Şimdi Ara

Seat Exeo satılmıyor mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
16.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tnrskr

Exeo değişik dizaynlı bir araba sedanın bagajı var cabrionun karizması var ve lpg ile atm uyumu var.Bence piyasadaki emsal fiyatların en iyi arabasıdır

ikinci eli düşük biraz sanırım. Yedek parça sıkıntısı yaşanıyormu exeo için?
  • bugün bir çok yeri aradım, bu araç artık satılmıyor en son style versiyonu 43.000 satılmış, yeni modeli tasarım aşamasında. 2012'de gelirmi sorusuna bir bilgi verilmedi.
  • Seat araçlar Vw motoruna sahip ve baktığınız zaman gerek kasa gerek iç donanım olarak benzer araçlar fakat Bizim millet bunu bilmiyor nedense Seat a hiç sıcak bakmıyorlar Şu zamanda Vw nin 2.eli ne kadar sağlamsa Seatın o kadar kötü. Tamamen cahillik...
  • VW olsa Jettayı geçerdi satışlar A4 çakması bir model
  • Çakma demek bir ürüne benzer olan ürün demektir Seat exeo 2007 Audi a4 ün dizaynıyla biraz oynanmış birebir aynısıdır.
  • getirdikleri zaman kaç tane satmışlar, yerlerde sürünüyor satış rakamları. Bende şu acayip kasa toledo var. internette ikinci el fiyatlar uçuyor ama müşteri yok! exeo'nun kaderi de aynı olacak galiba. iki nesil önceki a4 ün kasasını kullanırsan baştan kaybedersin daha.
  • http://www.seat.co.uk/content/uk/brand/en/models/exeo/discover.html

Şu linkteki canavarı inceleyip kahrolmamak mümkün değil.Led'li farlar çok yakışmış.Donanım olarakta iyice doldurmuşlar aracı.
    Motor seçeneklerine de göz gezdirmeyi unutmayın. ( 2,0 TDİ motorlar mevcut.)

Benim canım ülkeme bu aracı getiremezler çünkü şu başlıktaki herkesin hem fikir olduğu bir konu da vw'in diğer modellerini kırıp geçecek bir araç olması.
    Jetta,polo hatta passatı bile zorlar bu araç.
  • Ne adam akıllı bir reklam kampanyası oldu ne modelin arkasında duracağına dair bir imaj oluşturuldu.

Aracın üzerinde LPG'ye %100 uyumlu sağlam bir motor var.Bunun üzerinden dahi bir satış stratejisi belirlenebilirdi.

Ancak bunların hiç biri yapılmadı ve 2-3 yıl olmadan modeli geri çektiler.

Alanlar ne yapsın şimdi ?!
  • ARKADAŞLAR BENDE GRİ SUNROOFLUSU VAR EXEO NUN İSTANBUL AVRUPA YAKASINDA B U RENKTE SUNROOF LU Bİ TEK BENDE VAR HİÇ Bİ YERDE BU ARAÇTAN OLMAYINCA ARAÇ FERRARİ MUAMELESİ GÖRÜYO ADAM 100BİN TL. LİK MERSO YA BİNİYO YOLDA GİDERKEN BENİM ARABAYA BAKIYO :) :) GÖZDEN NAZAR DAN ARACIN BAŞINA GELMEYEN KALMADI HESAPLAYIN AĞUSTOSUN 11 DE SEL DE KALDI MOTORUN İÇİNE SU GİRDİ KOMPLE SANDIKTA MOTOR DEĞİŞTİ! SAĞI SOLU ÇİZİLDİ SAĞ KAPIDA UFAK Bİ TIKLAMADAN DOLAYI GÖÇME VAR AVUÇ İÇİ KADAR ARKA TAMPONDAKİ ÇİZİKLERE ARTIK ALIŞTIM AMA YİNEDE ARACIMDAN ÇOK MEMNUNUM AYRICA GAZ TAKTIRDIM DİZEL FİYATINA ŞEHİR İÇİNDE DOLAŞIYORUM 32KR. GAZ 2,40 ŞU AN! UZUN YOLDA 18-20 KR. DÜŞER 1,6 102HP BU KASA İÇİN YETERLİ AMA RALLİ YAPICAM DİYOSAN 1,8TSİ ALIP TUNİNG LE 200 HP YAPMAN GEREK O ZAMAN İSTEDİĞİN GİBİ KOPARSIN TABİİ SONUNDA DA AZRAİLLE KOPARSIN O AYRI :) ONUN DIŞINDA 1,6 102 HP GAYET İYİ TAM BİR KONFOR ARABASI ARABANIN ÖNVE ARKASINDA SEAT AMBLEMİ VAR ONUN DIŞINDA %97 PARÇASI AUDİ UNUTMAYIN AUDİ NİN BABASI SEAT TIR AUDİ LER SEAT FABRİKASINDA ÜRETİLİR AUDİ SEAT IN KIZIDIR :) YOU TUBE GİRİP AUDİNİN ÜRETİLDİĞİ YERE BAKARSANIZ VİDEONUN SONUNDA TIR A YÜKLENİP GİDERKEN FABRİKADA KOCA SEAT YAZISINI GÖRÜNCE DAHA İYİ ANLIYACAKSINIZ! NEDEN Mİ SEAT UCUZ DOĞUŞ OTO WW VE AUDİ Yİ TÜRKİYEDE ÇOK BÜYÜK BİR PAZARLA TUTTURDUĞU İÇİN SEAT I ÖN PLANA ÇIKARMAK İSTEMİYOR BUNUDA 1,8TSİ MOTOR DURURKEN 1,6 102HP MOTORLARDA ARAÇ GETİREREK YAPIYOR KISACASI DOĞUŞ OTO NUN İŞİNE GELMİYOR SEAT IN SATILMASI DİĞER PAZARIN ETKİLENMESİNE YOL AÇIYOR 1,4 TSİ 125 HP KOYSALAR DI EXEO YA NE PASSAT SATARDI NE JETTA NE AUDİ ADAMLAR UYANIK !!

• quote:

Orijinalden alıntı: asilloo

bugün bir çok yeri aradım, bu araç artık satılmıyor en son style versiyonu 43.000 satılmış, yeni modeli tasarım aşamasında. 2012'de gelirmi sorusuna bir bilgi verilmedi.

HAYIR AUDİ A4 B7 KASA 2004-2008 Dİ SANIRIM PARÇALARI UYUMLU YAN SANAYİSİ BİLE MEVCUT HESAPLA İŞTE BEN KOMPLE MOTORU SIFIR BAYİİ DIŞINDAN BULDUM BSE MOTOR BU MOTOR AUDİ WW SKODA SEAT HEPSİNE KULLANILMIŞ!
  • Benim hoşuma giden bir araç audi b7 kasanın makyajlısı gibi çok hoş duruyor
  • Seatin tarinde urettigi en guzel arabayi Türkiye pazsrindan cekip toledo diye sinifi b srgmebtine dusurulmus bi arabayi gazlamasi tam bir ahmaklik...

Ustelik exeo nun avrupada 1.8Turbosu mevcut hem lpg takiliyor hemde tsi lerdende ustun nefis bi performansı vardi ziyan ettiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D sınıfı mıydı bu araç?

• quote:

Orijinalden alıntı: patikliağa

D sınıfı mıydı bu araç?

C

• quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

quote:

Orijinalden alıntı: patikliağa

D sınıfı mıydı bu araç?

C

D
  • Uzun süre kullanım amacıyla alınacaksa,2.elde oldukça güzel bir tercih bana göre...
  • öyle bir araba mı varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: mukoo58

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-sahibinden-2009-exeo-1.6-lpg-li-tertemiz-arac-209795433/detay/

Aracın 3.sahibiymiş .

Gebze-Harem minibüsleri bu kadar el değiştirmiyor yaw
  • Hayirdir birader sana ne oluyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.