Arkadaşlar iki araç arasında kaldım.Şimdi leon c sınıfı ibiza b sınıfı diyeceksiniz belki ama ben ikisinin arasında kaldım.İki araçtada aynı motor var.Açıkcası ben bu motorun ibizada daha iyi performans göstereceğini düşünüyorum,ayrıca biraz daha ucuza dsg şanzımanlı bir araca binmiş olucam.İbizanın stylance donanımı bu arada.Bu konuda fikirlerinizi sunarsanız çok memnun olurum.Saygılarımla.
leon donanım olarak daha mı düşük bilmiyorum ama bence leon almalısın.tabi fiyat/performans olarak senin bekletini karşılamasıda var ama Leon'un piyasası ile ibizanınki farklı.bu sınıf içinde geçerli.
up!!
1.2 tsi motor leon ne zaman üretilmeye başladı fiyat aralıkları nerelerde. 2. El düşünürsek
Otomatik şanzıman olmazsa olmazınız ise İbiza, değil ise Leon.
Aynı motor + daha çok donanım + bir üst sınıf - ancak manuel --> Leon Aynı motor - daha az donanım - bir alt sınıf + ancak DSG --> İbiza
Seçim sizin...
quote:
Orijinalden alıntı: sasa_iliç
1.2 tsi motor leon ne zaman üretilmeye başladı fiyat aralıkları nerelerde. 2. El düşünürsek
Daha yeni geldi. 1.2 TSI Style Leon 36.400 TL. Ama her zamanki gibi DSG yok !
quote:
Orijinalden alıntı: pckopat_6
quote:
Orijinalden alıntı: sasa_iliç
Daha yeni geldi. 1.2 TSI Style Leon 36.400 TL. Ama her zamanki gibi DSG yok !
çok yüksekmis 2. Eli 25, 26 olsa belki de baya pahalıymis.