Şimdi Ara

Seat 1,4 TSI 125 beygir (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
3.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Toyota umrumda değil de ne demek Yaris'i Marslılar mı üretti?Fanatiklilkle VW düşmanlığı arasında ne alaka var onu da anlamadım.Toyota fanatiği olmasanızda VW düşmanı olduğunuz kabak gibi ortada.
    quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

isteyen sogusun toyotadan banane. acikcasi hic umurumda değil toyota . ben sadace yarisimden memnunum , bu demek değildirki ilerde hep toyota alacağim şu an aklimda 2 araç var ya c5 ya laguna

vw karalanacak birseyi yok servis ortada sorun dogus oto buda alinmamasi için en büyük etken.
    esas fanatik vw hakkinda sürekli konu acanlardir. sen benim hic toyota konusu açtiğimi gördünmü....

quote:

Orjinalden alıntı: enoman

Ya ne olursa olsun hitap şekliniz bir kere insanı Toyota'dan soğutuyor.Sorunsuzluk abidesi Corolla'nın bi dünya sorunları var hem de 2007-2008 modellerinde.Sayfalardır tartışılıyor forumda.Ancak sıfır araç almayı düşünsem yine de seçeceğim birkaç modelden biri olur Corolla.Bu kadar fanatik olmayın markaları karalamak bu kadar kolay değil.
    quote:

quote:

ÇOK AYIP!!!!!!!

baskı balata ve garanti disi birde caddy

3 kelime sana neyi anlatiyor

ban ban değil ah ah nerden bulastım daha mantikli

• ben sana sebeplerini söyleyebilirim; streptozotocinus, over and under, malik, forbest
  • ONU BUNU BIRAKINDA 35 E BIRAKTIKLARI TSİ OLMUŞMU 40 KAĞAT...E YUH ARTIK YANİ....
  • 2500ytl indirim yapıyolar 37500'e geliyor hatta biraz daha sıkıştırıp 37000'e kapatılabilir.35000'e hiç bi zaman inmedi ki, minimum rakam 36000'di zaten.1000-1500ytl'lik yükseliş normal sayılır.Çünkü ilk etaptakiler lansman fiyatlarıydı.(Leon TSİ Stylance için konuşuyorum.)
    quote:

Orjinalden alıntı: alibekir

ONU BUNU BIRAKINDA 35 E BIRAKTIKLARI TSİ OLMUŞMU 40 KAĞAT...E YUH ARTIK YANİ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enoman -- 21 Mayıs 2008; 3:34:55 >
  • İstanbulda sonuncu aracı biz aldık en az 2 ay boyunca leon 1.4 TSi yok, tekrar geldiğinde fiyatı farklı olabilir.
  • quote:

Toyota umrumda değil de ne demek Yaris'i Marslılar mı üretti?Fanatiklilkle VW düşmanlığı arasında ne alaka var onu da anlamadım.Toyota fanatiği olmasanızda VW düşmanı olduğunuz kabak gibi ortada.

benim leonu beğendiğimi dünya alem bilir forumda ama sen bilmiyorsun demek. ben sadece tsi ye güvenmiyorum. bu yuzden leon alirsam tek alacağim motoru tdi 2,0 140 hp dir.

toyota umurumda değil demek ben bu marka bağimlisi olsam cevremdeki (forumdan değil ) corolla alacak adama c5 aldirmazdim. demek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunberber -- 21 Mayıs 2008; 8:40:48 >
  • quote:

quote:

Toyota umrumda değil de ne demek Yaris'i Marslılar mı üretti?Fanatiklilkle VW düşmanlığı arasında ne alaka var onu da anlamadım.Toyota fanatiği olmasanızda VW düşmanı olduğunuz kabak gibi ortada.

benim leonu beğendiğimi dünya alem bilir forumda ama sen bilmiyorsun demek. ben sadece tsi ye güvenmiyorum. bu yuzden leon alirsam tek alacağim motoru tdi 2,0 140 hp dir.

toyota umurumda değil demek ben bu marka bağimlisi olsam cevremdeki (forumdan değil ) corolla alacak adama c5 aldirmazdim. demek.

Dünya alemin bildiği şey sadece Leon'u sevmediğiniz değil,VW'in hemen her modeline düşman olduğunuzdur,

Diğeri ise işin içine segmentler girdiğinde ısrarla C5 yerine Corolla önermek fanatikliğin de ötesinde aptallık olurdu zaten,normal olanı yapmışsınız.

• leon başka bişey abiler içinde kendimden geçiyorum ben marka fanatiği falan değilim güzel olan her araba iyidir ama leon başka bişi:D
  • quote:

quote:

quote:

Dünya alemin bildiği şey sadece Leon'u sevmediğiniz değil,VW'in hemen her modeline düşman olduğunuzdur,

Diğeri ise işin içine segmentler girdiğinde ısrarla C5 yerine Corolla önermek fanatikliğin de ötesinde aptallık olurdu zaten,normal olanı yapmışsınız.

arama butonunu kullanirsan leon övmelerimi tavsiylerimi gorebilirsin zahmet olacak ama.

ayrica c5 i babasinin hayrina corolla ile ayni fiyata vermediler corolla 43000 e birakmisti c5i 50.000 e aldi aptallikmis

• quote:

quote:

quote:

quote:

arama butonunu kullanirsan leon övmelerimi tavsiylerimi gorebilirsin zahmet olacak ama.

ayrica c5 i babasinin hayrina corolla ile ayni fiyata vermediler corolla 43000 e birakmisti c5i 50.000 e aldi aptallikmis

Leon'u beğenmeniz VW düşmanı olduğunuz gerçeğini değiştirmez.Arada 2000lira dahi olsa bir üst segmenti aldırmak akıllılıktır,siz öyle yapmasaydınız aptallık olurdu dedim ben.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.