Şimdi Ara

SEAT IBIZA 1.2 TSI DSG HK. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 25 bine sen otomatik, dsg yi unut dostum

30 binden aşağı sıfır araç yok

en iyi seçeneğin bunlar

SEAT IBIZA 1.2 TSI DSG HK.
  • quote:

Orijinalden alıntı: öcüü..

quote:

Orijinalden alıntı: sezgin.gunes

ewt swift aşşa yukarı o fiyatlarda...

neden uzak durmam gerekl i ?

hocam karar sizin elbette ancak dsg özellikle eskilerde kuru tip aşırı arıza veren bir şanzuman siteden dsg olarak bakarsan her 3 kullanıcıdan 1 i şikayetçi mahkeme kararı ilede tescillenmiş... ancak yinede şans işi..

HAngi ankette 3 kullanıcan 1 i şikayetçi? Forumda da anketi vardı. Başka forumlardada şikayetçi sayısı %10 civarında. VE Çoğu kullanıcı yine satın alırım diyor.
    Mahkeme kararı ile ne tescillenmiş yahu? MAhkeme kararı ile iade edilen bir sürü model araç var, e350 ler, 320iler, i30, auris, c4 ler. ayıplı olduğu için iade edilen birsürü ürün var. Bu üretilmiş bütün ürünleri kapsar sanıyorsunuz galiba. Nasıl bir mantık ise?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oquzdag -- 11 Mart 2014; 12:55:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sonofisiris

dsg den uzak durmanız gerekiyor. tatlı başınızı belaya sokmayın. vosvos ikinci elde para ediyor olabilir. poloyu dahi preminyum sayanlarda olabilir.

ancak dsg arıza verdiği zaman iyi niyet zımbırtısı adı altında 2 ile 4 bin arası bir ödemeniz olur. garanti bitiminde 14 binlira gibi meblağlardan bahsediliyor forumda.

dsg yi hayalleriniz ve planlarınızdan muhakkak cıkartmanız gerekiyor. konforlu bir tam otomatik yada direk cvt li modellere yönelmelisiniz. yahut konfordan biraz feragat edip yarı otomatik bir model alıp "al işte trafik yoğunlaştı kenara cekipte dsg yi sogutayım 15 20 dk." muhabetlerinden kurtulabilirsiniz.

MEsajınız "forum okuyucusu" tarzında. Kaç kere DSG li araç sürüp de ısındı diye kenara çektiniz? HİÇ.
    Ben size c4 MCP ile ilgili yokuşta park etmeye çalışırken şanzımanı arıza veren aracı forumda okudum desem. Tek kavramalılar iptal mi olur? Biraz tecrübe paylaşın TECRÜBE. Hayal değil...

1.2 tsi ibiza alın binin. yaris den çok daha performans, kalite, yolda gidiş, tüketimi her yönden çok daha iyi bir araç...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oquzdag -- 11 Mart 2014; 13:03:57 >

• Bende bahsedilen 7 ileri kuru tip dsg kullanicisiyim. Hemde bu sanzimani 160 hp lik bi aracta kullaniyorum. Araci 42 binde istanbuldan aldim. Kavramasinda ufak bi sorun vardi. Garantimin bitmis olmasina ragmen 2000 liralik kavramayi iyi niyet garantisiyle degistirip benden sadece 200 lira iscilik gibi bişey aldilar ve 5-6 bin kmdir gayet mutluyum hiç bir sorun yok. Dsg saglam asla sorun cikarmicak bi sanzimandir diyemem fakat kullanimda dsgyi zorlamazsaniz kolay kolay sorun cikarmaz. Ki ben zorlamama
    Ragmen cikarmiyor seytan kulagina kursun :). Son olarak sunu soyliyeyim, eger ben kavramami degistirdigimde benden 2000 lira parayi alsalardi ben yine bir sonraki aracimda dsgyi tercih ederdim. Dunyanin en keyifli ve en konforlu sanzimani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

quote:

dsg den uzak durmanız gerekiyor. tatlı başınızı belaya sokmayın. vosvos ikinci elde para ediyor olabilir. poloyu dahi preminyum sayanlarda olabilir.

ancak dsg arıza verdiği zaman iyi niyet zımbırtısı adı altında 2 ile 4 bin arası bir ödemeniz olur. garanti bitiminde 14 binlira gibi meblağlardan bahsediliyor forumda.

dsg yi hayalleriniz ve planlarınızdan muhakkak cıkartmanız gerekiyor. konforlu bir tam otomatik yada direk cvt li modellere yönelmelisiniz. yahut konfordan biraz feragat edip yarı otomatik bir model alıp "al işte trafik yoğunlaştı kenara cekipte dsg yi sogutayım 15 20 dk." muhabetlerinden kurtulabilirsiniz.

MEsajınız "forum okuyucusu" tarzında. Kaç kere DSG li araç sürüp de ısındı diye kenara çektiniz? HİÇ.
    Ben size c4 MCP ile ilgili yokuşta park etmeye çalışırken şanzımanı arıza veren aracı forumda okudum desem. Tek kavramalılar iptal mi olur? Biraz tecrübe paylaşın TECRÜBE. Hayal değil...

1.2 tsi ibiza alın binin. yaris den çok daha performans, kalite, yolda gidiş, tüketimi her yönden çok daha iyi bir araç...

1 seneyi doldurmadan iflas eden haylan passat 1.6 tdi gördükten sonra bana tecrübesiz vs. diyemezsin. görüp bildiğim ve kullandıgım aractır kendileri. ayrıca servis garantisi henüz bitmeden kullanıcı hatası muhabetlerine yatmayada calıstı. ancak yediremediler. ayrıca

-e işte ağbiy dsg bu torka dayanmıyor sıkışık trafikte sogutmak gerekebiliyor tarzında ultrakeko bir acıklamayada muhatap oldum!

şimdi sizin pörüminyum altyapısını kullanan kopya üstelik çakma vosvosun yandan çarklısı seatınızda sıkıntı cıkmamış olabilir ancak benim kullandıgım vosvos ta böyle dert cıktı! forumdada buna benzer cok fazla şikayet var.

umarım gözlerinizi ve kulaklarınızı bir muayene ettiirip tekrar yazarsınız.

son olarak mcp şanzumanın kararsız kaldıgı su götürmez bir gercektir tabiki dsg nin patlak bir sanzuman oldugu gerceği gibi. ama işte ne yaparsın yolda bırakmıyor yada 14 bin tl talep etmiyorlar arızada!

• dsg sorunlarının neredeyse tamammı 1.6tdi kombinasyonundadır. 1.4 tsi motorun yağ yakma sıkıntısı olduğu yüksek beygir performansa yönelik araçlarda (cupra, polo gti vs) çokça telafuz edilir. ancak 1.2 tsi dsg araçlarda nadiren dsg kaynaklı arıza okudum ben bu zamana kadar. ama sorunuzdur demek doğru olmaz. Ama sorunludur hayatta alınmaz demek hiç doğru olmaz.
  • DSG'nin sorun cikartma ihtimali ve Dogus Otomotiv'in Tayyip yalayicisi olmasi gibi iki buyuk sorun gozardi edilebilirse alinabilir bir arac...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janjan -- 11 Mart 2014; 15:38:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoderAdam

45900 mü yazıktır günahtır b sınıfı ve ibiza gibi bir araba 46 000 eder mi allah aşkına. Bence o arabanın hakettiği para 28-29 (SIFIR) ikinci elde de 21-22 o bile çok o arabaya

Kesinlikle.Hayır durumu iyi olan bir arkadaş olsa ibiza filan bakmaz.Vallahi üzülüyorum.Sabahtan akşama çalış sonra seni söğüşlesinler.46 bin ibizaya...yazık emeğinize...15 bin havaya vermeyin.

2. El bi ton otomatik uygun araç var.C sınıfı alın arabaya bindiğinizi hissedin.

• quote:

quote:

quote:

1 seneyi doldurmadan iflas eden haylan passat 1.6 tdi gördükten sonra bana tecrübesiz vs. diyemezsin. görüp bildiğim ve kullandıgım aractır kendileri. ayrıca servis garantisi henüz bitmeden kullanıcı hatası muhabetlerine yatmayada calıstı. ancak yediremediler. ayrıca

-e işte ağbiy dsg bu torka dayanmıyor sıkışık trafikte sogutmak gerekebiliyor tarzında ultrakeko bir acıklamayada muhatap oldum!

şimdi sizin pörüminyum altyapısını kullanan kopya üstelik çakma vosvosun yandan çarklısı seatınızda sıkıntı cıkmamış olabilir ancak benim kullandıgım vosvos ta böyle dert cıktı! forumdada buna benzer cok fazla şikayet var.

umarım gözlerinizi ve kulaklarınızı bir muayene ettiirip tekrar yazarsınız.

son olarak mcp şanzumanın kararsız kaldıgı su götürmez bir gercektir tabiki dsg nin patlak bir sanzuman oldugu gerceği gibi. ama işte ne yaparsın yolda bırakmıyor yada 14 bin tl talep etmiyorlar arızada!

Kusura bakmayın uslubunuzdan size inancım yok oldu. İflas eden passat nedir? Yolda mı kaldı? Dsg ile ilgili servislerin kullanıcı hatası dediğine hiç rastlamadım. Sadece yoğun dur-kalklarda manuele almayı önerirler. Kitapçıktada geçiyor sanırım. Garantisi biten araçların ücretsiz değişimi olurken, Sizin garantili aracınız için öyle bir şey dediklerine hiç inanmam.

1.6 tdi dsg kaç kere yolda ısındı uyarısı verdi dedim yanıt yok.
    Bayramda otoyolda 8 saat dur- kalk yapan 1.6 tdi dsg araç ısındı uyarısı vermedi.
    Ben dsg nin kavrama bitme sorunu yaşatma ihtimaline yüksek derim. Ama genel olarak sorunlu diyemem. Ben başka sorun yaşamadım. Oda ücretsiz değiştiriliyor.

• quote:

merhaba arkadaşlar

forumlardada belki rastlayan olmuştur uzun süredir B sınıfı araç bakmaktayım (eşimde kullanacağı için ). 2.el 25000 civarında bakarken içime hiç bir araç sinmedi ( ya vuruk ya kırım ya boyalı ) bi şekilde vaz geçtim. daha sonra kendi intiharımı hazırlayaraktan sıfır almaya niyetlendim. tabi önce eski aşkım toyota yarise gittim . 5 ay once 42000 tl verilen cvt cool paketine şimdi 50000 küsürlerde bir rakam çıkardılar öle bi uçki hatırlamıyorum bile uçabiliyo heralde =) hyundai peugeot derken nedense bilmem hep uzak durduğum seat ve dsg olayına kafayı sarmış durumdayım.( bu arada aklımın bir yerinde suzuki swift dürtüp duruyo ) ibiza 1.2 tsi style donanımına doğuş otomotiv 45900 gibi bir fiyat çıkardı. sizce F/p karşılaştırmasında alınabilirmi yoksa hakikaten uçıuk rakamlarmı vermişler.. ??? yardımlarınız yorumlarınız rica olunur. =)

7 ileri dsg sorun çıkarma olasılığı yüksek bir şanzıman maalesef

http://forum.donanimhaber.com/m_86379815/tm.htm

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: öcüü..

quote:

ewt swift aşşa yukarı o fiyatlarda...

neden uzak durmam gerekl i ?

hocam karar sizin elbette ancak dsg özellikle eskilerde kuru tip aşırı arıza veren bir şanzuman siteden dsg olarak bakarsan her 3 kullanıcıdan 1 i şikayetçi mahkeme kararı ilede tescillenmiş... ancak yinede şans işi..

HAngi ankette 3 kullanıcan 1 i şikayetçi? Forumda da anketi vardı. Başka forumlardada şikayetçi sayısı %10 civarında. VE Çoğu kullanıcı yine satın alırım diyor.
    Mahkeme kararı ile ne tescillenmiş yahu? MAhkeme kararı ile iade edilen bir sürü model araç var, e350 ler, 320iler, i30, auris, c4 ler. ayıplı olduğu için iade edilen birsürü ürün var. Bu üretilmiş bütün ürünleri kapsar sanıyorsunuz galiba. Nasıl bir mantık ise?

hocam öncelikle iyi günler

ben yazılarımda yapılan bi anket demedim sanırım dikkatli okumadınız.. benim kastettiğim kullanıcı arkadaşlarım ki bunlara bende dahil dsg ile 7k masraf yedim ha yine evde varmı bi dsg evet bende tekrar almışım eşim için uygun bi araç bulmuşum eee ne yani tekrar almamız şanzumanı sorunsuzmu yapıyor hayır bi ihtimal 2013ve sonrası düzeltildi ise oda zamanla göreceğiz...

mahkeme kararıda zaten okuduğunuzu biliyorum ancak linki yazıyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_88154445/mpage_19/f_/key_dsg//tm.htm#89054232

ben de c4 kullanıyorum ön takımı için istediğin kadar kötü yorum yap savunacak bi yanı yok ne var anlamadım bi kullanıcıyı uyarırken bu denli her msja alıntı yapıyorsunuz..

şu formda en nefret ettiğim insan tipleri biri fanlar diğeri bayi elemanları..

bu tür alıntılar ve msjlar yaparak ki avatarınıza bakınca ve yorumlarınıza sizinde bir bayi elamanı olduğunuzu düşünmemek elde değil..

kırmak istemem ancak araçlara diyormuyuz direksiyon kutusu kötü cam motoru arıza veriyor vs vs.. varsa bi arızası kabul edeceksin arkadaş.. senin dediğin ankette bile %10 ise gayette yeterli bi rakam ne olacak %100 mü...

lütfen bu tür yorumlar yapacaksanız alıntı falan yapmayın fabrikası kabul etmiş bi arıza olduğunu sizin bu denli savunmanıza anlam veremedim...

size tekrar iyi günler...

• quote:

Kusura bakmayın uslubunuzdan size inancım yok oldu. İflas eden passat nedir? Yolda mı kaldı? Dsg ile ilgili servislerin kullanıcı hatası dediğine hiç rastlamadım. Sadece yoğun dur-kalklarda manuele almayı önerirler. Kitapçıktada geçiyor sanırım. Garantisi biten araçların ücretsiz değişimi olurken, Sizin garantili aracınız için öyle bir şey dediklerine hiç inanmam.

1.6 tdi dsg kaç kere yolda ısındı uyarısı verdi dedim yanıt yok.
    Bayramda otoyolda 8 saat dur- kalk yapan 1.6 tdi dsg araç ısındı uyarısı vermedi.
    Ben dsg nin kavrama bitme sorunu yaşatma ihtimaline yüksek derim. Ama genel olarak sorunlu diyemem. Ben başka sorun yaşamadım. Oda ücretsiz değiştiriliyor.

uslub ile inanc yok olması da keyfekeder komple boyalı gibi bişey olmalı sanırım.

iflas eden passattan kastım biten mekatroniktir ancak hata bende herseyi tane tane hece hece yazmalı sanırım.

siz rastgelmemiş olabilirsiniz ancak benim başıma geldi ve nerdeyse karakolluk oluyordum servis müdürü ve çalışanlarıyla.

otoyolda 1 defaya mahsus 8 saat dur kalk ile bişey olabilecegine bende ihtimal vermiyorum ancak haftanın 6 günü yenibosna güneşli sabah 8 akşam 7 trafiğinde 6 - 7 ay gidip gelseniz sanırım desegenin üstünde yımırta kırarsanız.

desege yılda 1 2 kez 8 saat yüklenmeylede bişey olacaksa bence desegeye vosvos bırak extra para talep etmeyi üstüne para vermeli.

bu şanzumanın kronik sorunlu oldugunu bırak kullanıcıları, servisi, ülkeler kabul etmiş iken sizin bu tarz bende bişey yok yeaaa demenizde ayrı bir tartışma konusudur.

1 den 2 ve 3 e gecişte 3 ten 2 ve 1 düşüşte aracın omurgasının sarsılması desegeden beni sogutmaya yetmiştir. ilk görüşmemde kullanıcı hatası olabilir demeleri sert cıkınca iyi niyet demeleri noterden ihtar cekince gelin bi görüşelim demeleri vosvosun ve servislerinin ne kadar rezil bir halde oldugunun kanıtı olmuştur benim için. aracın şanzumanını ücretsiz değiştirip 10 gün içinde de satısı verilmiştir. buna rağmen babam rahat etsin diye yılda 3 5 bin km yapıyor diye benzinli 1.4 tsi golf desege önerdim gecenlerde. cünkü kullandıgı güzergah ve şehirde trafik yok.

bunca deneyime rağmen ben rastlamadım diyorsanız pardon ya biz yalan konuşuyoruz....

• öncelikler cvp veren herkese teşekkrler

bu dsg olayı zaten kafamı kurcalamaktaydı ama yinede bir göreyim dedim kendime zaten aracıda eşim kullanıcak ufak olsun otomatik olsun içimede sindi sevdim aracı ama bu kadar sorunlu haber okuduktan sonra sogudum araçtan.

2. si
    araç pahalı verilmez o para diyenlere sesleniyorum. 2005 model honda jazza 27500 tl istenen bir ülkede yaşıyoruz. 9 yıllık arabaya o parayı vercek kadar zenginseniz buyrun alın.

3. su

madem dsg sorunlu problemli audi,wv,seat ( dünyanı en büyük oto üreticileri) neden halen daha bu şanzımanı kullanıyolar.. ????

saygılar..
  • öcüü.. Ö kullanıcısına yanıt
    Sizede iyi günler forum bunun için var. Ancak aynı şekilde ben anket örneği verdim. siz genel ifadelerde bulununca. şimdi anlaşıldı çevrenizi kast ettiğiniz.
    Ben hatalı gördüğüm noktada alıntı yaparım. Kişiselleştirmeden eleştirimi yaparım. Forumun amacı budur. Ama işinize gelmiyorsa bloklayabilirsiniz. Alıntı yapmayın diyemezsiniz.
    Benim bayi elemanı olmadığımı bir çok kişi biliyor. Bir kaç buluşmayada katılmışlığım var.
    siz 7000 Tl DSg için hangi parçalar için ödemiştiniz? ve ara.ç kaç km yıllık idi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oquzdag -- 11 Mart 2014; 18:11:56 >
  • Aynı aracı köprü trafiğinde 65000 km kullandım. Babam değil bizzat kendim...
    bir defaya mahsus 8 saat durk-kalk olayı yok. Ama bu benim tecrübemdir. Bütün araçları sorunsuz kılmaz. Aynı şekilde sizin aracınızdaki hatada bütün araçları sorunlu kılmaz. Bunu anlamanız lazım.
    şuan DSg kullanmaya devam ediyorum. 1-2 3-2 2-1 vites değişimlerini ne eski aracımda ne yeni aracımda anlamak mümkün değildi. Sizin aracınızda bir sorun olmalı. Yada bilinçli olarak insanları yanıltmaya çalışıyorsunuz.

Önce iflas eden mekatronik demişsiniz. Sonrada kullanıcı hatası diyen servis. Mekatronik arızası ile yolda kalan araç için kullanıcı hatası diyen servis yetklisi kim? Akli dengesinin yerinde olmaması lazım. Dendiğini varsayarsak Gerçekten aşırı saçma ve karakolluk olmanız çok doğal. Ancak kaza vs. varsa ayrı konu...

BAkın DSg kavrama bitmesi yaşadım bunu inkar etmiyorum. Yolda kalma vs. şeklinde değil. titreme sonucu ücretsiz değişen kavrama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oquzdag -- 11 Mart 2014; 18:26:04 >

• quote:

öncelikler cvp veren herkese teşekkrler

bu dsg olayı zaten kafamı kurcalamaktaydı ama yinede bir göreyim dedim kendime zaten aracıda eşim kullanıcak ufak olsun otomatik olsun içimede sindi sevdim aracı ama bu kadar sorunlu haber okuduktan sonra sogudum araçtan.

2. si
    araç pahalı verilmez o para diyenlere sesleniyorum. 2005 model honda jazza 27500 tl istenen bir ülkede yaşıyoruz. 9 yıllık arabaya o parayı vercek kadar zenginseniz buyrun alın.

3. su

madem dsg sorunlu problemli audi,wv,seat ( dünyanı en büyük oto üreticileri) neden halen daha bu şanzımanı kullanıyolar.. ????

saygılar..

Trafikteki ve park etmiş, VW grup araçların içlerine bakarsanız. neredeyse %50 den fazlasının otomatik Yani DSG olduğunu görürsünüz. zaten son dönemdeki satış rakamları da bunu destekliyor.
    DSg şanzıman tr de neredeyse 20 ye yakın modelde kullanılıyor ve bunların 10-12 si dq200 7DSG. Her modelin satış rakamı düşünüldüğünde, ortaya ciddi bir miktar çıkıyor. Arıza oranı az bile olsa arıza sayısı fazla çıkıyor ve insanların birbirlerine yaymasıda fazla oluyor. mevzu bu.

Şimdi biraz geriye gidelim.otomotik şanzıman denilince sadece 3-4ileri AT lerin akla geldiği zamanlara. O dönemlerde Neden "aman abi otomatik alınmaz" hem çok yakar hemde masraflı olur" denilirdi? çünkü en çok satan şanzıman oydu. Biri yolda kalırdı 100 kişiye anlatırdı. Her kadar şuan tam otomatiklere sorunsuz densede yıllarca ön yargılı yaklaşıldı. Çünkü tek satan oydu ve arızalar dilden dile hemen yayılırdı. DSg içinde şuan bu durum geçerli. Ancak dediğim gibi yoğun trafikte kullanıldığında 3 km hızdan sonra hemen D2 ye alıyor ve D2 de kalkış yapıyor buda yarım kavrama miktarı ve şiddetinde artış anlamına geliyor. Ve kuru çift kavrama çabuk bitebiliyor. VW de ise, diğer kuru kavramalarda (mmt,auto6r,mcp,easytronic) garantiden değişmeyen kavramayı, garanti dahilinde değiştiriyor. HAtta garantisi bitse bile.
    Ben aldım kullandım, memnun kaldım, sattım, tekrar aldım. korkulacak bir şey yok. Extra garantiyede gerek yok. Sıfır alın binin...

• oquzdag O kullanıcısına yanıt
    hocam kimseyi ne bloklar ne şikayet ederim şu an nöbetteyim sıkıcı olauyor hele yağmurlu günlerde şurda muhabbet ediyoruz falan filan..

ben elıntı yapmayın gibi bi emir demek istemedim bu şekilde olacaksa sonunda kalp kırılacaksa gerek yok demek istedim.. doğrudur bayi elemanı değilsinizdir ancak tutumunuz o yönde görünüyor...

aracım 2010 modeldi.. 2. el aldım markası seat değildi marka da vermeyim şimdi malum fanları huzur kaçırıyor.. aracımda uzun yolda giresundan izmire giderken uşak ta arıza lambası yandı çektik kenara servisi aradık yanan lambanın şanzuman ısınma sorunu olduğu söylendi ancak pek sorun olmaz dedi aşırı yüklenmeden en yakın servise dedi.. ne en yakın servisi 5km gittik gitmedik çatır çutur içinde bişeyler kırıldı resmen durdurduk aracı ama nafile ne yapsan boş araç ne boşa geçiyor nede vitese.. neyse çağır bi çekici götür servise bu arada eşim çocuk perişanlık.. neyse bi otele yerleştik o gün adamlar akşam 6 da dönüş yaptılar 14k istediler... yuhh dedim bende ankara ostimden bi subay arkadaştan yardım istedim aynı gün gece bana çıkma şanzuman getirdiler sabahta sanayide bi usta değiştirdi komple o şekilde 7k yı geçti fiyatı.. izmire gittim kaynanama aynı gün aracı kıa bayisine aldığım fiyatın 2 bin altına verdim sıfır bi spo aldım çıktım... bunu size bu kadar uzun yazmak bile saçmada neyse ben yazmış olayım bu tür polemikler hiç hoş değil... sizde herkesde bu tür sorunların ne olduğunu nelere maal olacağını çok iyi biliyor...

hocam siz umarım bu tür bi sorun yaşamazsınız ki yaşarsanız o zaman görürüm sizi burada yada başka yerde ne tür yorumlarınız olacak...

• Yaşadığın olay üzerine tam senlik konu olmuş abi

@..Neyzen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdiesel -- 11 Mart 2014; 18:34:31 >
  • öcüü.. Ö kullanıcısına yanıt
    Aramızda sıkıntı yok. Sizin gibi yaşadığını yazanlara saygım sonsuz. Ama benim yaşadığıma saygısı olmayanlar sorun. gönül istiyorki, kimse arıza yaşamasın huzuru kaçmasın, cebi azalmasın... Siz yaşadığınızdan örnekle mesajlarınızı şekillendiriyorken, ben veya başka memnunlarda aynısı yapıyor. Bunda darılacak kızacak bir şey yok. olmaması da lazım.
    Neyse, geçmiş olsun. Benim araç otomatik olmak zorunda. Mevcut şartlarda ve modellerde DSg ve CVt dışında diğerleri alınabilir değil bence.(tüp konu dışı) Cvt ile turbo kullanımı yaygınlaşırsa bence tsi dsg ye rakip olabilir...

• quote:

Aynı aracı köprü trafiğinde 65000 km kullandım. Babam değil bizzat kendim...
    bir defaya mahsus 8 saat durk-kalk olayı yok. Ama bu benim tecrübemdir. Bütün araçları sorunsuz kılmaz. Aynı şekilde sizin aracınızdaki hatada bütün araçları sorunlu kılmaz. Bunu anlamanız lazım.
    şuan DSg kullanmaya devam ediyorum. 1-2 3-2 2-1 vites değişimlerini ne eski aracımda ne yeni aracımda anlamak mümkün değildi. Sizin aracınızda bir sorun olmalı. Yada bilinçli olarak insanları yanıltmaya çalışıyorsunuz.

Önce iflas eden mekatronik demişsiniz. Sonrada kullanıcı hatası diyen servis. Mekatronik arızası ile yolda kalan araç için kullanıcı hatası diyen servis yetklisi kim? Akli dengesinin yerinde olmaması lazım. Dendiğini varsayarsak Gerçekten aşırı saçma ve karakolluk olmanız çok doğal. Ancak kaza vs. varsa ayrı konu...

BAkın DSg kavrama bitmesi yaşadım bunu inkar etmiyorum. Yolda kalma vs. şeklinde değil. titreme sonucu ücretsiz değişen kavrama...

servis tarafından maruz kaldıgım davranısı ve konuşmaları maalesef burada ispat edemiyorum. zaten o günde ispat edemedim tamamen sözlü bir tartışmaydı. arac babama ait değildi bunuda nerden cıkardınız anlamadım? aracta herhangi bir kaza olmadı hatta cizik yoktu desem yeridir. arac ilk alındıgından beri bir kac uzun yol dışında tamamen istanbulun o nalet trafiginde kullanıldı.

sürekli bir yalancı yada manipüle ettiğim iftiralarında bulunuyorsunuz. ancak tüm ülkelerin servisin ve kullanıcıların hatta üreten firmanında kabul ettiği kronik arızayı siz kabullenmeyerek bence insanları pembe rüyalara sevk ediyor yoğurdum ekşi diyemiyorsunuz. lütfen insanları yanıltmaktan vazgecin. bu sanzuman henüz oturmadı ve sorunludur. ilk elden bunu ben yaşadım ve biliyorum. isterseniz youtube forum yada yabancı forumlardan şikayetvardanda araştırıp görebilirsiniz.

ayrıca ikinci elde şanzımanı inmiş bir aracı siz alırmıydınız? süpheleriniz olmazmıydı? 0 km aldıgınız bir arac henüz seneyi doldurmadan sanzıman indiriyor? bunun neresini ne şekilde savunmaya kalkıyorsunuz anlam veremiyorum. he olabilir her markada oluyor diyorsanızda sizin kadar geniş bir tüketici değilim kusura bakmayın bana mantıgıma tamamen ters bir durum bu.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.