Şimdi Ara

Seat açılan hava yastığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yol hızlı gitmek için uygun bi yer değil zaten yanında hal ve az ileride de ışık var onu belirtiyim ilk önce.

Benim anlamadığım iki hava yastığınında ( sürücü hava yastığı indi şoför yanı boş. ) bu hızda açılmış olması. Giderken de hem bi bakın diye fotoğraf çektim.

Dostumla oradan geçerken denk geldik iki sn durduk şöyle bi laf "abi 30la gidiyordum zaten"

Seat açılan hava yastığı

• saatte 500 km beyin sarsıntısı geçirten ve hiç açılmayanları da gördük !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

saatte 500 km beyin sarsıntısı geçirten ve hiç açılmayanları da gördük !

Yapmayın kavga çıkacak.
  • tampon içindeki tam sensorun olduğu yere gelmiş demek ki darbe, yazık olmuş araca vesselam
  • Çarpışma etkisiyle 30'la gittiğini söylemiştir. Yolcu hava yastığı da belki kemere toka takılıysa açılmıştır. Bu firmalar kimseye yaranamıyor; açsa dert, açmasa dert

• Olayı tam anlamadım. Beyaz araçta şöför tarafının önündeki tamponda iz yada darbe var sanırım.. Kırmızı araca arkadan çarpıp oraya mı savurdunuz. Yerdeki lastik izleri ve kırmızı aracın duruşu karışık geldi biraz.

Beyaz aracın tamponundaki o iz çarpmanın izi ise , o kadar şiddete göre 2 hava yastığının da açması çok ilginç..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Lynx

quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

saatte 500 km beyin sarsıntısı geçirten ve hiç açılmayanları da gördük !

Yapmayın kavga çıkacak.

açılmasa daha büyük kavga çıkardı :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • punto 40la açılmıştı rezil etmişti bizi
  • Bence araca hava yastığı koymamak en iyisi.
  • Hocam ne kadar 30km/h gibi bir hız düşük bir sürat görünsede ölümcül kazalar bu hızlarda başlıyor.Yastık görevini yapmıştır sürücülere birşey olmadıysa gerisi pek önemli değil bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Bence araca hava yastığı koymamak en iyisi.

Eskiden hava yastigimi varmis

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr Lynx

Yol hızlı gitmek için uygun bi yer değil zaten yanında hal ve az ileride de ışık var onu belirtiyim ilk önce.

Benim anlamadığım iki hava yastığınında ( sürücü hava yastığı indi şoför yanı boş. ) bu hızda açılmış olması. Giderken de hem bi bakın diye fotoğraf çektim.

Dostumla oradan geçerken denk geldik iki sn durduk şöyle bi laf "abi 30la gidiyordum zaten"

Seat açılan hava yastığı

Acilsa bi dert acilmasa dert.acilmasa acilmadi derdiniz.30 ile giderken saniyede 8.5 metre yol gidersiniz ve 3. Kattan dusmeye esittir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Google transte terk

• O kaçla gittiğinin bence farkında değil yada hava yastığının sensörünü tampona baya yakın yapmışlar . Burda asıl öenmli olan şey yolcu koltuğu boş olduğu halde hava yastığının açılması asıl konuşulması gereken bu . Firmaların tüketicilere bir kazığı diyebilir miyiz ? Koltuğa sensör koyup ona göre açılıp kapanmasını engellemek çok mu zor , belki koltukta yük vardır ondan açılmış olabilir onu bilemeyeceğim .
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    Yolcu hava yastığını kemer sensörüne bağlasa olay çözülür ama adamlar yolcu hava yastığı iptal etmeyi donanım sayıyor bazı araçlarda torpidoda manuel iptal var bazıları daha donanımlı göğüste buton var bazıları ise daha daha donanımlı yol bilgisayarı ekranından iptal edilebiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Bence araca hava yastığı koymamak en iyisi.

Eskiden hava yastigimi varmis

• açılmasa niye açılmadı olur. Açıldımıda neden açıldıki ya. Karar verin açılsınmı açılmasınmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spirited

açılmasa niye açılmadı olur. Açıldımıda neden açıldıki ya. Karar verin açılsınmı açılmasınmı?

Açılsın açılmasın demiyoruz ama böyle yırtık dondan çıkar gibi de olmamalı bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.