Bildirim
Search Sildim Birisi Allah rızası için baksın:S Cok Mağdur durumdayım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
fabrika ayarlarına geri yüklemeyi dene -
quote:
Orjinalden alıntı: Lin-uX
fabrika ayarlarına geri yüklemeyi dene
kilit kodu istiyor onu bilmiyorum?
nerden öğrenicem -
Fabrika ayarlarına dönerek search eklentisini geri getiremezsin. kilit kodu ön tanımlı olarak 12345'tir. Bu bilgi kullanma kılavuzunda da yazar. Search eklentisini yeniden kurmak için nokia'nın sayfalarına bak. orada "sis" olarak vermiş olmaları gerekiyor.
Bende symbian 9.1 için eski bir sürüm varmış. Umarım işini görür:
http://rapid share.com/files/126834021/Search_v3.06_-_Euro_1_and_2.sisx.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 3 Temmuz 2008; 19:28:59 > -
geri dönüşüm kutusu ws. bişey işimi görmez mi lütfen yardım edin eski haline almam gerekiyor telefon emanetti arkadastan oda gelicek yakın zamanda -
Format attım düzelmedi
Kardeşlerim su mubarek günde işimi görün lütfen Emanet malhıyanet etmiş gibi olmayayım -
şu üstte verilen programı yükleyin işte
bu arada telefon hangi model? -
bu program nedir ya? -
quote:
Orjinalden alıntı: ARIFYASIN
şu üstte verilen programı yükleyin işte
bu arada telefon hangi model?
Nokia N73 Music Edition -
dostum telefonu güncellemeyi dene bi
yada olmadı 1 telefoncuya götür yapsn 2 dakkada -
bende nokia search var hem içreik hemde internet taraması yüklerken bayagı eklenti yüklüyo öle bişise yardımcı olabilirim de acıklasan keske yeni sürüm 3250 de kullanıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet-im -- 3 Temmuz 2008; 21:08:11 > -
Telefonu güncelleyince geri gelmesi gerek.
Saygılarımla. -
quote:
Orjinalden alıntı: muRTah
Telefonu güncelleyince geri gelmesi gerek.
Saygılarımla.
+1
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X