bende aynı aracın 0 km reference modelini düşünüyorum.aslında donanıma önem veririm fakat bütçe meselesi.evet turbolu araçlar arttı onları kullanmak gerek fakat bu motor hem lpg ile uyumlu hem de 0 km 33.700 tl.varsa 1.2tsi ya da 0.9 tce onu da alabilirim ama yok. aklımda ibizayı alıp,jant+yay,egzost,film gibi tatlı modifiye yapıp keyifle binmek var.
Aracın liste fiyatı 37.500 şu an ama ben 36.950 ye bağladım. Kasko ve trafik sigortasını da uygun fiyata ayarladım sayılır. Kısmetse cuma günü alıyorum aracı. Biraz zaman geçsin önce cam filmi takacağım, sonrasına da bakarız inşallah :)
hocam aracın 0-100'ü 11.7 ve bence gayet başarılı,ortalama olarak c sınıfı 1.6,1.5 dizel araçlarla aynı ortalamaya sahip.sizden ricam aracı aldıktan sonra performans olarak gerek 0-100,gerekse ara hızlanmaları paylaşabilir misiniz? elbette tsi motorlu araçların yanından geçemez ama 11.7 iyi bir rakam ve de ara hızlanmaları da idare ederse fevkalade alınabilecek bir araç olur ve kendilerine daha da ısınmış olurum
ARACIN 0-100 DEĞERİ İYİ AMA ARA HIZLANMALAR HANTAL BENCE.BEN DE BU İBİZADAN 1,4 DEN ÖNCE FABİA 1,4 TDİ VARDI BELKİ DE ONDANDIR BİLMİYORUM AMA 0-100 Ü GEÇİN ARA HIZLANMALARDA İBİZAYA BARİZ FARK KOYAR.O FARKIN SEBEBİ DE TURBO DİZEL OLDUĞUNU BİLİYORUM.AMA ŞUNU DA BİLİYORUZ Kİ BU ARACI ALDĞIN ZAMAN PERFORMANS BEKLENTİNİ DÜŞÜK TUTACAKSIN.NE KADAR FİYAT O KADAR PERFORMANS DİYORUM.PİYASADA PARASINI EN İYİ HAKEDEN 0 KMLİ ARAÇLARDAN BİRİ DİYORUM.
o halde gidip test etmem gerek bu aracı.ondan sonra karar vermeliyim.
zaten test etmeden araç almamanızı tavsiye ederim.
Aldınız mı bilmiyorum ama ben polonun bu motorlu manuelini kullandım. Çekişi oldukça zayıf bir motor uyarayım. Hani 1.6-1.8 motorlara alışkınsanız ciddi derecede can sıkacaktır. Tamam hızını alınca gidiyor güzel, ama şehir içinde, yokuşlarda falan başka araçlarla 2.-3. viteste gittiğiniz her yerde bu motorda 1.-2. vitesle gitmek zorunda kalıyor ve gaza hep sonuna kadar basmak zorunda kalıyorsunuz çekiş iyi olmadığı için. Uzun yolda, yüklüyken, klima açıkken falan nasıldır bilemiyorum. Bence almadıysanız mutlaka test sürüsü yapın bir de 1.2tsi falan test edin. Düz atmosferik 1.4 gerçekten hantal.
şimdi okudum almışsınız, eh hayırlı olsun demek düşer.
arkadaşlar araba öneriyorsunuzda adam da para olsa gider iyisini alır tabi.. lütfen mantıklı teklifte bulunalım.. vw kalitesinde bir araç.. ayrıca polodan daha yakışıklı bence.. 1.8 motor bir araç zaten en kötü c segmenttir. b segment bir araçla c yada d sengment aracı kıyaslamak yada ibiza cupra ile kıyaslamak mantıksız olur..
Hepinize teşekkürler. Hatırlatma; ilk aracım :)
Allah aşkına ne kadar yakıyormuş bi söylede öğrenelim. Kaç kere kullandın? Kullandığın araç kaç kere turbo arızası verdi? Zaten bu araca stop&start ı fabrika eğer müşteri turboyu bozamazsa biz bozalım da biraz para kazanalım diye bırakmış :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme