Şimdi Ara

Seat Exeo satılmıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
16.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seat Exeo nun sitede bölümü var fakat fiyat listesinde gözükmüyor. Seat Exeo satılmıyor mu? Satılıyorsa fiyatı ne kadardır? Yardımcı olur musunuz?

• http://www.sahibinden.com/search.php?a=6&&b[search]=seat&b[page]=1&b[sort_field]=date_first_activated&b[sort_order]=desc&c2=3601&c=3601&sKlasik=1&b[page]=1&c=113465&c2=113465
  • Türkiye'de artık satılmıyor.En son bildiğim kadarınca 38500 liraya style modeli satılıyordu.35000 liraya da reference modeli satılıyordu.
    ikinci el olanlara bakılırsa adamlar aldıkları fiyata satıyorlar.Parasına göre donanım ve sınıf farkı çok iyi ama motor(1600 cc) konusu pek tatminkar etmiyor herhalde.
  • Tüh yaa çok güzeldi bence satışı devam etseydi düşünecektim.
  • Arkadaş devam edecek ama bundan sonra 1.6 102 motor gelmeyecek.!.8 tsi motor 2 ayrı beygir seçeneğiyle gelecek.Ama bayiler spariş dışında fazla getirmeye niyetli değil teşhir için 1-2 tane getirebiliriz dedi benim görüştüğüm bayi.Nedenini se şu şekilde izah etti bu aracımız audi tabanlı bir araç bu şekliyle değerlendirilse fiyat müthiş uygun ama Türkiyede insanlar bunu passat ve jetta platformu ile karşılaştırıyor ve çok sıcak bakmıyor dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

Arkadaş devam edecek ama bundan sonra 1.6 102 motor gelmeyecek.!.8 tsi motor 2 ayrı beygir seçeneğiyle gelecek.Ama bayiler spariş dışında fazla getirmeye niyetli değil teşhir için 1-2 tane getirebiliriz dedi benim görüştüğüm bayi.Nedenini se şu şekilde izah etti bu aracımız audi tabanlı bir araç bu şekliyle değerlendirilse fiyat müthiş uygun ama Türkiyede insanlar bunu passat ve jetta platformu ile karşılaştırıyor ve çok sıcak bakmıyor dedi.

Bu aracı donanımına ve sınıfına göre fiyatını ben de çok beğendim fakat benzinli alıp tüp taktırmak pek de tatminkar olmuyor.
    Bu vw'nin amacı para kazanmak olsa bu araca da 1.6 TDİ koyar ve Türkiye pazarına 40-42 bin lira bir fiyatla sürerdi.Ama değil.
    1.8 TSİ motor gelse bile rağbet göreceği aşikar.

• quote:

Arkadaş devam edecek ama bundan sonra 1.6 102 motor gelmeyecek.!.8 tsi motor 2 ayrı beygir seçeneğiyle gelecek.Ama bayiler spariş dışında fazla getirmeye niyetli değil teşhir için 1-2 tane getirebiliriz dedi benim görüştüğüm bayi.Nedenini se şu şekilde izah etti bu aracımız audi tabanlı bir araç bu şekliyle değerlendirilse fiyat müthiş uygun ama Türkiyede insanlar bunu passat ve jetta platformu ile karşılaştırıyor ve çok sıcak bakmıyor dedi.

Ben karıştımıyorum o platformlarla getirsinler bana bi dene

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW POLO mu? Ford Fiesta mı?
    8 yıl önce açıldı
    Seat İbiza mı Vw Polo mu ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilerki zamanlarda tsi 122 umuyorum ben
  • Sahibinden de var 2 sayfa
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_legant

Sahibinden de var 2 sayfa

Dün altea baktım tanıdığa dizel sahibindende, trabzonda bulamadım ankarada vardır bak dedi ok dedik koskoca ankarada bir tane dizel bulamadım yahu araba comda bir tane lpg'li çıktı sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: fio48

quote:

Bu aracı donanımına ve sınıfına göre fiyatını ben de çok beğendim fakat benzinli alıp tüp taktırmak pek de tatminkar olmuyor.
    Bu vw'nin amacı para kazanmak olsa bu araca da 1.6 TDİ koyar ve Türkiye pazarına 40-42 bin lira bir fiyatla sürerdi.Ama değil.

Valla kardeş o motor seçeneği bu araçta yok bildiğim kadar olsada o dediğin fiyata olsa ben 2 tane alırdım birini bozulursa diye kullanırdım.Bence Türkiyede sıfırı avrupa fiyatına en yakın satılan araba exeo 1,6 102 idi

• quote:

quote:

quote:

Valla kardeş o motor seçeneği bu araçta yok bildiğim kadar olsada o dediğin fiyata olsa ben 2 tane alırdım birini bozulursa diye kullanırdım.Bence Türkiyede sıfırı avrupa fiyatına en yakın satılan araba exeo 1,6 102 idi

1.6 benzinli style modelini en son 38500'e veren vw, 42 bin liraya hadi olsun 45 bin liraya 1.6 TDİ'yi neden vermesin.Verecek ki hem bizler hem de vw kazansın.Passat'a yaptığı gibi 1.6 tdi koyup fiyatını da en düşük 61000 lira yaparsa seat tabii ki satılmaz.

Bir otomobilin dizel ile benzinli motor arasındaki fark 5000-6000 lira arası gibi bir farkla satılmaktadır.
    38500 'e alınan exeo'nun dizeli neden 45 bin liraya alınmasın ki?Dediğim gibi bu vw'nin amacı para kazanmak değil,imaj yapıp adam kazıklamak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M-A-S -- 22 Mart 2011; 16:16:28 >

• Dediğiniz olay doğuş grubu araçlarında malesef geçerli değil bu aslında doğuşlada çok alakalı değil vw,audi ve alt kol araç gruplarında dizelle benzinli arasında fark 10 milyarı rahat buluyor.Yani avrupa satış fiyatlarında da bu böyle.Exeoları elden çıkarmak için fiyatı inanılmaz kırdılar bu aracın 1-2 yıl önceki sıfır satışı 44.milyardı.Ayrıca passatın benzinlisi 42 milyarken geçen seneden bahsediyorum dizel 1.6 sını sordum 53 milyar en son fiyat çektiler üstelik donanımda eksik.Satış konusunada bakarsanız adamlar satıyor buna kimse bişey diyemezçHakkkınıda vermek lazım boşada satmıyor sağlam taş gibi arabaları var kerataların.Sonuçta exeo bence kullandığım için demiyorum süper araba ama alırsanız satmadada zorlanacağınızda kesin.Ben aldım inşalla uzun süre kullanırım değerini bilen alıcı bulursam satarım yoksa dursun kapımda zihniyetiyle aldım ilerde ALLAH nasip olursa bunu oğlana verip passat alırım

• quote:

quote:

quote:

quote:

1.6 benzinli style modelini en son 38500'e veren vw, 42 bin liraya hadi olsun 45 bin liraya 1.6 TDİ'yi neden vermesin.Verecek ki hem bizler hem de vw kazansın.Passat'a yaptığı gibi 1.6 tdi koyup fiyatını da en düşük 61000 lira yaparsa seat tabii ki satılmaz.

Bir otomobilin dizel ile benzinli motor arasındaki fark 5000-6000 lira arası gibi bir farkla satılmaktadır.
    38500 'e alınan exeo'nun dizeli neden 45 bin liraya alınmasın ki?Dediğim gibi bu vw'nin amacı para kazanmak değil,imaj yapıp adam kazıklamak.

O fiyata Exeo 1.6 TDI satarlarsa, Passat'ı, Jetta'yı bırak, Polo'yu bile satamazlar.

Gerçekçi olun.

• Valla onu bunu bilmem arkadaşlar 50 milyara 1.6tdi dizel exeo getirsinler bu kardeşiniz hazır almaya
  • quote:

Dediğiniz olay doğuş grubu araçlarında malesef geçerli değil bu aslında doğuşlada çok alakalı değil vw,audi ve alt kol araç gruplarında dizelle benzinli arasında fark 10 milyarı rahat buluyor.Yani avrupa satış fiyatlarında da bu böyle.Exeoları elden çıkarmak için fiyatı inanılmaz kırdılar bu aracın 1-2 yıl önceki sıfır satışı 44.milyardı.Ayrıca passatın benzinlisi 42 milyarken geçen seneden bahsediyorum dizel 1.6 sını sordum 53 milyar en son fiyat çektiler üstelik donanımda eksik.Satış konusunada bakarsanız adamlar satıyor buna kimse bişey diyemezçHakkkınıda vermek lazım boşada satmıyor sağlam taş gibi arabaları var kerataların.Sonuçta exeo bence kullandığım için demiyorum süper araba ama alırsanız satmadada zorlanacağınızda kesin.Ben aldım inşalla uzun süre kullanırım değerini bilen alıcı bulursam satarım yoksa dursun kapımda zihniyetiyle aldım ilerde ALLAH nasip olursa bunu oğlana verip passat alırım

vw gurubunun araçlarını beğeniyorum.Sonuçta hepsinin altında vw'nin imzası var.Fakat fiyat politikası nedense bana çok saçma geliyor.Diğer firmalar dizel ile benzinli farkını bu kadar açmazken vw ne hikmettir uçurumlaştırıyor.
    Bu gidişle dizel passata artık zor ulaşırız.

Bu arada 2004 yılı haziran ayında 30500 liraya Seat Cordoba 1.4 TDİ Signo almıştım.İki yıl sonra istemeden de olsa sattım.Bu yüzden Seat aşkı hala devam ediyor.Exeo'yu da bu yüzden beğendim fakat 2004'ten beridir dizele alışık olmam benzine ve lpg ye sıcak bakmama engel.

• jetta varken exeo yu kim neden alsın ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ontheradio

jetta varken exeo yu kim neden alsın ki?

Buda güzel soru.Delimi yok bizim gibi.Dizel konusuna gelince dizel motorlar konusunda bence vw grubunun diğer firmalara referans olduğunu söyleyebilirim motorları çok sağlam ve performanslı oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ontheradio

jetta varken exeo yu kim neden alsın ki?

Donanım seviyesi ve bunun karşılığında verilen para diyebiliriz. Exeo'nun donanımına bakın, baya dolu bir arabadır

VW Jettanın en baz 1.2 tredline donanımıyla satış fiyatı 42.500TLdir. Seat Exeo reference modeli ile emsal donanımdadır (aşağı yukarı). Seat Exeo referencelar 4 ay önce 36.000TL den satıldılar(ve yok sattı bu araba o dönemde). Sonuçta sınıf olarak Yeni jetta ile exeo aynı sınıfta diyebiliriz. arada 6.500TL fark olması temel belirleyici neden benim kanımca. (47.000TL olan Jetta comfortline ile 38.500TL olan exeo style içinde aynı durum sözkonusu-fark 8.500TL)

VW kalitelidir ona kesinlikle bir şey demiyorum, ama exeo'nun bir önceki nesil audi a4(b7) kasanın hemen hemen bire bir kopyası olduğuda bir gerçektir. (http://en.wikipedia.org/wiki/SEAT_Exeo / The Exeo is a D-segment model which is built on the Volkswagen Group B7 (PL46) platform, and is almost entirely based on the "B7" generation Audi A4,[1][2] with styling changes to the front and rear by way of unique bonnet, front wings, boot lid, doors and exterior door mirrors.[4][5][6][7] It incorporates interior trim from the A4 Cabriolet, and extensively uses B6/B7 A4 interior equipment and electrical components.[4] To this purpose, the entire Audi B7 A4 production and assembly lines from Ingolstadt were dismantled and installed in Volkswagen Group's related SEAT factory in Martorell, Spain )

• 2. el değeri çok düşük...tutulmamasının bir nedeni olabilir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.