Bir konu hakkında tavsiyelerinizi istiyorum. Şuan bayilerde xperience premium paketler mevcut. Ben Fr almak için kendi aracımı sattım ama fr şuan stoklarda yok. Geldiğinde ekstra bir fiyat artışı olabilir diyor bayiler. Şuan ise iki premium pakette xperience ile fr arasında 65-70k gibi bir fark var. Donanımsal olarak da kör nokta, 19' yerine 18' jantlar ve yarı otonom sürüş farkı var diyorlar. Xperience almalı mıyım yoksa fr için beklemeli miyim? |
Seat Ateca (ANA KONU) (130. sayfa)
-
-
18 yerine 19” geliyor jant. Tercih tabiki siz bilirsiniz. Ben FR istedim FR aldım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam Fr premium tüm bayilerde yoksa ve xperience premium 1535 altında bir fiyatsa alabilirsiniz bence
Xperience Premium 1525k fiyat veriyor bütün İstanbul bayileri bu arada.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Renk alternatifleri var mı, biliyor musunuz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İstanbul'da iki bayide gri renk bulamamıştım. Beyaz renkte sıkıntı olmuyor sanırım. Tek tek bayi aramanız lazım hocam.
-
t rock , Honda hrv e bakarken .(1660-1680 )
bir anda ateca ya döndüm .
ateka , bitiyor mu artık .
2024 te ne olacağı belli mi ? Bayilerde araç bulunuyor mu arkadaşlar. Cupra ile fiyat farkı ne kadar acaba bayilerden güncel fiyat alan var mı?
Hocam net bilgi yok ama Cupra Ateca'yı çıkardıkları için oradan devam eder diye düşünüyorum. İkinci eldeki değeri ne olur muamma. Cupra ile 200-300k arasında bir fiyat farkı vardı yaklaşık.
-
haberlere göre de öyle . Seat artık araç üretmeyecek demiş ceo bi fuarda ( doğruluğundan emin değilim ) güncel bilgisi olan arkadaş varsa paylaşır mı ?
şuan ateca özellikle yakın dönemde alan arkadaşlar , muhtemel senaryolar hakkımda bilgi verirse iyi olur .
ateca fr diğer illere sordunuz mu ?
Ateca xperience 1420 dediler
Kullananlar varsa nasıl araçtır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
1420 hangi paketi ?
Yakıt verileri nasıl arkadaşlar .
1.5TSI sakin kullanımda şehir içi açık trafik 80km/h sınırlı kullanımda 5-5.5lt görülüyor, hafif trafikli olunca 6lt civarları, yoğun trafikte 8.5-9lt lere kadar çıkıyor, şehir dışı 5.7-6.3lt civarlarındayım.
Arkadaşlar bugün aracı teslim alarak aranıza katıldım. Acayip keyifli bir araç, çok iyi hissettirdi. Whatsapp grubu varsa davet atabilir misiniz ?
-
Hayırlı Olsun. Özelden mesaj attım.
Yenı alan dostlar gruplara gıtmeden bız yenı alacak olanalrla artılarını eksılerını ılk goze carpanları yazarlarsa cok sevınırım
-
Arkadaşlar ben de araştırmalarım neticesinde seat ateca xperience plus aldım. Daha teslim almadım. Piyasada fiyat performans açısından en uygun araç buydu. Whatsapp grubu için bende davet alabilir miyim?
Xperience plus değil premiumdur araç. Linki yolladım özelden.
WP grubu için ben de link alabilir miyim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X