Şimdi Ara

Seat İbiza 2017 Yeni Kasa Hk (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.099
Cevap
25
Favori
111.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dsg ise iyi fiyat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Yok, DSG değil, manuel bunlar. DSG gelirse 7000 - 8000 TL fazla olur bence.
  • Bayii ile görüştüm test araçları ve fiyatlar ağustos ayında gelicekmiş. Otomatik dolu ibiza şuanki kurla 80 bini bulur dedi temsilci.
  • ne ibiza oldu arkadaş, bir türlü getiremediler, ne fiyatları belli ne neyin geleceği belli.. daha arabayı almadan insanı sinir ediyorlar aldıktan sonra kim bilir neler olacak.. ben yavaş yavaş soğudum bu ibizadan bu gidişle araba alacağım zaman ibizayı seçeneklerden çıkartacağım. zaten söylenen fiyatlarda cazip değil. çok yüz verildi bu adamlara ondan bu şımarıklıkları ama artık fazla oldu olur ya burayı okuyan bir yetkili elemanları varsa ben ve benim gibi düşünenler çoğunlukta ve iyice soğuttular markadan haberleri olsun.
  • Net fiyatlar açıklansa da önümüzü görsek artık.. Getiremediler bi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir incelemede beats ses sistemi opsiyonun olduğunu duydum sevindim.Bu araç günbe gün merakımı arttırıyor.
  • sahmet1989 S kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam en mantiklisini yapmışsınız

• eski kasaya yapilan fiyat artisi kabul edilemez boyutlara ulasti. Tamam 11% enflasyon artisi olacak, ki onu da ay ay zaten guncelliyorlar. ama dolar ve euro ocak ayina gore bu kadar inmisken yapilan fiyatlandirma cok mantiksiz. Skoda ve vw honda hyundai ford hepsi paralel artislar yapti. Hedef temiz ikinci el, tesekkurler otomotiv sanayi ve onun distributorleri.
  • Yokmu arkadaşlar yeni kasaların fiyat bilgisi??

• Yeter gerçekten, bu kadar da yapılmaz. Hayır, fiyat açıklamayı geçtim, modelin tanıtımını bile koymuyorlar. Nasıl saçma sapan işler bunlar, amaçları ne, çözemiyor insan. Soğutuyorlar resmen almaktan vazgeçecek birçok kişi.
  • Broşürü var fiyatı yok

• 1.5 manuel ne zaman gelicek ve tahmini fiyat ne olur sizce?
  • dgzep3 D kullanıcısına yanıt
    1.0 dsg ve dizel eylül ekim demişti bayii. 1.5 olan motor yılbaşını bulur fiyatta 75 belkide 80 civarı olur
  • ürn katalogu benim için iyi oldu baya kafamda netleştirdim herşeyi.

style veya xellence alacağım.

erkek olmama rağmen magenta renk cok hoşuma gitti. :)
  • Anlaşılan bunlar sadece 1.0 motoru 75 ve 95 hp ile getirecek. Bu kadar deli edilmez insan. Eğer 1.5 FR hemen gelmiyorsa showroomda siz milletle dalga mı geçiyorsunuz diyip tepkimi koyup çıkacağım.

• donanım paketlerinin içeriği bu kadarsa style beni çok tatmin etmedi. Yağmur ve far sensörü hiçbir donanımda standart değil galiba. Özel sipariş desen 3 aya kadar fiyat garantisi olmadan bekleme süresi var. Neyse resmi olarak bi gelsin nedir ne değildir öğreniriz zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRFUN4EVER

ürn katalogu benim için iyi oldu baya kafamda netleştirdim herşeyi.

style veya xellence alacağım.

erkek olmama rağmen magenta renk cok hoşuma gitti. :)

makyajsız kasa 208 de bahar gri diye buna benzer bir renk vardı. canlı güzel görünen bir renk.
  • Yeminle bıktım bu İbiza'nın fiyatını beklemekten ona göre yolumuzu çizeceğiz :)
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    far sensörü follow me home diyemi geçiyor. beni eve kadar bırak anlamında.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.