Şimdi Ara

Seat İbiza 2017 Yeni Kasa Hk (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.099
Cevap
25
Favori
111.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mehmetweb

far sensörü follow me home diyemi geçiyor. beni eve kadar bırak anlamında.

Far sensörü daha çok akşam olduğunda, tünelden vs geçerken otomatik yanan farlardır diyebiliriz. Tabi beraberinde gelen birçok özellikle..
  • quote:

far sensörü follow me home diyemi geçiyor. beni eve kadar bırak anlamında.

far sensörü karanlık ortamı algıladığında kısa farları otomatik olarak kendi yakar. Mesela tünele girdiğinizde farları yakar tünel çıkışında söndürür. Aynı şekilde gün aydınlıktan karanlığa geçerken kısa farlar kendiliğinden yanar. Follow me home da ise arabanin kilidini açtığınızda yada kapattığınızda belli bir süre yolunuzu görebilmeniz için refakatçi aydınlatma sunar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_man -- 21 Temmuz 2017; 11:1:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Style orta donanımsa eğer;

Jantlar Kesinlikle 16 olmalıydı. ( opsiyon ile alınabilir. )

Yolcu koltuğu yüksekli ayarı yok. ( bir üst versiyonda mevcut, opsiyon olmayabilir )

Ön arka disk fren. ( 100 hp üzeri olursa )

Park Sensörü Arka ( Opsiyon ile alınabilir )

Ön Kol Dayama ( Opsiyon ile alınabilir )

Tabi bunlara olmazsa olmaz Full Led + 8 inch eklenmelidir.
  • Donanım seviyesini eski İbiza ile aynı tutup, fiyatları 10 bin TL arttırmayı hedefliyorlar sanırım. Kabul edilebilir görünmüyor.
  • laiklikforever L kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle bunu düşünüyorlardır. Donanım çok zayıf styleda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xcelllence donanım 65 civarı olursa düşünüyorum ama bu fiyatları geçecek gibi. bizim ülkemizde kim kimi yakalarsa onu satıyor.
    style donanım boş gibi xcellen ve fr ye yüklenmişler
    xcellence ve fr hemen ehemen aynı zatan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetweb -- 21 Temmuz 2017; 16:8:42 >
  • quote:

Xcelllence donanım 65 civarı olursa düşünüyorum ama bu fiyatları geçecek gibi. bizim ülkemizde kim kimi yakalarsa onu satıyor.
    style donanım boş gibi xcellen ve fr ye yüklenmişler
    xcellence ve fr hemen ehemen aynı zatan.

Xcellence 75K gibi bişi olacaktır. 65 imkansız.
    Reference modelini atlamışsınız.
    Reference 62 65 gibi bir rakamdan başlar ve yukarı cıkar bence.

Ben şunu düşünüyorum size de sorayım dedim fikir verebilirseniz sevinirim.

eğer fiyat yüksek cıkarsa Leon 1,0EcoTSI style paket (85K) almak yerine yaklaşık 80K ya full donanım ibiza almak daha iyi değil midir?
  • FR veya Excellence almıyorsanız pek de yeni kasa almış olmuyoruz özelliklere bakılırsa. Ya opsiyonlarla donatacaksınız style ı ya da fr alıp geçeceksiniz. Ama ben fr dsg için şok edici bir fiyat bekliyorum açıkçası.
  • Bu araç fr olarak güzel omunda fiyatları gereğinden fazla bir yılda araba fiyatlarının bu kadar yükselmesi traji komik en güzeli almamak

• bugün seat e yazılı ulaştım.bana ağustos ayı içinde showroomda bulunacağını yazdılar.fiyat bilgisi veremiyorlarmış.çünkü fazlası ile geçirecekler.ekim 2016 da 1.0 manuel referance paket maslak doğuş oto da sorduğumda 38.900 dü.1.0 ecotsi dsg şanzuman 54.900 tl idi.şuan 71.bin diyor.akıl alır gibi değil.yeni kasa 80 den aşağı fr paket gelmez.o yüzden seat ibiza defterini kapatıp yeni araçlara bakmak gerekir.şuan satış politikası yaptıklarını zannediyorlar beklenti yaratarak.oto fuarına da katılmadılar zaten.bizim milletimiz üstten bakanı sevmez hacı..
  • 1.2 Style paketi 4 Temmuzda 53.500tl den veren bayi 17 Temmuzda 56.500 den veremiyoruz elimizde kalmadı diyor. Bunlar arada 3bin fark var şaka gibi birde yeni ibiza yerine leon öneriyorlar anlaşılan ellerine az gelicek ilk etapta.
  • IRFUN4EVER I kullanıcısına yanıt
    Arada segment farki var.Hertürlü leon alınır

• Demek ellerinde kalmamış. Bu insanlar parayı nerden buluyor merak ediyorum. Yeni kasanın giriş donanımına 100k deseler sıraya girecekler.

• Bölyleikle millet başkka markalara yönelecekler ve serbest piyasa seat cazibesini yitirip satamayacak mecbur düşürecekler. aynı segment kia rio yeni kasa fiyatları daha düşük oda ilk geldiğinde yüksekten girmişti şimdi düşüyorlar.
  • En üst donanımda led far standart olmalıydı bence.
  • Hadi artık piyasaya çıkartmaktan mı vazgeçtiniz, fiyatlar nerede? Diğer markalar sizden çok sonra getireceği araçlara bile sizden önce fiyat belirtecek, kampanya yapacak. Bu kadar da aç gözlü, tok satıcı olunmaz, uzun vadede bu anlayış kurtarmaz.
  • Fiyat beklentiniz nedir arkadaşlar ? 1.0 95 bg lik motorda kaç farklı donanım seviyesi olacakmış bunlarla ilgili bilgisi olan varmı ? Kapora verenlere böyle bi bilgi verildimi ?

• Fabia dan hesaplayın ederini. 1.0 green tech 95 style 65bin. Fiyatlara çok güzel ayar çektiler. Şimdi hazmetmemizi bekliyorlar sanırım. :D

Kardeşime nissan pulsar aldık dizel tekna donanım 77bin tl. bu b segment benzinli o c segment dizel. Artık ibiza hangi fiyattan gelirse gelsin ilk heyecan kesinlikle kalmadı bende.
  • Kimse fiyatlara itibar etmezse mecbur düşürecekler, unutmayın arkadaşlar para sizin paranız ve siz onlara muhtaç değilsiniz. Cebinizdeki parayı almak için onlar size muhtaç. Bende ibiza çıkış fiyatını takip ediyorum ama heyecan falan gitti hatta merak bile kalmadı tam tersine bir bıkkınlık, artık sinir olma durumu var ve muhtemelen ibiza almaktanda vazgeçtim. Sadece fiyatını öğrenmek için bekliyorum ve çıkınca diğer alternatiflerim ile kıyaslayacağım, belki başka marka model ikinci el belki daha eski model başka markalardan alabilirim. Hiç bir firmaya kendilerini bulunmaz hint kumaşı gibi hissettirmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayatgezi -- 25 Temmuz 2017; 11:54:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım yeni kasa olması sebebiyle gelecek zam ile fabia ve polodan pahalı olması insanları düşündürtecek düşüncesi içerisinde olmalılar çünkü yeni polo 2018'de gelecek ve o zaman gereken zam ile polo bi adım öne geçecektir ibizadan , benim fiyat beklentim 1.0 mpi için 56-58 arası 1.0 tsi referance için 60-62 style için 64-66 olacağını tahmin ediyorum .
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.