Şimdi Ara

Seat İbiza 2017 Yeni Kasa Hk (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.099
Cevap
25
Favori
111.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    https://www.nissan-cdn.net/content/dam/Nissan/turkey/fiyat-listesi/Temmuz-2017-Tavsiye-Edilen-Fiyat-Listesi-AC-02072017.pdf

Hayırlı olsun fakat 77.000TL' ye nasıl aldınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sigurdrolf kullanıcısına yanıt
    kaporasını temmuz basında vermiştik aracı dun teslim aldık. bu 3 haftalık süreçte fiyatı artırmadılar. ama biz aldığımızda da liste fiyatı 80-82 arası idi yanlış aklımda kalmadıysa. ucuz olmasının nedeni aracın 2016 model olması. ama anladığım kadarıyla 2017 ile bir farkı yok.
  • Ben de Ibiza bekleyenlerdendim ama beklemeye sabrım kalmadı. Ayrıca 1.0 TSI için 62-65 bin rakamları ifade edilince açıkçası beklemenin de anlamı kalmadı. 2017 1.0 TSI benzinli Ibiza'ya vereceğim paraya gidip temiz bir tane 2014 1.6 TDI dizel Golf aldım. B segmenti olacağına, C oldu. Benzinli olacağına dizel oldu. Temiz araç bulursanız size de tavsiye ederim.
  • laiklikforever L kullanıcısına yanıt
    Temiz bir şey bulabildiniz mi bari ? Golf bende bakmıştım ama maşallah 2-3 yaşındaki araçlar hep 100-150 bin km yapmışlar tamam dizel olabilirler fakat bu kadarı bana çok fazla gelmişti sanırım bu araçların çoğu rent a car çıkışlı .

• skoda uçmuş bu ne fiyatlar satışları çakılmış zaten nissan pulsar 60bin tl c sınıfı ibiza kendini ne saniyor
  • hala fiyatlar hakkımda gelişme yok mu?

• Ben bugün Ankara doğuş oto'yu aradım hocam eski kasada stokların tükendiğini belirtti yeni kasaların ise gelmeye başladığını fakat hala fiyatların belli olmadığı bu yüzden satışların gerçekleşmeyeceği söylendi , 2-3 gün içerisinde ağustos başında yani fiyatların belli olacağı 10 ağustos gibi de teslimlerin başlayacağı söylendi .
  • Tarila T kullanıcısına yanıt
    hocam bende yeni polo ve yeni ibiza arasında kaldım.polo aralık gibi piyasada olucak fiyat makul seviyede olursa seat ibiza almayı düşğnüyorum aylardır fiyatları bekliyorum.inşallah fazla abartı rakamlardan girmez piyasaya

• Ben poloyu beklememenizi öneririm çünkü polonun yenisi geldiğinde ibizayla arasında fiyat farkını yine koyacaklar ve polo yine pahalı konuma gelecek , yeni ibizayı öneririm şahsen çok beğendim görsel anlamda bagajı zaten 350 lt lere ulaşmış neredeyse leon ve golf kadar oldu gidipte golf ve leona o kadar fark vermeye gerek yok , ayrıca araç resmen baştan yaratılmış herşeyiyle yepyeni bi hale bürünmüş imkanım olsa bekleyip bende yenisini alacaktım 1,5 ay önce 1.2 tsi referance ibiza aldım gayet beğeniyorum bu haliyle yenisi çok daha iyi olacaktır polodan çok daha fazla beğenmiştim alırken .
  • belki polo ile karşılaştırıldığında durum böyle. Fakat yeni Ibizaların yüksek donanımları Leon ile fiyat farkını baya kapatacak gibi duruyor ki bu durumda benim tercihim Leon olur açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abiodum

bana da dsg fr 75000tl mümkün değil gibi geldi. Ne günlere kaldık yaw ibiza için 80000tl lerden bahsettiğimize inanamıyorum.

Ona vereciğim o parayla leon mk2 stage 5 cupra alırım 80bin nedir ya kıçı kırık ibizaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _OkNisT_ -- 29 Temmuz 2017; 11:12:56 >
  • Ibiza edeceği 50 hadi 60 olsun

80 bine çok az kişi alır

• Fiyatlar uçuyor bizim maaşlar 100 200 lira artıyor... şu kıytırık ibizaya 80 bin çeken ekonominin ...... valla sinirlendim. Alım gücümüz inanılmaz derecede düşüyor. 2-3 Sene önce leonun full ünü alabilirdik bu fiyata... oof of
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarila

Ben poloyu beklememenizi öneririm çünkü polonun yenisi geldiğinde ibizayla arasında fiyat farkını yine koyacaklar ve polo yine pahalı konuma gelecek , yeni ibizayı öneririm şahsen çok beğendim görsel anlamda bagajı zaten 350 lt lere ulaşmış neredeyse leon ve golf kadar oldu gidipte golf ve leona o kadar fark vermeye gerek yok , ayrıca araç resmen baştan yaratılmış herşeyiyle yepyeni bi hale bürünmüş imkanım olsa bekleyip bende yenisini alacaktım 1,5 ay önce 1.2 tsi referance ibiza aldım gayet beğeniyorum bu haliyle yenisi çok daha iyi olacaktır polodan çok daha fazla beğenmiştim alırken .

B sınıfı bir araca dünyanın en iyi donanımlarını da koysa c sınıfındaki konforu, yol tutuşunu yakalaması mümkün değil.

B sınıf ile C sınıf arasında her markada ciddi fark olur, olaya sadece donanım yönünden bakmamak lazım. Yıllarca B sınıfı iyi arabalar kullanmış biri olarak söylüyorum bunu.

Ben şahsen 80 bin tlye sıfır ibiza yerine, 90 bin tlye 1000-5000km arasında Leon Fr alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 30 Temmuz 2017; 15:21:20 >

• sky__walker kullanıcısına yanıt
    Şimdi 2.el ve sıfır araç karşılaştırması yapmak yanlış olur , dolu bir ibiza 80 bin ise leonda 100 bindir aradaki 20 binlik farkı verip vermemek önemli 2.el ile karşılaştırılırsa 3-4 yaşında bmw 1 , mercedes a alırsınız . Tabii şimdi diyeceksinizki 3-5 bin km ile 3-4 yıllık araba bir olur mu tabii ki olmaz ama 2. el ile sıfır araç karşılaştırması bence yanlış hocam .
  • geçen avek i aradım, agustos sonu manueller ekimde otomatikler gelecek, fiyatlar da agustos ortası belli olur dediler.
    cok uzadı bu fiyat mevzusu.
    ben 1.0 ecotsi bekliyorum
    bu yuzden ekime kadar bekleyeceğim, beklemişken kampanyalardan faydalamak için kasım agustosu da bekleyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarila

Şimdi 2.el ve sıfır araç karşılaştırması yapmak yanlış olur , dolu bir ibiza 80 bin ise leonda 100 bindir aradaki 20 binlik farkı verip vermemek önemli 2.el ile karşılaştırılırsa 3-4 yaşında bmw 1 , mercedes a alırsınız . Tabii şimdi diyeceksinizki 3-5 bin km ile 3-4 yıllık araba bir olur mu tabii ki olmaz ama 2. el ile sıfır araç karşılaştırması bence yanlış hocam .

Bence de kıyaslamaları B Segment sıfır ve C segment ikinci el üzerinden yapmak çok doğru değil. O zaman bu işin sonu yok, başka biri de çıkıp 90Bin'e Leon alacağıma 100Bin'e SUV alırım diyebilir ve bu zincir böylece devam eder. Önemli olan neyle neyi kıyasladığımız ve alım gücümüz. Burada eleştirilmesi gereken almak istediğimizin aracın fiyat politikasından ziyade, ülkedeki otomotiv sektörünün ve alım gücümüzün geldiği nokta. Örneğin İngiltere'deki sıfır Leon'un Türk Lirası karşılığı ile Türkiye'deki sıfır Leon hemen hemen aynı seviyede ancak oradaki alım gücü, ödeme, kredi koşulları ve bizim koşullarımız arasındaki fark asıl düşünmemiz ve eleştirmemiz gereken nokta. Bu otomobil İngiltere'ye de ithal gidiyor, oradaki vatandaş da otomobil alırken vergisini ödüyor. Hiçbir yabancı forumda veya incelemede 'Seat kendini ne sanıyor, bu fiyatlar ne böyle' gibi bir eleştiri ile varsa bile ben daha karşılaşmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sigurdrolf -- 31 Temmuz 2017; 12:53:56 >

• Seat ile ilgili bir forumda bir arkadaş şu mesajı paylaşmış. Aynen paylaşıyorum ne kadar doğru bilemem.

------------------------
    Fiyatlar geldi bugün
    1.0 atmosferik 57000
    1.0 tsi 95 HP manuel 64000
    1.0 tsi 115 HP DSG 74000
    --------------------------
  • 1.0 tsi 115hp dsg style ise 74bin abartı olmuş
    1 ay önce aynı motor aynı dsg 61bin liraydı 2016 modelde
  • Fiyatlar doğru Doğuş'taki arkadaşım söyledi bugün. Geçen sene 54.000 e aldığım araba paketiyle 80000e geliyor neredeyse.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.