümlendirdim.

son olarak YAŞASIN raid0 :D

HD Tune testi

HD Tach testi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F00EE01A6 -- 22 Kasım 2010; 21:30:56 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.