Şimdi Ara

Seagate Replica için yardım gerekiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, Seagate Replica 500 GB lık model harici harddisk kullanıyorum.
    6 aydır kullandığım cihazdan memnunum (otomatik backup yapması çok güzel bir özellik)
    Bilgisayarım (notebook) windows 7 home premium 64 bit işletim sistemi ve Mcafee internet security kurulu.
    Seagate Replica Dosya Sürümü: v3.0.769.6355 idi ve sorunsuz kullanıyordum.
    Geçen hafta başında bilgisayarımda yedekleme yaparken taşınabilir harddiskten (Seagate Replica)
    versiyon güncelleme uyarısı geldi ve Dosya Sürümü: v3.0.769.8778 versiyonunu yüklemem istendi.
    Bende yükledim, yükledikten sonra bilgisayarı yeniden başlat komutuyla yeniden başlattım.
    Bilgisayar yeniden başladığında taşınabilir harddisk yaklaşık 1 saat herhangi bir işlem yapmadı, bende
    bilgisayarı kapattım. Ertesi gün bilgisayarı yeniden açtığımda windows "kurmaya çalıştığınız program kurulumu tamamlanamadı"
    uyarısı verdi. Taşınabilir harddiski takıp yedekleme yapmak istediğimde cihaz yedeklemeye başladı ama işlemi tamamlamadan
    "backup tamamlandı" mesajı verdi. Ayrıca cihazı donanımdan kaldırmak istediğimde (safety disconnect) çıkartamadım. Saatlerce
    takılı kaldı.
    Bende denetim masasından Seagate Replica programını kaldırıp yeniden kurdum (cihaz takılınca kendi kurulumunu yapıyor).
    Yeniden kurulum yaptığımda Dosya Sürümü: v3.0.769.8778 versiyonunu yükledi cihaz :( ve gene aynı sıkıntı var
    (cihaz backup yapamıyor, backup yapmaya başladığında 2 dk. sonra işini tamamlamadan duruyor)
    ama bu sefer "safety disconnect" yapabiliyorum!
    Konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var, cevaplarsanız çok sevinirim :) iyi günler!....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.