Bildirim
SEAGATE VS. SAMSUNG 80GB
Samsung Galaxy S25 Ultra, Yapay Zeka(AI) Telefon, 12GB RAM, 512GB Hafıza, Titanyum Siyah, Android Akıllı Telefon, 200MP Kamera, S Pen, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DT6WQHHR
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
hız dersen bence SEAGATE -
SATA Mİ İDE Mİ HANGİSİ HIZLI
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDD -- 4 Nisan 2006; 14:38:51 > -
kardeş tabi sata daha iyi olurdu.ama galiba anakartın desteklemiyor.bu arda seagate samsunga göre daha sesli çalışır. -
ses istemiyorsan kesinlile seagate alma (tecrubeyle sabit ;Barracuda 80GB ST380013AS kullanıyorum ) -
en baba seagate walla bende o war hiç bi yamunu gormedim( yeni aldım die de olabilir ama) ama ole he bikaç kişi ye sordum formatlaması da daha kolay, virüs taraması da diolar... -
quote:
Orjinalden alıntı: onuraydin
hız dersen bence SEAGATE
ses dersen SAMSUNG -
SAMSUNG SpinPoint Serisi (SP08XXXN) 80GB, 120GB ve hatta 200,250 GBlik diskleri çok fazla problem çıkartıyor.
Şu anda en çok bozulan 80GB üzerindeki diskler SAMSUNGdur.
Bana kalırsa biraz gürültüsüne dayanacam dersen Seagate al.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X