< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Seat Ateca (ANA KONU) (128. sayfa)
-
-
-
En düşük 1.915₺ fiyat alındı, 1.934 den inmeye başladılar daha gelir gelmez
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Biliyorum, benim beklediğim opsiyonlar gelmedi, çevresel görüş, matrix farlar gibi. Hatta beklenmeyen dcc ve butonlu direksiyon geldi. Bağımsız süspansiyon ve ıslak kavrama yok yine. Fr premium 1.660 en düşük teklif alındı. Arada fark ciddi.
Hocam incelediğim kadarıyla, ateca'daki bu patinaj sorunu, "kullanıcılar gaza nasıl basacağını bilmiyor" a indirgenecek bir sorun değil.
-
Lastiklerim Falken, ilk gaza basışımda ben de pati çektim, sonrası çok yüklenince sarıyor sadece. Bridgestone gelen lastikler kötü deniyor, değişim yapanlar var.
Ben aracı Ağustos’ta aldım. Sadece bir iki kez başıma geldi. Onda da rampa yukarı duruyordum. Yaz ayı olduğu için hava ve asfalt sıcaktı. Ben ona yordum. Düz yollarda spor modunda kalkış da denedim orada bir kez sardı ama çok kısa sürdü. Haricen öyle bir durum yaşamadım.
Dostlar selam,
Bugün bayi'ye uğradım.
FR olursa, 19 inç olmak zorunda, ki 19 inç istemiyorum, zaten sert olduğu söylenen süspansüyonların üzerine 19 inç ile tüy dikmeyelim.
Xperience olursa da 18 inç geliyor ama kör nokta algılama ve pre-crash yok.
Kör nokta algılama önemli bir özellik bence, sonradan taktırılabiliyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlteriş Kutluk Kağan -- 11 Ekim 2023; 20:45:41 > -
FR premium paketler geldiği için 19” jant, alıp değiştirebilirsiniz. Kör nokta sonradan yapılması çok maliyetli bir iş, parçalar, kodlama montaj yuvarlak 80.000₺ ye geliyor.
-
Tam da yazıldığı gibi aradaki farklar. Karşılaştırmanız daha rahat donanımları gördüğünüz için. Sizin merak ettiğiniz nedir?
Bir de sanırım ST arkadaş şey demişti yanlış hatırlamıyorsam,
FR'de full link kablosuz , Xperience'da kablolu
-
Hayır, ikisi de kablolu.
Bir de şey dediler, FR'nin süspansiyon sistemi Xperience'a göre daha sert imiş. Bi kaç kez sordum bunu emin misiniz diye, evet dediler.
-
Danışmanların çoğu bilmez, onlar sadece aracı satmaya bakarlar. Süspansiyonlar arasında fark yok.
Çok enteresan ya bir kaç kere sordum ve emin misiniz, kesin bilgi mi diye teyit ettim evet dediler. En doğru bilgiyi vermesi gereken insanlar da böyle yaparsa sıkıntı. Teşekkür ederim size.
-
Hayırlısı olsun
Hmm. FR paket alıp, 19 jantları 18 ile değiştirsem o ne kadara mal olur hocam bana kabaca fikriniz var mıdır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlteriş Kutluk Kağan -- 11 Ekim 2023; 21:8:52 > -
Alacağınız janta göre değişir tabiki, orijinal 18” FR jantı mı alırsınız artık bilemem, sonuçta lastik de değişecek. Hatta ben de 19” la değişmeyi düşünüyorum 😊 takas durumuna bakabilirsiniz ya da grubumuzda vardır belki iyi fiyat veren, duruma göre bakarsınız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X