|
Seagate’in Xbox Series X için üreteceği harici SSD karta ait web sitesi açıldı
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Neden herşey için bir site açılırki? Olan sitene eklesen direk olmaz mı?
Neyse fizik gerçekten ilerlemiş bundan onu anlıyoruz.
-
Fiyatı temiz 150 dolar olur bizede 1.5 bine gelir. Ama bence şuan için gereksiz tamam bir oyun 100 gb falan ama 20 oyunu birden aynı anda kim oynuyor oynarsın hadi 5-6 bilemedin 8-10.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Ne kadar doğru bir yaklaşım
Üzerine genişleme yuvası konulması gayet güzel düşünülmüş akıllıca bir hamle. Hafıza yetmediğinde kapalı kutu olan konsola neden müdahalede bulunup orasını burasını açayım veya etrafında harici diskler kirlilik oluşturayım. Oyunlar ilerleyen dönemde 150-200gb rahat vuracaktır, 1tb konsolda kullanılabilir 900gb kullanılabilir alan olsa çoğu kişi yetmeyecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .V. -- 21 Temmuz 2020; 14:49:30 >
-
Üstat One serisindeki daha mı iyiydi :) Sökme ve vidalama derdinden kurtarmışlar işte. Fiyat pahalı olacak fakat insanlar basitliği sever her zaman.
-
Kötü demedim zaten ama ben şuan için gereksiz görüyorum. Yarın birgün bir oyun 300-400 gb olur o zaman işler değişir. Hani 1500 lira vermek konsolun uçuk fiyatını daha da uçurur. İlerisi için güzel tabi ki.
1TB kesinlikle yetmiyor konsolda, guzel bir cozum olmus 👍🏼
Ben anlamadım. Buna normal M2 takamıyor muyuz? Özel üretilmiş bir şey mi almak lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Soğutmayı nasıl çözmüşler acaba. Yarım saat 1 saat oyun oynadıktan sonra sıcaklık yüzünden hız 500mb/s'lere inecekse ne anladım ben o gen4 nvme'den.
-
Isınan kısım içeride kalacak gibi görülüyor orada soğutuluyordur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lord Melkor
Ben anlamadım. Buna normal M2 takamıyor muyuz? Özel üretilmiş bir şey mi almak lazımkonuda da yazdığım üzre
Alıntı
metni:SERİES X üzerinde gelecek olan NVME 1.4 SSD nin özellikleri. Velocity ile Performance 3.9 GB/s 4 kanalda çıkabiliyormuş. özellikleri Manufacturing Process 28nm CPU Cores 1x Cortex R5 Error Correction 4th Gen LDPC DRAM No Host Interface PCIe 4.0 x4 NVMe Version NVMe 1.4 NAND Channels, Interface Speed 4 ch @ 1200 MT/s Max Capacity 2 TB Sequential Read 3.75 GB/s Sequential Write 3.75 GB/s 4KB Random Read IOPS 440k 4KB Random Write IOPS 500k [b]Performance Up to 3.9 GB/s[/b] Controller Power 1.6 W [/quote] Böylece XBOX'ı 150 dolar daha pahalı yapmaktan kurtamış Microsoft Xbox takımı. Bu sayede 2000 euroluk makinayi 500 euroya alabilicez ... tabi bunda MS"un da fedakarlığı var. Alıntı
metni:XBOX Tayfası olarak biz birkaç güne : Şarkıyı yeniden besteliyorum beyler %30 daha kuvvetli GPU ve %5 daha kuvvetli CPU ile Live is life, when we all feel the power GAMEPASS ile Live is life, come on stand up and dance Bedava online oynama seçeneği ile Live is life, when the feeling of the people Geriye dönük 700 oyun ve harika multimedia servisleri ile Live is life, is the feeling of the band, yeah ve işte sonuçta bu türde kalitede bir oyunu AÇIK Dünya haritası üzerinde oynamak ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebavamqko -- 21 Temmuz 2020; 15:50:11 >
-
Ne yazdın anlamadım? Basit bir soru sordum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nand kısmının üzerindeki yer aluminyum plakadır o biraz ısıyı dağıtır konsol içerisinde hava sirkülasyonu iyi olduğu için pek sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum
Normal M2 olmayacak , genişleme yuvası standart yapıda değil özel üretim olması gerekiyor , şimdilik segate ile anlaşmışlar ama ileride wd veya diğer üreticilerde dahil olabilir
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lord Melkor
Ne yazdın anlamadım? Basit bir soru sordumyazıyı oku bir zahmet.
nvme 1.4 yani pci4 destekli. özel yazılımla 3.9 gb/s 4 kanalda çıkıyor.
harika bir hız yeteneği kazandırıyor.
ps5 tarafındaki 4.4 gb/s ... ama aşırı pahalı. ps5 için 250 dolar vereceğine
ms sana 100 dolarlık bir çözüm sunuyor.
böylece xbox maliyeti de rakibine göre 150 dolar daha ucuza mal edilmiş oluyor...
-
Dertli misin kardeş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
200 GB oyunların olduğu bir dönemde harici çözümler hem konsol üreten markaları rahatlatacak hemde yer sıkıntısı endişe taşıyan kullanıcıları rahatlatacak fiyata takılmıyorum hamama giren terler
Üzerine genişleme yuvası konulması gayet güzel düşünülmüş akıllıca bir hamle. Hafıza yetmediğinde kapalı kutu olan konsola neden müdahalede bulunup orasını burasını açayım veya etrafında harici diskler kirlilik oluşturayım. Oyunlar ilerleyen dönemde 150-200gb rahat vuracaktır, 1tb konsolda kullanılabilir 900gb kullanılabilir alan olsa çoğu kişi yetmeyecek.
|
Dertli misin kardeş
|
yazıyı oku bir zahmet. nvme 1.4 yani pci4 destekli. özel yazılımla 3.9 gb/s 4 kanalda çıkıyor. harika bir hız yeteneği kazandırıyor. ps5 tarafındaki 4.4 gb/s ... ama aşırı pahalı. ps5 için 250 dolar vereceğine ms sana 100 dolarlık bir çözüm sunuyor. böylece xbox maliyeti de rakibine göre 150 dolar daha ucuza mal edilmiş oluyor... |
Benzer içerikler
- en çok abonesi olan youtuber
- snapchat para kazanma
- whatsapp sohbet balonu rengi değiştirme iphone
- instagram gizli hesap görme apk gizlihesapgorme.net
- hatasız çeviri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X