Şimdi Ara

Seat İbiza 2017 Yeni Kasa Hk (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.099
Cevap
25
Favori
111.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bencede onu bunu ekletirsek 95 i bulcak galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla 90 bıne ıkıncı el golf yada volvo bıle alabılırsın bu fıyatlarla bu arac alınmaz ıcı sırf plastık zaten fullu 75 bın olmalıydı cok yanlıs fıyat polıytıkası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremdaras -- 4 Ağustos 2017; 9:24:39 >
  • Arkadaşlar sizin fiyatlardan haberiniz yok galiba

Fiesta yeni kasa DEĞİL 1,0 motor Ecoboost 100PS 6 İleri PowerShift ST Line 84,520TL

Clio yeni kasa DEĞİL GT Line 1.2 EDC 120 bg 82,700TL

i20 1.4 MPI ELITE OTM 73,300TL ( ATMOSFERİK MOTOR AYRICA ESKİ TİP ŞANZIMAN KEYİFSİZ BİR ARAÇ BENCE YAKIT YÜKSEK TÜPSÜZ BİNİLMEZ)

Yeni Yaris 1.5 Style X-Trend MDs 85,150TL
  • Bence bu fiyatlara sıfır araba alınmaz.... elinizde arabanız varsa devam etmek en güzeli mecbur alınacaksa mantıklı fiyat veren ikinci el temiz araba alınmalı...

• Daha öncede yazdım. İki hafta önce dizel Nissan pulsar tekna 77ye alındı. İki ay bile olmadı İbiza için style 53 dsg ise 60 idi teklif almıştım. Şimdi bu distribütörler bu fiyatlarda para kazanmıyor muydu? Kur aynı vergi aynı. Daha on gün önce Skoda Octavia referans 69bin lira kampanyada idi. Filo satışlarında firmalara ne indirimler yapıyorlar bilseniz çıldırmak işten değil. Diyeceğim o ki sen ben o almazsa bu fiyatlar hizaya gelir. Yoksa böyle gider.

• Arkadaşlar fabiaya da zam yapmış bu doğuş. Ne elimizi atsak elimizde kalıyor. fiyatları bilmesek adam silkeleyecekler. 68Bin iken dolu paket şimdi 73bin e çıktı. Bu Doğuş otomotivin yatacak yeri yok.
  • Misan 2 ay sonra falan indirim veya kampanya ihtimali olabilirmi yıl sonuna yaklaşırken.Sene sonu indirimleri nasıl olur sadece ellerindekileri mi satarlar.
  • mehmetweb M kullanıcısına yanıt
    Sene sonu indirimi neymiş hocam Ben doğuşun öyle birşey yaptığına hiç şahit olmadım yıllardır takip etmeme rağmen

• Tarila T kullanıcısına yanıt
    Bu fiyatlar böyle çakılı gidermi yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetweb -- 5 Ağustos 2017; 6:10:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylak52

Bence bu fiyatlara sıfır araba alınmaz.... elinizde arabanız varsa devam etmek en güzeli mecbur alınacaksa mantıklı fiyat veren ikinci el temiz araba alınmalı...

Araba fiyatları her zaman yüksek gelmiştir alıcılara, her dönemde bu cümle kurulmuştur 'bu fiyattan araba alınmaz' ama her zamanda araç satınalmalar büyüyerek devam etmiştir, arabalar gelecek sene ucuzlayacak mi sanki, bu yıl 80bin tl olan araba, 1 sene sonra 95bin tl olacak, araba almayı düşünenler kendilerine göre en uygun anda her an arabasını alsın bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasson -- 5 Ağustos 2017; 11:28:37 >
  • fasson kullanıcısına yanıt
    Her yıl yüksek gelişmiştir fakat bir yılda hiç bir dönemde böyle bir artış olmadı.

• keske amerikaya gelse su ibizalar, girtlak dolu fr yi tas patlasin 10 bine aliriz burda..

ama gelmiyor : (
  • bu arda bazilari diyorya, sen ben almasa, firmalr hizaya gelir diye. O dediginiz Turkiye de olmaz. Adam gider full fr ye 100 bin tl verir, sanad derki, bak fakir sen alamadin ben aldim. Turkiye de herkeste hava atma, gosteris meragi oldugu surece topluca bir kampany yapilamaz. Cunku herkes bir sekilde birilerine hava atmanin derdinde.
    Teknosa da calisan bir arkadsim, R line paket yeni Golf e 148 bin tl para verdi, 3 ay beklicek ve bunu 80 tane sosyal platformda paylasiyor..
    yani insanlar binmek icin degil, hava atmak icin araba aliyor.

diyecegim o ki, bu gunler iyi gunleriniz... paraniz varken alin, seneye ibiza 78 den baslar, FR paket 100 bin tl olur.

hayirli gunler
  • quote:

Her yıl yüksek gelişmiştir fakat bir yılda hiç bir dönemde böyle bir artış olmadı.

Euro 3.30tl den 4.20tl ye çıktı yani %25 lik bir artış var, üstüne bazı araçların ötv si arttı, geçen yıl 60bin tl olanlar bu yıl 75bin tl oldu.

• Tamam işte bu dönem ekonomiden dolayı inanılmaz artış oldu ve bunun üstüne ötv zammı yaptılar açıkça söylüyorum ilerleyen dönemlerde pek umut görmesemde elinizde araç varsa almayın Yok bende para var sıkıntı Yok diyorsanız o zaman isminizi listeye yazdırıp alın.... bu araçlara bu fiayatlar yazık gerçekten otomotik vites bir çok şeyi olmayan İbiza olmuş 75 bin tl

• quote:

Tamam işte bu dönem ekonomiden dolayı inanılmaz artış oldu ve bunun üstüne ötv zammı yaptılar açıkça söylüyorum ilerleyen dönemlerde pek umut görmesemde elinizde araç varsa almayın Yok bende para var sıkıntı Yok diyorsanız o zaman isminizi listeye yazdırıp alın.... bu araçlara bu fiayatlar yazık gerçekten otomotik vites bir çok şeyi olmayan İbiza olmuş 75 bin tl

Hocam sizi boş vakitlerinizde showroom lara gitmeye davet ediyorum. Bi gidin görün, sırada insanlar. Arteon a adam sıra var diyor, kodiaq a sıra var diyor. Gittiğim her showroom da hareket vardı yani bu paralara araba alınmaz geyiği bizim insanımıza işlemez. Ağustos başında Vw yine zam yaptı, 2. Yarısından sonra bir zam daha geleceği söyleniyor. Clio 150.000 tl olsa bile satar bu ülkede ondan beklemesin kimse fiyatlar düşer diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 6 Ağustos 2017; 16:31:19 >

• arkadaşlar dün aracı inceleme fırsatım oldu ancak bende tam bir hayal kırıklığı yarattı. Zira eski kasada göğüs kısmı nispeten kaliteli yumuşak plastikti fakat yeni kasada taş gibi sert plastik Ayrıca biraz daha genişlemiş onun dışında bir numarası yok
  • kntrli kullanıcısına yanıt
    Hocam bende 1-2 gündür showroom da inceleyenlerin videosunu izleyince anladım o yumuşak - sert plastik olayını gerçekten kötü olmuş , iyiki eski ibizayı zamlardan önce almışız çok şükür .

• sky__walker kullanıcısına yanıt
    Haklısınız işlemez bizim insanımızdaki bu tüketim çılgınlığı olduğu sürece işlemez

• Tarila T kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.