Şimdi Ara

SEAGATE FIRECUDA SSHD 1TB 2.5' - 235 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Disk Boyutu #2.5 inç Arabirim #SATA
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Herkese merhaba,

Bir süre PS4 Pro cihazımda kullanmış olduğum ancak PS4 Pro'yu sattığım için boşa çıkan SEAGATE FIRECUDA 1TB 2.5" SSHD'mi satıyorum. Ürünü amazon.de üzerinden almıştım. Hiçbir sorunu yoktur. Sorunsuz kullandım ve tertemizdir. SSHD'ler standart HDD'lerden çok daha hızlıdır. SSHD'lerin çalışma mantığını anlamak için; youtube.com/watch?v=hftHjOvcUtc&t=357s

Ürünü dediğim gibi sadece PS4 Pro cihazında kullandım. Ürünün fiyatı 235 TL'dir. İstanbul(avrupa) yakasında bahçelievler-büyükçekmece arası bütün ilçelerde elden teslim edilebilir.
    Ürünü İstanbul(Avrupa) dışından farklı bir şehirden almak isteyen alıcılara ise kargo ücretini alıcının ödemesi koşulu ile ürün kargolanabilir.

SEAGATE FIRECUDA SSHD 1TB 2.5"   - 235 TLSEAGATE FIRECUDA SSHD 1TB 2.5"   - 235 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasapow -- 15 Aralık 2019; 21:45:15 >

• Merhaba 2.5" mi? Açıklamaya boyutunuda eklerseniz daha aciklayi olacaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lbyibo kullanıcısına yanıt
    Haklısınız. Onu eklemeyi unutmuşum. Hatırlatmanız için teşekkür ederim. SSHD 2.5" boyutundadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasapow -- 15 Aralık 2019; 21:44:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.