Bildirim
seasonic focus plus gx-650 vs fx-650
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
https://linustechtips.com/main/topic/1116640-psucultists-psu-tier-list/
Tier A - Recommended for <=650w high end systems = Seasonic Focus GX
Tier A- - Units that fall short from upper tiers due to issues (see notes) =Seasonic Focus Plus FX
GX model bir tık iyidir fakat her iki üründe üst seviyedir herhangi bir kayıp yok ortada gündelik kullanımda farkı anlamanız imkansızdır. -
Focus GX-650, Focus FX-650 modelinin yenilenmiş versiyonudur. Kötü değil iyi olmuş, yeni modeli göndermişler. -
Hızlı cevap için teşekkürler.
Yani; seasonic focus plus fx-650 sipariş verip seasonic focus plus gx-650 gelmesinde herhangi bir art niyet yoktur değil mi? Malum internetten bir şey alırken çok kazıklandığımız da oluyor. -
Büyük ihtimal sitede isim hatalıydı herhangi bir art niyetten ziyade daha iyi olmuş hatta güle güle kullanın -
internette bulduğum kadarıyla FX modelinde floopy kablo var GX'te yok. önemsiz.
Bir de, AC Input Power kısmında FX modelinde 100 to 240 VAC, 50 / 60 Hz at 4.5 to 9 A yazıyor GX modelinde 100 to 240 VAC, 50 / 60 Hz yazıyor çok anlamadım? -
Hayır, kesinlikle kazıklanma gibi bir durum yok. -
İyi niyeteleriniz için teşekkürler. Yenilediğim sistemimde sadece PSU eskiydi mavi ekranlardan bunaldım umarım sorunum çözülür. PSU kaynaklı değilse artık kafayı kırarım heralde :)https://forum.donanimhaber.com/msi-mg-x570-gaming-pro-carbon-wifi-anakart-bsod-hatasi-dimm-slot-problemi--142826335-4#143468127 -
-
Belli bir yüke gelmeden fanı çalıştırmaz bu tarz ürünler keyfini çıkarın -
FX-650 dediğiniz kod numarasının aslı "SSR-650FX"dir ve bu kod, firmanın ürüne verdiği güvenlik kodudur.
Pazarlamaya yönelik belirlenen model ismi "FOCUS GX-650"dir. Bu model, daha önce "FOCUS+ 650 GOLD" ismiyle bilinen modelin, kasası ve kablolarında değişiklik yapılarak güncellenmiş halidir. İç yapısı bakımından değişiklik yoktur. İç yapısı bakımından değişiklik olmadığı için güvenlik kodunda değişiklik yapılmamıştır.
Yani, "FOCUS+ 650 GOLD" ve "FOCUS GX-650" temelde aynı modeldir ve ikisi de aynı güvenlik kodunu taşımaktadır: "SSR-650FX"
Bu güvenlik kodunu (SSR-650FX) ürünün ambalajında yer alan özellikler bölümünde görebilirsiniz. -
Merhaba,
Güç kaynağınız hayırlı olsun. Güç kaynağını Teknobiyotik üzerinden mi yoksa Sinerji üzerinden mi aldınız? -
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Gitti gidiyor üstünden depopark'tan aldım. hem vade farksız taksit seçeneği, hemde word karta 75 tl puan hediyesi vardı çok uygundu benim için. -
hocam bide sgx ler var bunlar nasıldır
Seasonic Focus SGX-500 500W 80Plus Gold Tam Modüler SFX Güç Kaynağı(SSR-500SGX) | Teknobiyotik
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X