Kodlardaki Sayıları Değiştirerek İstediğin Türde İtemi Yaratırsın.
Örneğin :
/item 11 52 0 0 1 0 Itemi Hakkında Konuşalım.
11 Sayısı İtemin Grubunu Belirler. Yani Armormu, Helmmi, Glovesmi vb Türde.
52 Sayısı İtemi Belirler. Yani Hades Itemi
0 Sayısı İtemin + Değerini Belirler. Bu Sayıyı 13 Yaparsan +13 İtem Düşer.
0 Dan Sonraki Değerleri Tam Olarak Hatırlayamıyorum Ancak O Değerler Itemin Durability , Skill Olsunmu Olmasınmı , Luck ve Option Olsunmu Olursa Kaç Olsun Gibi Özellikler İle İlgili.
Bunları 0 Dan Farklı Değerler Yap. ve Mümkünse 8 den Fazla Olsun. Ayrıca Durability 255 Olması Lazım. O Değer Tahminime Göre 4. Sıradaki Değer.
Şimdi 11 52 0 0 1 0 Bu Itemi +13 ve Full Yapmak İstiyorsan Şöyle Yaz.
11 52 13 255 1 50 Bu Kod Sana Full Option Olarak Vericektir. Eğerki Bir Aksilik Olurda Vermez İse 1 Rakamı Yerine 50 Yaz. Ama Büyük İhtimal Gerek Olmayacak. 1 Rakamı Luck Olsunmu Olmasınmı Ayarı Olacaktır.
Tekrar Dene Bakalım.
saol un arkadaslar işe yarıoo
Şunu Hatirlatmak İstiyorum
Bilgi KarayaK Vermemi İstedi
Data Lang Kor İtem.Kor
Bakarak Yaparlarsa Hazir kodlara gerek kalmadan mushop kulllarak basit bir sekilde yapabilir
Yeni bir version item entegre denerken item kor abakarak yaparlarsa daha saglam olur
Bu arada bu forum nie karayak bir ac alinca banlaniyor donanimhaber karayaki nie fake olarak yargiliyor sayin yonetici
adam gelmek isityor her aldigim acont banlaniyor isim belirttigim halde diyor
-KarayaK- bunu almiş isim belirtmiş diger acont banli başka yok bu avr die ginede gurcan tarafindan banlanmiş yonetici ilgilenirsen seviniriz bana pm olarak yazabilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: MRMARUF
Bu arada bu forum nie karayak bir ac alinca banlaniyor donanimhaber karayaki nie fake olarak yargiliyor sayin yonetici
-KarayaK- bunu almiş isim belirtmiş diger acont banli başka yok bu avr die ginede gurcan tarafindan banlanmiş yonetici ilgilenirsen seviniriz bana pm olarak yazabilirsin
Bırak Bunu Karayak Düşünsün. Sen Kendi İşlerine Bak. Forumda Küfür Etmiş Biri Süresiz Uzaklaştırma Alırsa, 2. Bir Accountu Foruma Kabul Edilmez. Özür Mesajları Yazdıktan Sonra Forumda Küfür Eden Birini Neden Hala Savunmaktasın Ben Onu Anlamış Değilim. Belki Arkadaşın Olabilir, Ama Tarafsız Davranmalısın.
Bir Düşünsene Herkezin Böyle Yaptığını ? O Zaman Forumun Hali Nasıl Olurdu Anlıyorsun Değilmi.
Oda Güzel
Neyse Fark etmez
Adam Saten Yapacagina yapmiş ben giderim eserim kalir
YoneticiLere TekraR Söylüyorum. Bu Kişi -KaRaYaK- Çünkü
KarayaK Her Yazısından Sonra Boşluk Bırakırdı. Bu Kişide Aynısını yapıyoR. iLgilenin..
quote:
Orjinalden alıntı: MRMARUF
Şunu Hatirlatmak İstiyorum
Bilgi KarayaK Vermemi İstedi
Data Lang Kor İtem.Kor
Bakarak Yaparlarsa Hazir kodlara gerek kalmadan mushop kulllarak basit bir sekilde yapabilir
Yeni bir version item entegre denerken item kor abakarak yaparlarsa daha saglam olur