Şimdi Ara

Seagate Hdd Oneriyorsunuz Ama Çok Ses Çıkarıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konu dışına çıkmaya devam edilirse konu kilitlenecektir.
  • Hdd nin kablosunu çektigimde ses gidiyor, böylece ses kesin hdd den geldigi kesinleşiyormu. Çünkü anakarttanda şüpheleniyorum
  • SEAGATE ST1000DM003 Barracuda 1TB 64MB 7200rpm SATA 6.0Gb/s
    Bende bu hard diskten var sırf senin için kulaklığımı çıkardım ve kasamı dinlemeye başladım. Hiçbir ses duyamadım malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: SasabtrmS

Üründe arıza olduğu belli, gelip buraya saçma saçma yorumlar atmana gerek yok. Git iade et ne yapabiliriz gelip tamirmi etmemizi istiyorsun ? Seagate Barracuda'nın dengi olan WD Black, Seagate Barracuda'dan çok daha sesli çalışıyor bunu bil ilk

WD Black ile Barracudayi nasıl karsılastırabılırsın arkadasım
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Guray

SEAGATE ST1000DM003 Barracuda 1TB 64MB 7200rpm SATA 6.0Gb/s
    Bende bu hard diskten var sırf senin için kulaklığımı çıkardım ve kasamı dinlemeye başladım. Hiçbir ses duyamadım malesef

Hocam bende o harddiskten alacağım okuma yazma hızı konusunda nasıl ve oyun oynarken felan ses yapıyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkeozkn

quote:

Orijinalden alıntı: SasabtrmS

Üründe arıza olduğu belli, gelip buraya saçma saçma yorumlar atmana gerek yok. Git iade et ne yapabiliriz gelip tamirmi etmemizi istiyorsun ? Seagate Barracuda'nın dengi olan WD Black, Seagate Barracuda'dan çok daha sesli çalışıyor bunu bil ilk

WD Black ile Barracudayi nasıl karsılastırabılırsın arkadasım

Ne ile karsilastiricaz ? Wd greenlemi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreli01

quote:

Hocam bende o harddiskten alacağım okuma yazma hızı konusunda nasıl ve oyun oynarken felan ses yapıyormu ?

Uzun omurlu ariyorsan wd oneririm.Ama seagate turkiyede alabilecegin en performansli 7200rpm. Ses konusuna gelirsek suana kadar hic sesini duymadim oyle diyeyim

• quote:

Birazdan götürücem hard diski ama garantiye yollayıp beni bekletmeleri korkutuyor. Şuan ses çıksada kullanıyoruz en azından

• Benimde disklerimden birisi arada bir bu "biiiiii" sesini çıkartıyor. Bir iki tak tak vuruyorum ses kesiliyor. Değiştirmenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreli01

quote:

hayır gayet guzel . Okuma yazma konusunda birşey diyemeyecegim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.