Şimdi Ara

Seat Ateca (ANA KONU) (128. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.739
Cevap
98
Favori
285.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlteriş Kutluk Kağan kullanıcısına yanıt
    Patinaj için lastik değişince çözenler var. Fabrikanın gönderdiği lastikleri beğenmeyenler var. İşin sırrı gaza nasıl basılacağında.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Seat Ateca  (ANA KONU)

Seat Ateca  (ANA KONU)

Seat Ateca  (ANA KONU)

Cupra Ateca hafta içi satışa hazır gümrükte şu anda 1.9 bandından gidecek

• sarolious kullanıcısına yanıt
    En düşük 1.915₺ fiyat alındı, 1.934 den inmeye başladılar daha gelir gelmez

• Harun Bozaroğulları H kullanıcısına yanıt
    Seat Ateca  (ANA KONU)

Özellikleri bu şekilde bence bu fiyata tam bir f/p aracı bu dolulukta bu fiyata yok gibi bir şey 0 olarak

• sarolious kullanıcısına yanıt
    Biliyorum, benim beklediğim opsiyonlar gelmedi, çevresel görüş, matrix farlar gibi. Hatta beklenmeyen dcc ve butonlu direksiyon geldi. Bağımsız süspansiyon ve ıslak kavrama yok yine. Fr premium 1.660 en düşük teklif alındı. Arada fark ciddi.

Hocam incelediğim kadarıyla, ateca'daki bu patinaj sorunu, "kullanıcılar gaza nasıl basacağını bilmiyor" a indirgenecek bir sorun değil.

Lastiklerim Falken, ilk gaza basışımda ben de pati çektim, sonrası çok yüklenince sarıyor sadece. Bridgestone gelen lastikler kötü deniyor, değişim yapanlar var.

Ben aracı Ağustos’ta aldım. Sadece bir iki kez başıma geldi. Onda da rampa yukarı duruyordum. Yaz ayı olduğu için hava ve asfalt sıcaktı. Ben ona yordum. Düz yollarda spor modunda kalkış da denedim orada bir kez sardı ama çok kısa sürdü. Haricen öyle bir durum yaşamadım.

• Dostlar selam,

Bugün bayi'ye uğradım.

FR olursa, 19 inç olmak zorunda, ki 19 inç istemiyorum, zaten sert olduğu söylenen süspansüyonların üzerine 19 inç ile tüy dikmeyelim.

Xperience olursa da 18 inç geliyor ama kör nokta algılama ve pre-crash yok.

Kör nokta algılama önemli bir özellik bence, sonradan taktırılabiliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlteriş Kutluk Kağan -- 11 Ekim 2023; 20:45:41 >
    FR premium paketler geldiği için 19” jant, alıp değiştirebilirsiniz. Kör nokta sonradan yapılması çok maliyetli bir iş, parçalar, kodlama montaj yuvarlak 80.000₺ ye geliyor.

Hocam selam, tam olarak donanimlar aşağıdaki gibi, benim fark edemedigim başka farklar var mıdır size de sormuş olayım.

XPERIENCE
    Seat Ateca  (ANA KONU)

FR
    Seat Ateca  (ANA KONU)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Tam da yazıldığı gibi aradaki farklar. Karşılaştırmanız daha rahat donanımları gördüğünüz için. Sizin merak ettiğiniz nedir?

• Bir de sanırım ST arkadaş şey demişti yanlış hatırlamıyorsam,

FR'de full link kablosuz , Xperience'da kablolu

Hayır, ikisi de kablolu.

Bir de şey dediler, FR'nin süspansiyon sistemi Xperience'a göre daha sert imiş. Bi kaç kez sordum bunu emin misiniz diye, evet dediler.

Danışmanların çoğu bilmez, onlar sadece aracı satmaya bakarlar. Süspansiyonlar arasında fark yok.

Çok enteresan ya bir kaç kere sordum ve emin misiniz, kesin bilgi mi diye teyit ettim evet dediler. En doğru bilgiyi vermesi gereken insanlar da böyle yaparsa sıkıntı. Teşekkür ederim size.

Hayırlısı olsun

Hmm. FR paket alıp, 19 jantları 18 ile değiştirsem o ne kadara mal olur hocam bana kabaca fikriniz var mıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlteriş Kutluk Kağan -- 11 Ekim 2023; 21:8:52 >
    Alacağınız janta göre değişir tabiki, orijinal 18” FR jantı mı alırsınız artık bilemem, sonuçta lastik de değişecek. Hatta ben de 19” la değişmeyi düşünüyorum 😊 takas durumuna bakabilirsiniz ya da grubumuzda vardır belki iyi fiyat veren, duruma göre bakarsınız.

• 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.