Şimdi Ara

Seat ıbıza mı kıa rıo 1.4 mu mu yoksa vw polo 1.0 mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıfır arac arıyorum..polo 1.0 95 ıcın 82000tl kıa rıo 1.0 ıcın 81000 tl ıbıza 1.0 ıcın 72000 tl fıyat aldım.
    Hangısını onerırsınız..gunluk yapılacak km en fazla 40 km dır..satarken en az zarar edılen tercıh olmalıdıt

• En az zarar polo ama ben rio önerirdim kullanım için
  • Zarar etmemek istiyorsanız tabii ki Polo. Zamlar böyle devam ederse aldığınızdan pahalıya bile satarsınız ama Ibiza kullanıcısı olarak Ibiza'yı da öneririm gayet keyifli bir araç, hem Polo'dan daha dolu hem de 10 bin lira cebinize kalır.
  • Hocam sıfır değil ama 2012 Kia Rio 1.25 fancy sahibiyim.Ayni segmentteki Corsa,Clio,208,Fiesta kullanmış biri olarak kesinlikle ic mekan genişliği, yalıtım,donanım ,sürüş keyfi olarak bunlardan üstün olduğunu söyleyebilirim.. Ayrıca yıl tutusuda oldukça başarılı ve 195/55/16 lastik ebatiyla oldukça yola hakim bı araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paco-De Lucia -- 7 Ocak 2018; 21:4:41 >
  • kasa olarek benımde rıo hosuma gıttı..fakat zor satarım dıye dusunuyorum..aynı sekılde ıbızadada aynı konuda karamsarım
  • İbiza 10.000 tl az fark değil kredili alıyorsanız faizide düşünülmeli o zaman reel fark 15.000 tl fln olabiliyor vadesine göre daha fazlada olabilir...

Tamamen nakitle alınırken zarar etmeyelim diye daha fazla para yatırmak yerine fazla verilen parayı yatırım yapmak daha kârlı bir iş. Eskiyen bir ürün hiçbir zaman yatırım aracı olarak düşünülmemeli reel değerden bakarsak polo daha az kayıp yaşar ama fazla verilen para doğru yatırım tercihi ile çok daha iyi değerlendirilebilir...

Zor satma durumu nerdeyse çoğu araçta yok düzgün bir ilan normal bir fiyatla hızlıca her araç elden çıkabilir.

İbiza+Yatırım uzun vadede sizi kâra geçirecektir. Eğerki amaç cebimdeki para boşa uçmasın param değerli diyorsanız , ek olarak 80.000 ödeyecekseniz 308 dizel otomatik 2. el düşünün derim fiyatları daha aşşağısına düşmez sıfır değer kaybı yaşamazsınız...

• arka koltuklara surekli yolcu alacaksan rio derim. ama o fiyata cikmisken mahalle baskısı ile polo alirsan da hayırlı olsun derim.
  • Arabayı almadan nasıl satarım diye düşünmek.

Sadece bizde olur....
  • Polo kesinlikle
  • polo 1.0 comfortlıne da 71000 tl fıyat geldı
    herhalde ona yonelecegız
    tesekkurler
  • O fiyata 2. El düşük km li 208 1.2 gt line. Çoğu b segmentinden doludur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: triptister

O fiyata 2. El düşük km li 208 1.2 gt line. Çoğu b segmentinden doludur.

Ben de 67-68 bin e bir kadar araç arıyorum.

Clio 1.5dci ve 208 1.2 110bg allure 2 tane araç buldum. hangisi beni üzmez karar veremedim.

Asıl beni arada bırakan şey, pejo kaç yıldır bu aracın tasarımını değiştirmedi. şimdi önümüzdeki dönemde değiştirirse bu araç elimizde kalır mı o konuda tedirginim.
  • Closer kullanıcısına yanıt
    Dizel işin içine girdimi ve ekonomiklik olayı varsa clio tercih ederim. ancak 208 bu araçtan çok daha iyi bir araç
    Donanım,tasarım,iç kalite vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: triptister

Dizel işin içine girdimi ve ekonomiklik olayı varsa clio tercih ederim. ancak 208 bu araçtan çok daha iyi bir araç
    Donanım,tasarım,iç kalite vs.

aslında şuan dizelle benzin arasında çok bi fark kalmadı sanırım. Pejo da çok fazla yakmıyor sonuçta. O açıdan 208 e daha olumlu bakıyorum ama elimizde kalıp kalmaması açısından değerlendirirsek yine clio mudur?
  • Closer kullanıcısına yanıt
    2 senesi var diye biliyorum yeni kasa için. Clio da alsanız şimdi yeni kasa resimleri paylaşılmaya başlandı ve 2019 da o da yenilenecek. Bence çok kaybınız olmaz. Tercih yine sizin . Dediğim gibi ekonomi ve fazla kullanacağım diyorsanız kesinlike clio. Ancak diğer her yön için 208 diyorum. allure paket çoğu araçla yarışır özellikte. Motor zaten güzel ki 1.2 82 hp olan versiyonu bile iyidir
  • hocam ucuza alına bilecek en iyi, güvenli 10 araba içerisinde ibiza 10 sıradan listeye daldı marka olarak polo göze çarpıyor ama bu listede yer alamadı rio kullanmadım ama inceledim saglam araba ben ibizadan yana kullanırdım tercihimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakodede

polo 1.0 comfortlıne da 71000 tl fıyat geldı
    herhalde ona yonelecegız
    tesekkurler

Hangi bayi hocam bu bilgi verebilir misiniz?
  • Polo al sen
  • dizel kia consept plus full kullanıyorum.
    taş gibi araba .sıfır trim sesi. gerçekten arabanın hiç bir yerinden gacur gucur ses gelmiyor.
    donanım olarak kullanmak istiyorsanız kia dizel full paket
    az yol yaparım amblem olsun millet ooo ( o ) markayımı aldın diye seni pohpohlasınlar. ama sadece 2 hava yastıgı olsun !
  • _MaxPayne_ kullanıcısına yanıt
    dogus ankara
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.