Şimdi Ara

Seagate Backup Plus Portable 2 TB sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim harddiski telefona bağlamak gibi bir hata yaptım. Daha önce de telefonuma bağlamıştım aslında hatta dosya transferi bile yapmıştım. Ancak son taktığımda bir süre sonra harddisk durdu ve bende bilgisayara taktım ve şuan harddiskin ışığı yanıyor, içindeki disk sıkıntısız biçimde dönüyor (kafa vurma sesi filan yok) dönüyor ancak hiç bir şekilde ne Windows tarafından ne bios tarafından görünmüyor. Bilgisayarda da USB aygıtı tanınmadı yazıyor. Acaba sorun nedir, ne yapmalıyım? Tavsiyelerinizi bekliyorum..

Bu arada bir şey daha belirtmek istiyorum: Harddiskin yaklaşık 2 ay garantisi kaldı. İçindeki veriler garantide kurtarılabilir mi? Ve ayrıca garantiye nasıl göndereceğimide bilmiyorum. Adamların Türkiye numarası yok. 3-4 gün önce destek sayfalarına ingilizce bir şekilde talep gönderdim ancak henüz dönüş yapan olmadı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNightMare. -- 19 Ekim 2019; 15:21:35 >

• Garanti cihaz ile ilgili. Veri kurtarma garantisi vermiyorlar. Diskinizi alıp yenisini verirler.
    Yaşadığınız sorunlu disklerden veriler kurtarilabiliyor. Diske sakin herhangi bir dosya yazmayın.
    Dilerseniz yardımcı olabilirim.
    PM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • belki usb controller silinmiştir.onu yukle.aygıt yoneticisinde sorun yokmuş gibi
    gözükür.soru,ünlem işareti yoktur çünkü.
    evrensel veri yolunun ilk satırında ....host controller olması lazım.
    eğer yoksa yukle.ben anakart dvd sinden yuklemiştim.
    böylece harici diskim göründü.

bir dene istersen
  • Geçen hafta telefona bağlantıktan sonra dosyalarını kaybeden bir disk geldi. Çok uğraştırdı ama eski haline getirebildim. Biraz zahmetli bir kurtarma . Cep telefonu hard diskin dosya sistemini çok fena bozuyor. Verileri 3 adımda getirebildim. Bu şekilde olan disklerde birçok veri kurtarma programı kayıp dosyaları bulamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalVeri -- 28 Ekim 2019; 0:32:50 >
  • DigitalVeri kullanıcısına yanıt
    Artık çok geç malesef, garantiye gitti disk..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.