Şimdi Ara

//////////Seasonic PSU Kullanıcıları Kulübü\\\\\\\\\\ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
917
Cevap
7
Favori
30.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rahat rahat işinizi görür hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Seasonic hocam çünku cx serisinde cizirti problemi ile karşılaşma oranınız yüksek.

• arkdaşlar son kararımı verdim seasonic m12ıı 750 watt psu alıcam webdenal'dan almayı düşünüyorum evo versiyonu var galiba orada arkadaşa göndermişler umarım kalitesi beni yanıltmaz psu inceleme sitesi johnnguru'da m12ıı 850 watt psu versiyonunu inceleyip 9 küsür gibi çok iyi puan vermiş corsair'da 7.1 gibi kötü bir puan almış bana göre anlaşılan psu denilince seasonic akla gelen ilk firma önümüzdeki hafta siparişi vericem gelince ss atarım klübede eklersiniz tavsiyeleriniz için teşekkür ederim

ayrıca seasonic teknik servisini hangi firma üsteniyor bir parça almadan önce her zaman bunu teyit ettiririm sonuçta satış sonrası hizmet'de çok önemli

ve yine ayrıca bu konuyu incelerken seasonic psu'ların da da cızırtı sorunu olduğunu öğrenmiş oldum bilmiyorum şimdi alsam mı? almasam mı? çözemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 30 Ağustos 2015; 14:20:43 >
    Alırsanız ürün gelince haber verin ekleyeyim hocam.
    Seasonic Türkiye distribütörü Akortek, satış sonrası kısmından müşteriler pek memnun değil.
    Coil whine denk gelme olasılığı illaki var ama bir cx serisi kadar korkulur mu derseniz hiç sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dolphin/Lion

Alırsanız ürün gelince haber verin ekleyeyim hocam.
    Seasonic Türkiye distribütörü Akortek, satış sonrası kısmından müşteriler pek memnun değil.
    Coil whine denk gelme olasılığı illaki var ama bir cx serisi kadar korkulur mu derseniz hiç sanmıyorum.

ayrıca bu garanti belgesi çıkmama gibi bir şeyde varmış galiba öyle bir şeyde okudum konuda eğer böyle bir şey varsa yani garanti belgesi olmayan bir ürünü almak ne derece doğru bilemiyorum ve böyle bir markanın gidip akortek firmasına distribütörlük vermesi kadar kötü bir şey olamaz keşke inventus'da satılsa bir dakika düşünmem alırım
    Garanti belgesi bende de çıkmamıştı, distributor konusunda merkeze mail attim fakat hemen degistiremeyeceklerini belirttiler.

• Korialstrasz

valla arkadaşım çok sağol cevap verdiğin için yani bir ürünün içinden nasıl garanti belgesi çıkmaz anlam veremedim yani ufak usb bellek yada basit bir kulaklık alsan bile adam garanti belgesini arkaya yapıştırıyorken bu power supply gibi masaüstü sistemin en önemli bileşeninin garanti belgesi olmaması çok tuhaf ve düşündürücü

Dolphin/Lion

konuyu açan biri olarak bu konuya açıklık getirmen şart garanti belgesini seasonic mi koymuyor yoksa akortekmi garanti belgesi olmayan bir ürün nasıl satılır

• Şimdi dikkat ettim de garanti belgesi benden de çıkmadı. Kutu içeriği fotoğrafımda da yok zaten. Bir de ürün kapalı kutu geldi. Başta konulmamış demekki.

Akortekin sitesinw seri no ile garanti başlangıç-bitiş sorgulamak için girdim ama öyle bir seçenek bulamadım. Var da ben mi bulamadım acaba? Eğer yoksa çok saçma.

Bir de bugün hafif ses başladı. Oyun oynarken ağır yük altında hırıltı gibi bir ses geliyor. Masaüstünde yok o ses, sadece oyunlarda var. Coil whine gibi sürekli de değil. Kesik kesik oluyor ve çok yüksek değil ama oyunların sessizleştiği anlarda rahatsız ediyor. Bir anda soğudum güç kaynağından. :(
  • Korialstrasz kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer ses sizi cok rahatsız ediyorsa iade edin. Neden garanti belgesi çıkmıyor benimde o konuda bir bilgim yok maalesef.

• Bugün Akorteki aradım ve garanti belgelerini sordum. Ürünü aldığınız firmaya ait faturanız varsa garanti belgesi önemli değil dediler.
  • ses sorunu devam ediyor mu?
  • Garanti belgesi aslında çok önemli bir konu değil, aslında ticaret kanununa göre koymaları şart ancak artık bu tür elektronik cihazlarda fatura garanti belgesi yerine geçiyor, yani sıkıntı yaşatmaz.
    Devam ediyor ama ses sabit değil. Akorteke sesi de sordum. Memnun değilseniz aldığınız firmaya yollayın dediler. Yarın da azalmazsa yollayacağım.
  • akortekte 2 defa whinecoil sorunu nedeni ile silverstone değişimi oldu en sonunda fark ödeyip seasonic aldım onda da start problemi vardı onun da değişimi oldu yeni modeli ile. eskisinde kablolar renkli ve dışı naylon sleeve olan, yenisi kabloları yassı olan bunda hiç problem yok. biraz uğraştırıyor belki ama akortekten çözülmeyen sorunum olmadı benim. sizin güç kaynağıda deişecektir mutlaka.
  • Bilgilendirme için teşekkürler hocam.
  • Ben de seasonic psu almayı düşünüyorum ama bu bahsedilen ses sorunu moralimi bozdu.
  • Oh yeah kulubü.
  • aynen olmadı silverstone stride 750 watt psu alıcam 80+ plus gold
  • Webdenal garanti belgesi konusunu akorteke iletmiş. Akortek de garanti belgesini kargoladı. Bugün teslim aldım garanti belgesini.

Ses ile ilgili sorunumu akorteke ilettim. Güç kaynağını direk bize yollayın bakalım dediler. Yarın yollayacağım. Umarım tamir veya değişim yaparlar. Corsair VS650 Seasonic M12II-750'ye göre daha alt bir güç kaynağı ama o oldukça sessizdi. Oyun oynarken de render alırken de sessizdi. Geceleri bilgisayarı açık bırakıp hiç rahatsız olmadan uyuyabiliyordum. Seasonic güç kaynağı açıkken uyumayı denedim ama malesef çok zor oldu.

Eski Corsair serviste, yeni seasonic de servise gidiyor. Güç kaynaksız kalacağım bir süre. :(

Telefonda oldukça ilgili davrandı Akortek. Umarım aynı hassasiyeti tamir/değişimde de gösterirler. Corsair RM750i veya RM850i ülkemize gelmiş olsaydı onları alacaktım ama onlar dışında bu fiyata en iyi seçenek Seasonic M12II-750 gözüktü bana. Umarım servisten döndükten sonra sorunsuzca kullanırım.

Eğer almak için aceleniz yoksa benim ürünün servisten dönmesini bekleyebilirsiniz. Sesle ilgili sonucu buradan paylaşırım. İyi geceler.

• biraz bekleyeceğim benim anlamadığım seasonic gibi saf psu üreten bir firma nasıl olurda böyle bir hata yapar corsair psu'ların coil whine sorunlarını normal karşılıyorum nede olsa kendileri üretmiyor cwt'ye yaptırıyor seasonic ve silverstone arasında gidip geliyorum bu iki tanesinden birisi alınacak ama bunu zaman gösterecek yardımların için sağol
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.