Şimdi Ara

seagate hdd firmware günecellemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar..250gb tek plaka seagate hdd war..firmwaer versionu sanrm 3aaf..bunu 4aaa yapmak istiorum! ama nasıl güncellerim yada günccelleme yapmam sağlıklı olurmu?? şimdiden çok tesekkür hepnize..

• Bunu yapmak istemenin sebebi nedir?
  • bunun sebebi en güncel firmware kullanmaası yeni çıkan serilerle aynı olması..mesela bios update gibi..yada ekran kartı gibi öle söliyim
  • Bu söylediğin sebep değil, sonuç.Yani sen bunu yapacaksın, sürümü yeni çıkan hddler ile aynı olacak.
    Ama neden böyle birşey yapmak istiyorsun?
    Mesela geçenlerde 1.5tb harddisk 500gb görünüyordu bilgisayarda.Biraz araştırma yaptım, firmware yüklenmesi ile düzeltilebileceği söyleniyordu.
    Senin harddiskin ile bir sıkıntın var mı?Eğer yok, ben sadece sürümü yenileriyle aynı olsun diye yapıcam diyorsan "gerek yok" diyorum..Bios update de öyle,sisteminizde sorun yoksa yapılmasını asla tavsiye etmiyorum, ama illa yapacam diyorsan firmware update,anlatayım nasıl yapılacağını.
  • anladım şimdi...ozaman ekran kartınında biosunu hiç ellemiyim ben fabrika ayarları kalsın..anakartımda sıkıntılar olduu için güncellemiştim biosunu sadece okadar..yalnız sizden bir ricam war eğer zahmet olmassa nasıl yapıldıını anlatırmısnıız?
  • benimde aytürden sorunum var, yeni konu açmak istemedim..

160 gb samsung hdd var.. buna ek olarak 6 ay önce seagate 500 gb hdd aldım.. yaklaşık 4 ay kullandım, sonra hdd den sesler gelmeye başladı cızırtı sesi (mangal gibiydi :))) ve sonunda hdd göçtü :( neyse aldığım yere götürdüm garantiye gönderdiler ve yenisini verdiler.. şimdi aradan 2 ay geçti ve yine aynı sesler gelmeye başladı, dün yine söyledim sesin geldiğini.. firmware güncellemesi yapmamı söylediler.. bu arada windows samsung da kurulu.. seagateyi sadece yedek alma amaçlı kullanıyorum.. bu güncellemeyi nasıl yapıcam????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ssd disk sorunu?
    13 yıl önce açıldı
    Seagate HDD Garanti
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.