Şimdi Ara

seagate servis yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 500 gb seagate hardiskim bozuldu bilgisayar hardiski görmemeye başladı başka bilgisayarda baktım yine aynı.fakat elimde faturası yok 2013 ylına kadar garantisi olduğunu resmi sitesinden öğrendim acaba türkiyede kim ithal ediyor bu diski gönderebileceğim yada görüşebileceğim bir adres telefon verebilirmisiniz.lütfen yardım....

• Seennu bana ulasirsan sana o diski sadece kargo ucreti odeterek degistirmenin yolunu gosterebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Din Djarin -- 6 Mayıs 2010; 23:04:04 >
  • harddiskte seri numarası vardır mutlaka sitesinden kaydettirip hdd yi aldigin yere ver ithalatci firmaya yollasinlar ben garanti belgesi olmadan 3 kez hdd mi degistirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLFoNs0

harddiskte seri numarası vardır mutlaka sitesinden kaydettirip hdd yi aldigin yere ver ithalatci firmaya yollasinlar ben garanti belgesi olmadan 3 kez hdd mi degistirdim

oda bir yontem ama seagate icin buna gerek yok. yani saticidan distributore distributorden seagate collecion pointte. oradan gelen haberle hollanda dan distributore distributorden saticiya saticidan size. uzun zaman alan bir surec.
    direk seagate collection point e yollamak daha akillica. direk olarak adresinize geliyor diskler.
  • penta ve arenanın web sayfasından kontrol et 2 firmadan birinden alınmadır büyük ihtimalle web sayfalarından ayrıca adreslerini alıp kargolayabilirsin hangi firmadan olduğunu öğrenip telefonlada teknik servis adreslerini alıp yollayabilirsin büyük ihtimalle faturayı sorun yapmayacaklardır. bu 2 firmadan ise
  • merhaba olumsuz penta veya arena değil kontrol ettim ama büyük ihtimal datagate den garantili onlara sordum aldığım yere hepsiburadan com.a başvuracağımı onların gönderebileceğini söylediler ama datagate nin web sayfasında ürün kontrolü yaplamıyor.hepsiburada comda bana servislerin adresini meil ile göndereceğini söylediler ama hala mail gelmedi.bu nasıl iş anlamıyorum.2 adet arızalı 500 gb var hala servis sorununu gideremedim.hepsi birbirinin üzerine atıyor.en sonunda tüketici haklarına başvuracağım.seagate nin web sitesinden ise bir şey anlayamadım.göndermek bir sorun iletişime geçmek bir sorun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PowerColor Servis Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://forum.donanimhaber.com/m_36464526/tm.htm

Ben 3 ay önce değişim yaptırdım. Konuyu inceleyin kesinlikle faydası olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seennu

merhaba olumsuz penta veya arena değil kontrol ettim ama büyük ihtimal datagate den garantili onlara sordum aldığım yere hepsiburadan com.a başvuracağımı onların gönderebileceğini söylediler ama datagate nin web sayfasında ürün kontrolü yaplamıyor.hepsiburada comda bana servislerin adresini meil ile göndereceğini söylediler ama hala mail gelmedi.bu nasıl iş anlamıyorum.2 adet arızalı 500 gb var hala servis sorununu gideremedim.hepsi birbirinin üzerine atıyor.en sonunda tüketici haklarına başvuracağım.seagate nin web sitesinden ise bir şey anlayamadım.göndermek bir sorun iletişime geçmek bir sorun.

http://www.index.com.tr/warranty.asp DATAGATE İÇİN BURADAN GARANTİ TAKİBİ YAPABİLİRSİN....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdemir301 -- 12 Mayıs 2010; 14:39:10 >

• harddiskte samsung..harici harddiskte kesinlikle tarcih etmediğim marka toshiba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.