Şimdi Ara

Seagate Hdd Oneriyorsunuz Ama Çok Ses Çıkarıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SEAGATE 3.5" 500GB BARRACUDA SATA 3.0 16MB CACHE 7200RPM HARDDISK yeni aldım. İgrenç bir ses çıkarıyor pc açıkken. Nasıl anlatayım uzun bir biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sesi gibi. Cırcır böcegi ötüyor tarzında. Hdd nin kabloyu çekiyorum ses kesiliyor yani eminim hdd den geldiginden. Nefret ettirdi kendinden birde çogunuz öneriyordu

• Üründe arıza olduğu belli, gelip buraya saçma saçma yorumlar atmana gerek yok. Git iade et ne yapabiliriz gelip tamirmi etmemizi istiyorsun ? Seagate Barracuda'nın dengi olan WD Black, Seagate Barracuda'dan çok daha sesli çalışıyor bunu bil ilk
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarishaChii

SEAGATE 3.5" 500GB BARRACUDA SATA 3.0 16MB CACHE 7200RPM HARDDISK yeni aldım. İgrenç bir ses çıkarıyor pc açıkken. Nasıl anlatayım uzun bir biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sesi gibi. Cırcır böcegi ötüyor tarzında. Hdd nin kabloyu çekiyorum ses kesiliyor yani eminim hdd den geldiginden. Nefret ettirdi kendinden birde çogunuz öneriyordu

16 mb onbellekli oyle oluyordu sanirim 64 luk niye almadiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SasabtrmS

Üründe arıza olduğu belli, gelip buraya saçma saçma yorumlar atmana gerek yok. Git iade et ne yapabiliriz gelip tamirmi etmemizi istiyorsun ? Seagate Barracuda'nın dengi olan WD Black, Seagate Barracuda'dan çok daha sesli çalışıyor bunu bil ilk

bir sus ya yardımcı olmucaksan sus. saçma sapan yorum felan degil. internette az araştırınca seagate nin çok ses çıkardıgını ögrendim. Bilgisayarın açılmasında hiç bir sorun yok sadece ses çıkarıyor oda kullanımda olmadıgı zaman kendini yavaşlatma modunamı ne alıyormuş ondan kaynaklı. servise veripte bekliyemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: watkenaydu

quote:

SEAGATE 3.5" 500GB BARRACUDA SATA 3.0 16MB CACHE 7200RPM HARDDISK yeni aldım. İgrenç bir ses çıkarıyor pc açıkken. Nasıl anlatayım uzun bir biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sesi gibi. Cırcır böcegi ötüyor tarzında. Hdd nin kabloyu çekiyorum ses kesiliyor yani eminim hdd den geldiginden. Nefret ettirdi kendinden birde çogunuz öneriyordu

16 mb onbellekli oyle oluyordu sanirim 64 luk niye almadiniz

bunu almam önerildi. Ses hariç performansı çok iyi fakat sese bir çözüm bulmam lazım sessiz ortamda o ince ses mahvediyor adamı

• quote:

Üründe arıza olduğu belli, gelip buraya saçma saçma yorumlar atmana gerek yok. Git iade et ne yapabiliriz gelip tamirmi etmemizi istiyorsun ? Seagate Barracuda'nın dengi olan WD Black, Seagate Barracuda'dan çok daha sesli çalışıyor bunu bil ilk

Alakası yok öncelikle ses göreceli bir durum bu kesin ama ... Seagate var aldıgımdan beri sesli çalışıyor du WD black aldım gayet sessiz çalışıyor öyle bir genelleme yapmak yanlış bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

quote:

Alakası yok öncelikle ses göreceli bir durum bu kesin ama ... Seagate var aldıgımdan beri sesli çalışıyor du WD black aldım gayet sessiz çalışıyor öyle bir genelleme yapmak yanlış bence...

Forumda 16mb önbellekli olan önerilmiyor, 64lük oneriliyor ve ben ona göre konuştum. Ben de wd black ve seageta barracuda kullandım. Seagate kesinlikle daha sessiz ve o başlangıçta gelen ses bende mevcut değil, son sürüm fw yüklü. Dayanıklılık olarak birşey diyemem wd o konuda daha iyi diyorlar, daha hiçbir hdd'im bozulmadı

quote:

o agzını dikerim konuşamazsın bir daha .Başlangıçtada bir ses çıkıyor fakat rahatsız edici degil. Benim ses pc açıkken sürekli çıkıyor. baya kişi şikayetçi bu sesten gidip degiştirsem ondanda ses gelir büyük ihtimal

Öncelikle şikayet edildin. Senin mantığınıda hala çözemedim, yaşın kaç bilmiyorum ama "bu sesten gidip degistirsem ondada ses gelir büyük ihtimal" düşüncesi şu forumda duyduğum en mantıksız cümlelerden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SasabtrmS -- 21 Temmuz 2013; 2:55:23 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

quote:

aynen kardeşim ses görecelidir. Bende ses çıkıyor ama şimdi dogruya dogru ses hariç herşey çok iyi çalışması vs. çok iyi. Araştırdım

• quote:

Öncelikle şikayet edildin. Senin mantığınıda hala çözemedim, yaşın kaç bilmiyorum ama "bu sesten gidip degistirsem ondada ses gelir büyük ihtimal" düşüncesi şu forumda duyduğum en mantıksız cümlelerden

servise versem kaç günde ilgilenir bilgin var mı
  • Seagate'e hangi firma bakıyor bilmiyorum ama yasal olarak 20iş günü hakları var. Eğer alalı bir haftayı geçmemiş ise aldığın yerden değişim iste
  • quote:

Seagate'e hangi firma bakıyor bilmiyorum ama yasal olarak 20iş günü hakları var. Eğer alalı bir haftayı geçmemiş ise aldığın yerden değişim iste

1 ay oldu alalı. Şu konuda birisi anlatmış olayı ama '' hard diski usb'den bağladıktan sonra '' diyor. bu kısmı anlamadım ben
  • Bir cok hdd kullandim ayni model ama ses degerleri farkli bir suru hdd test ettim ses isi birazda kasanin hdd yuvalarinin oturdugu yere bagli oluyor eger hafif esneme payi varsa asiri cizilti yapiyor ozellikle saci ince olan kasalarda bu titreme ve cizilti oldukca fazla
    arkadasin dedigi gibi yapmadigim sey kalmamisti en sonunda cozumu 2.5" lik 7200rpm disk alarak bu sorunu kokten hallettim 2.5" lik hdd ler cok iyiler bu konuda zaten performaslari asagi yikari ayni. Zaten performans arayan kisi ssd alir yanina da 2.5lik depolama amacli hdd benfe iyi cozum yolu bu
    Yaklasik 3 sene once 500hj modeli vardi samsungun 3.5 "lik bu disklere kafa tutan yoktu performans konusunda (kendi kategorisinde) heleki raid0 performasi cok iyiydi formda herkes bu diskten arar olmustu ben de raid yapmistim ama cizirti olayi nefret ettirmisti kac kez disk degistim ayni zaten birine katlanamiyordum ikincisini de alinca kafa utuler oldu. Bir sure zaten komple sistemi satmistim zaten daha sonraki sistemimde 2.5" 7200rpm hdd ye donunce sifira yakin ses elde ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Seagate'e hangi firma bakıyor bilmiyorum ama yasal olarak 20iş günü hakları var. Eğer alalı bir haftayı geçmemiş ise aldığın yerden değişim iste

1 ay oldu alalı. Şu konuda birisi anlatmış olayı ama '' hard diski usb'den bağladıktan sonra '' diyor. bu kısmı anlamadım ben

Güç yönetiminden hddnin uyku moduna geçme özelliğini kapat. Eğer düzelmes ise fw güncelleme yap. İnternette videoları mevcut
  • quote:

quote:

quote:

Güç yönetiminden hddnin uyku moduna geçme özelliğini kapat. Eğer düzelmes ise fw güncelleme yap. İnternette videoları mevcut

uyku modunu denemiştim olmadı o. fw güncellemeside riskli yazmışlar. ses yüzünden komple olmuyalım hddden. yarın bir vatana götüreyim bakalım ne diyicekler

• Deneyin bi. Sonucunu da yazın
  • Makinamda samsung var WD var Seagate var ve en seslisi seagate... çalışırken Vınlama yapıyor mesela ha neoldu bidaha seagate almam WD ye sesli diyorlardı heryerde gittim aldım canavar gibi çalışıyor...

E şimdi arkadaş diyor WD ler çok sesli... İnsaları yanlış yönlendirmeyin ben seagate lerin hepsi sesli diyemem ama kişisel tercihim birdaha mecbur kalmadıkçada almam...
    Gittim 1tb seagte parasına 500 WD aldım ve 6 aydır kullanıyorum ve çok memnunum ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskurrr -- 21 Temmuz 2013; 3:54:09 >
  • quote:

Deneyin bi. Sonucunu da yazın

cok karısık yapamadım hocam. Programla firmware versionu buldum . 1.05 yazıyor devamını yapamadım
  • samsung 500hj seagate barracuda 1tb 64c ve wd green 500gb kullandım.performans olarak içlerinde en iyi samsungdu sonra seagate wd zaten greendi ama ona rağmen o da performanslıydı.ses sorunu bu 3 diskin hiç birinde olmadı.wd black alsaydım belki olabilirdi veya seagate'in 500gb olanında da oluyomuş.yani sırf marka değil modele göre de değişiyo.wd blackla green bir değil mesela.barracudalarda sadece kapasite farkı yok mesela onlarda da ses farkı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChainFrost

samsung 500hj seagate barracuda 1tb 64c ve wd green 500gb kullandım.performans olarak içlerinde en iyi samsungdu sonra seagate wd zaten greendi ama ona rağmen o da performanslıydı.ses sorunu bu 3 diskin hiç birinde olmadı.wd black alsaydım belki olabilirdi veya seagate'in 500gb olanında da oluyomuş.yani sırf marka değil modele göre de değişiyo.wd blackla green bir değil mesela.barracudalarda sadece kapasite farkı yok mesela onlarda da ses farkı var.

peki ses çıkıyor bundan diye götürsem vatana ne derler
  • ya ürün değişimi yaparlar yada kasaya tam oturtucaklar hdd yi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.