Şimdi Ara

SEASONIC SEA-M12II-620 vs THERMALTAKE Toughpower (W0103RE) 600W

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yeni psu almayı planlıyorum. Sistemim biraz eski ama yavas yavas parçaları yenileyeceğim. Ancak ekran kartım hd 4750, bir sure daha kullanacağım. sisteme 4 adet hd takılı olacak. yeni intel cpu ve anakart ile 8 gb ram temin edeceğim. 1 adet dvdwr , 22 cm ve 14 cm iki adet kasa kasam uzerinde mevcut. bi sene sonrada ekran kartını yenilerim sanırım . Bu sartlarda yeni psu olarak

a - SEASONIC SEA-M12II-620
    b- THERMALTAKE Toughpower (W0103RE) 600W

arasında kararsız kaldım. sizce hangisi almalıyım.

• Seasonic hakkında hiç olumsuz bir şey duymadım ve sessizliğiliyle kalitesi tartışılmaz diyorlar..
  • İkisi de 12V kanalından 576W veriyor, ama Seasonic modüler.

Seasonic alın
  • Seasonic i kullanıyorum, sessiz, kalitesi de tartışmasız piyasa mallarına göre .
  • İkiside kaliteli psular. Ancak seasonic modüler olması yönünden, bana göre çok daha üstün. M12 620w kullanıyorum 1 senedir, hiçbir sıkıntı yok. Sessiz ve kaliteli
  • Arkadaslar , tessekurler .. Simdi seasonic inventus ve eksen de var , hangi firmafan siparis vermelyim , burdan alisveris yapniniz var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun formu gezerken ozc fatalty1 750 psu yuda inceledim . Seasonic ve thermaltaje alternatif olabilir diye dusunuyorm , siz ne dersiniz !

• Bence hiiiçç karıştırma.
    İnventus çok sağlamcıdır,eksende gayet iyidir.

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3161

• Ok eywlh :) invenyustan siparis veriyim seasonic !

• Siparis tamam , psu gelonce yorumlarimi eklerim. Birilerine yardimci olur umarin

• quote:

Orijinalden alıntı: S-corpi-o

Siparis tamam , psu gelonce yorumlarimi eklerim. Birilerine yardimci olur umarin

4/4 lük seçim.
  • bende bu hafta alıcam acaba m12 II 750w mı yoksa x-750w goldmu alayım yardım arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: le mans 24

bende bu hafta alıcam acaba m12 II 750w mı yoksa x-750w goldmu alayım yardım arkadaşlar

Yeni konu açın derim, burdan tavsiye zor gelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.