Şimdi Ara

Seagate ve Micron stratejik ortaklığa gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Seagate ve Micron stratejik ortaklığa gidiyor

Günümüzde SSD ürünlerine olan ilgi artarken, tüketiciye daha uygun fiyatlı ürünler sunmak adına üreticilerin stratejik satın alma veya işbirliği hamleleri de aynı paralelde devam ediyor. Son hamle Seagate'den geldi. 

Seagate ve Micron arasında yapılan uzun vadeli işbirliğine göre Seagate, Micron'un NAND teknolojilerine erişim hakkı elde ederken, Micron da Seagate'nin SandForce kontrolcü teknolojilerine erişim hakkı kazanacak. 

Her iki firma için avantaj sağlayacak işbirliği Seagate için ayrı bir önem taşıyor. Zira Micron'un yeni NAND ürünlerinden daha erken haberdar olarak SandForce kontrolcülerini daha hızlı bir şekilde uyumlu hale getirebilecek. Micron da ürünlerinde üçüncü parti kontrolcüler kullandığı için bundan fazlasıyla faydalanacak. 

Seagate ve Micron arasındaki anlaşmanın diğer detayları ve finansal tarafı bilinmiyor. Ancak işbirliği kapsamında ortaya çıkacak ilk ürünlerin bu yıl bitmeden piyasada olması bekleniyor.  

• Seagate marka SSD'ler çıkacak.

• Hiç birşey anlamadım, iyi olmuştur heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seagate ve diger mekanik disk ureticilerinin son cirpinislari.10 yıl içinde mekanik diskler floppy muamelisi gorucek diye dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: xtyper

Seagate ve diger mekanik disk ureticilerinin son cirpinislari.10 yıl içinde mekanik diskler floppy muamelisi gorucek diye dusunuyorum

Yüksek kapasiteli ssd ler ucuzlamadıkça olmaz o iş.

Mekanik disk üreticileri batmaz. O kadar teknolojik birikim var.
  • Bisi anlamadim da ben Hayirlisi Olsun diyorum

• quote:

Seagate ve diger mekanik disk ureticilerinin son cirpinislari.10 yıl içinde mekanik diskler floppy muamelisi gorucek diye dusunuyorum

Çırpınış falan yok. Seagate ve WD ssd işine her türlü girecek ve önemli rol oynayacak. Çünkü bu şirketler büyük bütçeye sahip şirketler ve seagate kontrolcüsüyle, micron ortaklığı ile önemli bir rol kapmış bile pazarda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: asterisk*

quote:

Çırpınış falan yok. Seagate ve WD ssd işine her türlü girecek ve önemli rol oynayacak. Çünkü bu şirketler büyük bütçeye sahip şirketler ve seagate kontrolcüsüyle, micron ortaklığı ile önemli bir rol kapmış bile pazarda.

Caviar Black, Purple üreten WD
    Barracuda üreten Seagate

batar mı hiç?

Bir de şu ssd işine Hitachi girse tadından yenmez.

• Tarih yok olup giden teknoloji şirketleriyle dolu. Gerekli önlemleri almazlarsa herşey olabilir
  • Öğleden sonra günaydın.

------------

Bu işbirliği sonucunda çıkacak ürünler enterprise olacak, dolayısıyla -kısa vadede- tüketicileri ilgilendiren bir kısmı bulunmuyor.
  • Mekanik diskler ölmez,bu ortaklıkta bize ne faydası olacak bilmiyorum ama iyi olmuştur herhalde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.