< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RTX3080Ti -- 10 Nisan 2022; 0:22:24 > |
Seasonic FOCUS GX-750 - 1771 TL
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Teknobiyotik te 650 lik 1.5 lira.
Firmayi onermem o ayri.
Ama 2 haftada bir seasonic fiyatlarini bir asagi bir yukari oynuyor teknobiyotik isimli firma. illede seasonic olacak diyen arkadaslar takip edebilirler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
750watt psuya o kadar para verilmez.
-
Full modüler, 10 sene garantili, 750W ve Tier A başka PSU gösterin bu fiyata alalım. Sözde Seasonic Focus ve Corsair RMx'e kıyasla uygun fiyatlı Tier A PSU olan Core Reactor'un 750W'lığı 2000 TL. Bence gayet uygun fiyat.
Ha sadece şu var, ben de bu PSU'yu 1,5 yıl önce aynen ömürlük diyerek aldım. 1660Ti ile kullanıyordum, kapasitesi fazlaydı bile o dönem. şimdi ROG 3080 ile kullanıyorum, Asus'un model için önerdiği PSU bile 850W. Ömürlük diye aldık şimdi ucu ucuna yettiriyoruz :D
-
Phanteks'in Tier A 650W full modüler PSU geçen inventus'ta 1000'e satıldı. 100W çok kritik değilse onun düşmesi beklenebilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende de gigabyte gaming oc rtx 3080 ile corsair cx750f psu var. corsair 4000x kasa ile beraber geldi (6 ay önce 1500tl ye almıştım psu + kasa. o da şu an 2800₺ olmuş gerçi)
cx750f de şu anda 1500₺ civarına gidiyormuş baktım da. linus listesine göre tier b diyor. bayağı pahalanmış gerçekten. watt başına 2₺ resmen.
-
Linus listesi eski. Google'a direkt psu tier list diye yazın. Site ismi cultists idi sanırsam, o güncel olan
Bende pandemi başlamadan hemen önce aldım 1150₺ Seasonic FOCUS 750W 80+ GOLD
çok memnunum 10 yıl garantisi ayrıca enerji tasarrufu da oluyor
Fiyat 1.679 TL’ye düşmüş görünüyor an itibarı ile.
ben bunun 1:1 aynısının sadece yanında focus değil amp yazanını 1069 liraya aldım çok olmadı.öyle yazmış eleman seasonic üretimi boyası farklı sadece diyoruz yanda amp yazmasa iyiymiş diyor.
iki sistemimde bu focustan var amp!'ı yedek diye aldım sonuçta aynı ikame ama biraz zor bozulur tabi o yüzden amp!'ı cougar 850w olan sisteme takabilirim 2015'te almıştım 3 sene fx8 oc'sinde bile yanmadı alet alman ama bu seasonic de fena değil.
https://forum.donanimhaber.com/tr-de-ilk-seasonic-focus-gx-750w--140266077
-
Teknobiyotikten almayın aman.
1ay olmadı 850w focus aldım CW var psu da, siteden kimse ilgilenmedi iade ve servis talebimle aman diyim...
-
Ben teknobiyotiğe RX 6600XT iade ettim. Ekran kartında çok fazla CW vardı, iade ederken de üstüne basa basa 14 günlük yasal iade hakkımı kullanmak istiyorum dedim ve kargo ücreti dışında hiç bir sorun yaşamadım paşa paşa iade aldılar fakat CW var deyip iade etmeye kalksaydım asla iade almazlardı. TR de biraz da kurnaz olmak lazım yoksa mağdur oluyorsun.
-
Sadece Dürüstçe yaklaştım firmaya ama dediğiniz gibi burası Türkiye müşterisine değer vermeyen girmalar dolu piyasa
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X