Şimdi Ara

Seasonic X-850 80Plus GOLD 850W Aldım - İlk izlenimler (Dark Orion Kasam da Geldi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
4
Favori
6.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullanıcı yorumuyla bu güç kaynağını nasıl yorumluyorsunuz?
    Kalite,ses oranı ve performansını ?
  • Teşekkürler arkadaşlar çok sağolun
  • kardeş bu psuda ileriye dönük cpu ve gpu desteği var mı? yani şu on ve oniki pin girişler çıkacak ya ondan soruyorum.aynısından almayı düşünüyorum da.gerçi fanı için bile alınır aslında sadece enermax ürünlerde var görünüyor.cevap verirsen çok sevinirim.iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: TAYFUN 25

kardeş bu psuda ileriye dönük cpu ve gpu desteği var mı? yani şu on ve oniki pin girişler çıkacak ya ondan soruyorum.aynısından almayı düşünüyorum da.gerçi fanı için bile alınır aslında sadece enermax ürünlerde var görünüyor.cevap verirsen çok sevinirim.iyi forumlar

4x PCI-Express Ekran Kartı için 6+2 pin güç çıkışı

4 tane 6 + 2 var istersen 4 - 4 - 2 bile yaparsın

Kışın bunun fanları bile dönmez 0 desibel parası olan hiç düşünmeden alsın Türkiyede satılan en iyi psu

Torunluk psu 3 - 5 yılın hesabını yapmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 4 Kasım 2011; 23:34:46 >

• Konuyu hortlatiyorum ama resmen su dakika gozum dondu aliyorum kac paraysa kac para;)

Konu sahibine cok tesekkurler tam aradigim yorumlar bunlardi. Gerci biraz zaman gecince seste artma vs oldu mu belirtebilirseniz daha da hora gecer:)
  • Psu'nun resimlerini yapmacık resimlerden ayırt edebilme adına teşekkür ederim, ancak itiraf etmeliyim kasanı değiştirmelisin :D Psunun testlerinde sahip olduğu geçerli giriş ve çıkışların kat kat üstüne çıktığı söyleniyor. Hatta abartıp 1000 Watt çekiyorum diyene bile rastladım.. Nekadar doğrudur bilmiyorum ancak Seasonic'in kalitesi tartışılmaz. İncelemen işime yaradı teşekkür ederim
  • Bu PSU'yu kullanıyorum, sessizlik inanılmaz, sistemden 500 watt çektiğimde bile fanın sesi duyulmuyor , ki sessizlik takıntılıyım..

300 watt civarına kadar zaten fanını çalıştırmıyor, fan çalışmadığında sadece hafiten ılık oluyor. 5 yıl garantili satılıyor..

Üstünde ısınan hava yükselir kaidesine göre, fanın yukarı bakması, kesinlikle aşağıya bakmaması uyarısında bulunuyor..

sanırım sizin kasada üstte boşluk olmadığı için, fan aşağıya bakıyor, bu şekliyle psu daha fazla ısınacaktır.

Paranız varsa en başta böyle kaliteli bir PSU, sonra da IPS monitör tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sıfır desibel -- 31 Mart 2012; 11:15:46 >

• incelemenizi okuyarak bende sonunda bu psu yu aldım henuz elime gecmedi hepsiburadaya sınırlı sayıda gelmiş baska hic bir yerde bulamadım aldıgım fiyat 444 tl dusmuyor cıkıyor mubarek insallah ahyırlı olur hersey için tesekkurler.
  • Hayirli olsun cok kaliteli bir psuSürekli acik sistemler icin artik Gold-Platin serisi güc kaynaklari gercekten elzem, hele birde bu elektrik faturalari karsisinda
  • Eksen'de bir ara 420 civarıydı. Hiçbir yerde stokta kalmadı. Yenilerini getirmiyorlar mıdır nedir?
  • Seasonic'in bu kadar kaliteli olduğundan haberim yoktu. Bir Allah'ın kulu kötü dememiş. Yeni toplayacağım sisteme dahil mi etsem acaba??? Ben de sesi sevmediğim için OCZ Fatality'nin fanı yerine Chasis PWM'den çoklayıcı ile çektiğim Akasa Venom'u bağladım şimdiki sistemde. Demek dediğiniz kadar sessiz ve verimli ha! Hmm....
  • Türkiyede tartışmasız en iyi psulardan birtanesi. Uzun araştırmalar sonucu 420 tl ye eksenden almıştım. Kesinlikle tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seasonic X serisi (650-750-850) ile Corsair AX serisi(650-750-850) birebir aynı güç kaynaklarıdır. TR'de Seasonic 5 yıl, Corsair 7 yıl garanti veriyor. Yani hangisini ucuz bulursanız onu alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış26

Seasonic X serisi (650-750-850) ile Corsair AX serisi(650-750-850) birebir aynı güç kaynaklarıdır. TR'de Seasonic 5 yıl, Corsair 7 yıl garanti veriyor. Yani hangisini ucuz bulursanız onu alın

Doğru demişsiniz.

Ayrıca PSU cidden çok güzel, Corsair olan zaten kablo yapısı itibariyle bir adım daha önde. Tam siyah kablolar kullanıldığından kasa içinde daha şık görünüyor.

Seasonic X-850 80Plus GOLD 850W Aldım - İlk izlenimler (Dark Orion Kasam da Geldi)

• seasonicten haberim yok ta, corsair in 60 lı serileri geliyor .. acelesi yoksa beklenebilir..
  • tesekkur ederim arkadaslar gercekten muhtesem bir psu yav calısmıyor sandım gercekten korktum meger calısıyormus muhtesem otesi bir sey ilk defa bunu bir ömür kullanırım diyecegim bir parca aldım:D
  • Az önce bu PSU'nun siparişini verdim. Geldiğinde izlenimlerimi paylaşırım.
  • PSU altta kasadan çok daha güzel görünüyor açıkcası güle güle kullanın kasa alırken keşke kablo toplama imkanı iyi olan modellerden birini seçseydin
  • Ürün dün geldi. Pahalı ama baştan aşağıya kalite kokan bir cihaz. Isınma ve ses yok. Tavsiye ederim.
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Isınma vs. zaten gözlemlemen mümkün olmaz. Bir de psu'yu zaten paketinden filan çıkarırken kıyamıyorsun esas kalite yani
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.