Şimdi Ara

Seagate Garanti Değişimi (Resimli Anlatım) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
6.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlısı olsun. Yeni gelen HDD' yede 3 ay garanti veriyorlardı. Garanti sorgulamadan seri numarasını girerek kontrol edebilirsiniz.
  • ben daha önce 2 tane harddisk gönderdim yenisi geldi. Şuan 3.yü gönderdim bekliyorum. Duruma göre sizi bilgilendiririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfunasker

ben daha önce 2 tane harddisk gönderdim yenisi geldi. Şuan 3.yü gönderdim bekliyorum. Duruma göre sizi bilgilendiririm.

quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Hayırlısı olsun. Yeni gelen HDD' yede 3 ay garanti veriyorlardı. Garanti sorgulamadan seri numarasını girerek kontrol edebilirsiniz.

Hayırlı olsun sizede tayfunasker. Extralarge bakıcam buraya yazacagım ne kadar garanti verdiklerini. fakat sonuc olarak benim gönderdigim hdd nin 11.2013 e kadar garantisi devam ediyor :) bence bu garantiyi kullanacagım. yoksa cok sacma olur 3 ay garantisi olması.

EDIT: GARANTİ SÜRESİ DEĞİŞMİYOR BİLGİLİNİZ OLSUN :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chamonix -- 24 Ağustos 2012; 18:05:51 >

• Bende bir adet yolluyorum yarin, 2010 yılında yollamış olduğum hdd yenisi ile değişmişti.O zaman sistem çok farklı işliyordu, çok değiştirmişler.

Bakalım bu nasıl olacak, direk ptt kargo ile hollandaya yollayacağım. Gelişmeleri yazarım.
  • bende yarın 8 tane hdd göndereceğim Arkadaşlardan türkiye garantisi bitmiş arızalı diskleri topladım Ptt Kargo ile göndereceğim 3 ad 1.5 tb 3 ad 750 gb 1 ad 1 gb 1 ad 2.5 lik 500 gb momentus.
    Gelişmeleri yazarım.
  • Hepsini 1 kişi adınamı kayıt açtırdınız.? Eğer dediğim gibi yaptıysanız büyük risk almışsınız.
  • Zaten Diskler benim Değil Sadece 2.5 lik Disk Var Benim Büyük Risk derken Gümrükten Bahsediyorsanız biliyorum Takılma İhtimali var şansımı bi deneyeyim dedim. Eğer Bunların Yenisi Gelirse ! tane 2 Tblik Hdd Var Onu Da Göndereceğim. Buarada Disklerin Hepsini Bir Ayakkabı kutusunun İçine koydum. balonlu naylon ile sarıp Etrafına Sünger Koydum
  • Eğer Seagateye giderse mutlaka yenisi gelecektir. Ama RMA kodlarını 1 kişi adına açtırdıysanız sıkıntı yaşayabilirsiniz.
  • Arkadaşlar bende 500 gb dahili bir harddisk göndereceğim fakat yurt içi gönderiler 10 lira iken yurt dışına nasıl 12.5 TL ye gönderdiniz anlamadım şubeye sormadım ama yurtiçinin kargonun sitesinden sorguluyorum 65 tl fiyat veriyor
  • Bügün 8 tane diski Ptt Kargo ile gönderdim (Uçak) toplam 80.90 tl verdim 4 gün içinde seagate den bana dönerler
  • Ptt Kargo ile gönder Uçak Seçeneğini seç
  • quote:

Orijinalden alıntı: dieofsatan

EVET ARKADAŞLAR ŞUAN İTİBARİ İLE HDD ELİME ULAŞTI BUYRUN RESİMLER KOLAY GELSİN.

Seagate Garanti Değişimi (Resimli Anlatım)

kargo ucreti toplamda nekadar odediniz

• quote:

Orijinalden alıntı: m.safa.s

quote:

Orijinalden alıntı: dieofsatan

EVET ARKADAŞLAR ŞUAN İTİBARİ İLE HDD ELİME ULAŞTI BUYRUN RESİMLER KOLAY GELSİN.

kargo ucreti toplamda nekadar odediniz

Ben istanbul' a gönderdiğim için sadece 8 -9 tl ödedim. Geri yolladıklarında hiç ödemedim. ayrıca Garanti kapsamındaydı gönderdiğim hdd.

• bana şöyle bir cevap geldi tam olarak anlayamadım;

Dear Sir or Madam,

Your RMA (Return Material Authorization) Number is 1006261297.
    Your Order Reference Number is 1006261297.

This document details the RMA as received. If there are any differences from the Order Acknowledgment, please amend your records accordingly.

If your Return Acknowledgment Line 5 shows the Total Return Unrepaired Quantity (RUR) greater than 0, then we have determined that your RMA includes products that are not covered by Seagate's warranty and Seagate has no obligation to replace these products. Your warranty claim for these products has therefore been rejected as invalid.

For a full list of all conditions not covered by warranty, please reference warranty statement supplied with the product and also reference our Seagate Return Policy on our website atwww.Seagate.com. Please also reference the Seagate Warranty Void Checklist on our website under Warranty Support and Returns Assistance as a visual aid for items that Seagate will not accept as a justified warranty claim.

Please be ****ed that you must pay all applicable duties and customs charges for shipments to and from Seagate. You may also be required to pay freight costs associated with returning the product(s) to you.

If no arrangements have been made 30 days after this notice, you will automatically release ownership of the drives to Seagate [not applicable to AMER (US, Canada and Brazil)]

** ** ** ** ALWAYS REFERENCE RMA NUMBER ** ** ** ** when inquiring about or sending in your order.

ne demek istiyor ?

• HDD Seagateye ulaşmış, 2-3 gün içindede sana yenisini DHL kargoyla gönderirler.
  • sanki talebiniz reddedildi gibi birşeyler yazıyor ama..eminmisiniz öyle söylediğinden?
  • Benim Disk Harici 1Tb Yaklaşık 4-5 yıl önce netten almıştım yaklaşık 2 yıl önce bozuldu aldığım internet sitesi ürünü istanbul Arena bilgisayara göndermemi söyledi ürün onların getirdiği seridenmiş.
    Ürünü gönderdim yenisi ile değişip geri geldi. aradan 2 yıl geçti şimdi ise yaklaşık 2 gündür HDD açılmıyor elektriksel bir sorun gibi duruyor elektriğe takıyorum çalışma sesi geliyor fakat 1-2 saniye sonra kendiliğinden kapanıyor ve hiç açılmıyor.
    Arenanın sitesinde garanti sorgulama yaptığımda ürünün garantisi bitmiş görünüyor.

Seagate sitesinde ise garanti sorgulamada 2015'e kadar garantisi gözüküyor.

Şimdi bu durumda tam olarak be yapmam gerekiyor ürünü sefaköyemiiArenayamı yoksa hollandayamı göndermem gerekiyor
    Bu arada diskin içi internetten indirilme film,oyun,müzik vs ile dolu çok uzun süre uğraşmıştım bu arşiv için diskin içindeki verilir kurtarılabilirmi yoksa direk yenisinimi verirler ?

• quote:

Orijinalden alıntı: erhan_kilic

Benim Disk Harici 1Tb Yaklaşık 4-5 yıl önce netten almıştım yaklaşık 2 yıl önce bozuldu aldığım internet sitesi ürünü istanbul Arena bilgisayara göndermemi söyledi ürün onların getirdiği seridenmiş.
    Ürünü gönderdim yenisi ile değişip geri geldi. aradan 2 yıl geçti şimdi ise yaklaşık 2 gündür HDD açılmıyor elektriksel bir sorun gibi duruyor elektriğe takıyorum çalışma sesi geliyor fakat 1-2 saniye sonra kendiliğinden kapanıyor ve hiç açılmıyor.
    Arenanın sitesinde garanti sorgulama yaptığımda ürünün garantisi bitmiş görünüyor.

Şimdi bu durumda tam olarak be yapmam gerekiyor ürünü sefaköyemiiArenayamı yoksa hollandayamı göndermem gerekiyor
    Bu arada diskin içi internetten indirilme film,oyun,müzik vs ile dolu çok uzun süre uğraşmıştım bu arşiv için diskin içindeki verilir kurtarılabilirmi yoksa direk yenisinimi verirler ?

ne yaptın kardeş senle aynı durumda 1tb hdd var elimde arenadan bitmiş yurtdışı 2014

• quote:

Orijinalden alıntı: komando57

quote:

Orijinalden alıntı: erhan_kilic

Benim Disk Harici 1Tb Yaklaşık 4-5 yıl önce netten almıştım yaklaşık 2 yıl önce bozuldu aldığım internet sitesi ürünü istanbul Arena bilgisayara göndermemi söyledi ürün onların getirdiği seridenmiş.

ne yaptın kardeş senle aynı durumda 1tb hdd var elimde arenadan bitmiş yurtdışı 2014

Hocam ben cihazı göndermedim çünkü cihaz çalışıomuş usb girişi bozukmuş o yüzden bir işlem yapmadım.

• ben gönderdim bekliyorum bakalım ne olacak:)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.