Şimdi Ara

SEAGATE 500GB 7200.12 ST3500418AS incelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
10.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sizce 250 gb se ST3250410 AS ALIP WİNDOWS MU KURMALI YOKSA burda testi yapılan st3500418as alıp bu diske mi windows kurmalı yaklaşık performansları aynı sanırım arada 15 dolar fark var sizce ne almalı ????? bence bu 500 gb 250 gb ın 500 gb wersiyonu
  • quote:

Orjinalden alıntı: HATUKAY

sizce 250 gb se ST3250410 AS ALIP WİNDOWS MU KURMALI YOKSA burda testi yapılan st3500418as alıp bu diske mi windows kurmalı yaklaşık performansları aynı sanırım arada 15 dolar fark var sizce ne almalı ????? bence bu 500 gb 250 gb ın 500 gb wersiyonu

Arada 15$ fark varsa hiç düşünme 500gb olanı al,
    çünkü 2 katı kapasite farkı için 15$ uygun bir fark,
    ve hem erişim süresi hem de okuma hızı 250410as den daha iyi.
  • ewet erşim daha iyi ama hani tek 500 gb ya sistem için fazla mı acep diye düşündüö ama sonuçta buda tek plaka
  • Kardeş eline sağlık bende bundan aldım seninkilerin firmware numarası ne bide çin malı mı?
  • evet bendekiler çin malı
  • İşletim sistemi yüzünden testler biraz düşük çıkmış çok az daha hızlı normalde harddisk testlerdekinden.
    Ayrıca disk 250Gb'a fark atıyor hız olarak üstelik, yazma hızı 250 ve 320 deki gibi az değil kimse yazma hızına dikkat etmiyordu ancak yazma hızı çok azdı bu diskte yazma hızıda okuma hızı kadar yüksek, eski disklerle arasında dağlar var üstelik veri erişim süresi 250'den daha iyi alınabilecek tek disk diyebiliriz şu an.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hellteam

Kardeş eline sağlık bende bundan aldım seninkilerin firmware numarası ne bide çin malı mı?

cc33
  • seagate 500 gb(modellerınde --ozellıkle32mb cache) da mavi plastik pembe plastik olayı varmış bunlardan bırı sessiz biri oldukca sesli calısıyor bılgısı olan varmı

10 kısıden 8i ses sorunu var dıyor kullananlardan neden olabılır bu samsung yada western digital ,maxtor a yoneltıyor bu ses sorunları benı

seagate kullananlar dan bılgısı olan varsa ses le ılgılı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 8 Şubat 2009; 20:28:47 >
  • Bendekide cc33 performansından memnunum şimdilik bi sorun yok
    Umarım 11. serideki gibi bi sorun cıkmaz daha sonra
    Disk pembe motorlu bu arada
  • nerden anlıcaz mavimi pembemi
    ayrıca öyle saçmalık mı olur?öyle bişey varsa daha büyük skandal.korsan hdd mi alıyoruz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: thermalshock

nerden anlıcaz mavimi pembemi
    ayrıca öyle saçmalık mı olur?öyle bişey varsa daha büyük skandal.korsan hdd mi alıyoruz..

kullanan arkadslardan ogrendigm sessiz olan mavi slikonlu olan ,ozellıkle alırken sana o pembe rengı verıp ellerınden cıkarıyolar satıcılar oyuzden alırken altındaki plakaya bakın mavi olmasına dikkat edin

ancak kımı satın alan kişilerde pembeler sessiz mutlaka pembe alın dıyorlar

acıkcası tam olarak bılen yok galıba ama vatandaki yetkılıler mavı sılıkonlu olan sessız demişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 9 Şubat 2009; 21:16:17 >
  • bendeki pembe silikonlu ama samsung dan daha sessiz çalışıyor. pembe mavi fark edeceğini sanmıyorum açıkçası.
  • okemik haklısın 1 mavi bi pembe alsan 2side ses cıkarmayabılır ama seagatein bu 2sınden bırınde sorun var ve cogu pıyasada

yani ortada bı sorun var nette cok arattım ses sorunu yasayan cok fazla oyuzden gercekten emın olan varsa pembe mavi olayını sordum.. bence risktir bılmeden almak

http://www.hepsiburada.com/seagate-500gb-7200-rpm-32mb-cache-ncq-sata2-sabit-disk-st3500320as/productDetails.aspx?categoryid=100221&productid=bd850651

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 9 Şubat 2009; 23:56:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: BERGX

okemik haklısın 1 mavi bi pembe alsan 2side ses cıkarmayabılır ama seagatein bu 2sınden bırınde sorun var ve cogu pıyasada

yani ortada bı sorun var nette cok arattım ses sorunu yasayan cok fazla oyuzden gercekten emın olan varsa pembe mavi olayını sordum.. bence risktir bılmeden almak

http://www.hepsiburada.com/seagate-500gb-7200-rpm-32mb-cache-ncq-sata2-sabit-disk-st3500320as/productDetails.aspx?categoryid=100221&productid=bd850651

7200.11 serisi problemli çökmeler yaşanıyor

• Arkadaşlar mavi motor hakkında bilgim yok, ama ben pembe motorlu olanları kullanıyorum ve ses yok.

Ekleme: benim disklerim ST3500418AS, piyasada sorun yaşanıyor denen diskler ST3500320AS.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpeedTwelve -- 10 Şubat 2009; 12:31:53 >
  • O motor rengine göre ses sorununu bende duymuştum ama o sorunu yaşayanların hepsi 7200.11 kullanıyordu. 7200.12 lerde ortadan kalmış gibi görünüyor şuan için.
  • yeni test eklendi
  • Önceki serilere göre daha iyileştirilmiş bir seri, kopyalama işlemlerinde bariz bir performans artışı var, diğer uygulamarda ise az farklarla da olsa önde. Tabi sağlam, ikinci kalitede olmayan disklerle kıyaslandığında, seagate'in satışa sunduğu harddisklerin hepsinin standart özelliklerde ve kalitede olmadığına inancım çok güçlendi.
  • Hdd nin ses durumu nasıl? Bilgi verebilirmisiniz. Eski serilerden kullanlar bilir. hdd den arada "tık tık" disk duraklama sesi gibi bi ses geliyordu. Bunda da aynı durum varmı?
  • yok bu sessiz öyle bi ses yok onlar genelde 640 gb larda oluyodu park etme sesi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.