Şimdi Ara

Seat İbiza 2017 Yeni Kasa Hk (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.099
Cevap
25
Favori
111.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ctsi günü Maslak Seat a gittim. bir tane beyaz ibiza vardı ve açık konuşayım haya kırıklığına uğradım. oradaki model manuel style paketti. Ve bu kadar boş bir style paket olamaz. bunun otomatiğine 75000 vermek anlamsız . ister istemez dolduracaksınız içini ve fiyatlar uçacak.

bu arada tek güzel kısım dış tasarımı oldu ama dediğim gibi ben soğudum arbadan.

Hemen karşıda fabia vardı full donanım paket 1.0 110hp otomatik vites modeli 72900 e gidiyor ve pazarlıkla 70bin altına iner.

araç içindeki donanım ı ibiza otomatiğe koysak 85bin civarına gelecektir araç.

Ben dümeni fabia ya çevirceğim anlaşılan.
  • IRFUN4EVER I kullanıcısına yanıt
    hocam ben de aynı fikirdeyim. Fabia çok daha dolu bir araç , fakat ibiza gibi pek tutmadı piyasada... Dış tasarımından mıdır nedir anlamış değilim... İç tasarım olarak ibizadan çok daha iyi bence...

Ben de fabia almayı düşünüyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoccAcio

hocam ben de aynı fikirdeyim. Fabia çok daha dolu bir araç , fakat ibiza gibi pek tutmadı piyasada... Dış tasarımından mıdır nedir anlamış değilim... İç tasarım olarak ibizadan çok daha iyi bence...

Ben de fabia almayı düşünüyorum :)

Fabia 1.0 Style TSI DSG model liste fiyatı 72900,
    Fabia forumunda birisi bir galeriden 68500 fiyat almış. baya güzel rakam
  • Skoda Aykan oto Maltepe şubesinde Fabia 1.0 TSI style paket beyaz ve kırmızı 68.150 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • opsiyon ile sipariş verildiği tarihte aracın fiyatı geldiği tarih mi baz alınıyor.
  • Evet o anki fiyat baz alınıyor.bugün doğuş otoya arabayı incelemeye gittim 1.0 tsı 95 hp varmış sadece aracın dış tasarımı hoş güzel ama içindeki malzemeler hep sert plastik kalitesiz en azından yumuşak malzemeyle yapılabilirdi kalitesinden ziyade motoru düşündürüyor beni audi a3 1.0 tfsı fabia 1.0 golf tede aynı motor var bu araçtan alan ya da benzerini kullananların yorumu var mı acaba perfonmans motorun sesi nasıl acaba bazı 1.0 motorlar dizel gibi çalışıyor maalesef birde sarsıntılı buda beni düşündürüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: nervoushe

Evet o anki fiyat baz alınıyor.bugün doğuş otoya arabayı incelemeye gittim 1.0 tsı 95 hp varmış sadece aracın dış tasarımı hoş güzel ama içindeki malzemeler hep sert plastik kalitesiz en azından yumuşak malzemeyle yapılabilirdi kalitesinden ziyade motoru düşündürüyor beni audi a3 1.0 tfsı fabia 1.0 golf tede aynı motor var bu araçtan alan ya da benzerini kullananların yorumu var mı acaba perfonmans motorun sesi nasıl acaba bazı 1.0 motorlar dizel gibi çalışıyor maalesef birde sarsıntılı buda beni düşündürüyor

2015 model 1.2 tsi 105 PS DSG 175 tork golf kullanmış biri olarak gözüm kapalı 1.0 tsi 115 PS 200 tork motorlu araçları alırım. Dizel gibi sarsıntılıdan kastınız 1.0 atmosferik motor araçlar olabilir mi ? 2017 model Golfte 1.2 tsi motorun yerini 1.0 tsi aldı. Ben golf de Golf diyenlere hayretle bakar ne var bu araçta bu kadar derdim. Hatta alacağım zaman ben başkalarının hayalini yaşayacağım diyordum. Tipini bile aldıktan sonra beğenmeye başlamıştım. Benim şansıma mı idi bilmiyorum araçta tık ses yok. Kapı gıcırtısı, benzin depo lakırtısı vs. BMW lere yöneldim sırf ZF şanzıman ve seri diye ama onlarda ki ses problemi beni geriye çekiyor. 8 aydan beri araç alamadım. Ne mercedes ne BMW. İmkanı olana eğer manuel alacaksa mutlaka golf 7 tavsiye ederim. Otomatik vites de zaten BMW Mercedes ve Japon araçları uzun vade için ideal. Saygılar selamlar

• Yeni ibiza satın alan veyahut fiyat alan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarila

Yeni ibiza satın alan veyahut fiyat alan var mı ?

1.5 FR beklediğimizden zahmet edip gitmedim bile açıkcası.. Oyun oynuyor adamlar. Şuan ki seçenekler ile istediğim donanım 95e falan geliyor. 1.5 FR da sanırım 110 olur iyimser bir tahmin ile. Bekleyeceksem yeni yılda civic dizel alırım mantıken..

• 3 yıl ibiza 1.2tsi 105bg olan araç kullandım , 6aydır leon 1.2tsi 110bg aracım var.
    Geçen gün arkadaşın 3 silindirli 1.0ecotsi leonunu kullandım. 4 silindirli 1.2 tsi a göre start stop u biraz daha sarsıntılı çalışıyor ve bir miktar motoru daha gürültülü ama kesinlikle rahatsız edici seviyede değil. Düşük sesli müzik bile açsanız aradaki farkı anlayamazsınız.

Onun dışında hızlanmada 1.2 175 tork olan motorla arasındaki fark bariz hissediliyor.
  • bu arabaya o fiyatı verenin zerre aklı yoktur.
  • varsayalım 8 inç ekran ile alındı arkadaşlar navigasyon kullanılamıyormuş 2 bayiden edindiğim bilgi bu yönde. ancak full link ile alındığnda kullanılıyormuş. detaylı bilgisi olan varmı bu konuyla ilgili.
  • Bu fiyatlarla yüzüne bakan, yanına yaklaşan kalmamış gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derfgt -- 23 Ağustos 2017; 14:3:24 >
  • 15 günde 10 cevap yazılmış konuya. bu fiyatla ve bu boş donanımlarla olacağı buydu. inceleyip beğenene denk gelmedim henüz.
  • insanlar benim gibi büyük bir heyecanla yeni ibizayı bekliyorlardı. fiyatları görünce kimsenin hevesi kalmadı.ibizanın en önemli özelliği f/p aracı olmasıydı. artık o özelliği kalmadığına göre kimsenin de ibizaya hevesi kalmadı. forumda dönen muhabbette bıçak gibi kesildi.
  • Birkaç opsiyonla beraber 1.0 manueli bile çok rahat 75 oluyor. Ben bu rakamlara dsg almayı planlıyordum maalesef almaktan vazgeçtim. Dsg boş arabayada 75 verilmez.
  • Güzelim aracı türkiye de ölü doğurdular
  • Çok haklısınız gerçekten. Fiyatlar tam bir hayal kırıklığı oldu. Ne bekliyorduk ne çıktı :(

• Fiyat teklifi alan var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: mcakrep23

Fiyat teklifi alan var mi?

Ankara Doğuş liste fiyatı üzerinden 500 lira ikram yapıyor bilginize.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.