Şimdi Ara

##SEAT İBİZA TSI MOTOR ARAÇ SAHİPLERİ BURAYA ## (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
18
Favori
45.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    @cihanair Aynen, bana da o 1400 tl lik ek opsiyonlu fiyattan verdiler. Sadece style boş paket gelmeyecek falan dendi. Sanırım bu da bir marketing stratejisi.

Senin bildiğin ek Donanım paketi olmadan alabileceğim bir bayi var mi ?

Fabia için piyasaya giriş fiyatı ne olacakmış bilgin var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kayradenizz

@cihanair Aynen, bana da o 1400 tl lik ek opsiyonlu fiyattan verdiler. Sadece style boş paket gelmeyecek falan dendi. Sanırım bu da bir marketing stratejisi.

Senin bildiğin ek Donanım paketi olmadan alabileceğim bir bayi var mi ?

Fabia için piyasaya giriş fiyatı ne olacakmış bilgin var mı ?

Hocam yeni fabia bekle 1.2 tsi 110 ps dsg gelicek
    ##SEAT İBİZA  TSI MOTOR ARAÇ SAHİPLERİ BURAYA ####SEAT İBİZA  TSI MOTOR ARAÇ SAHİPLERİ BURAYA ##

• 2014 ibiza 1.2 tsı dsg aracım şuan 7000 km de.motor rodajı tamam. istanbul anadolu yakası yoğun mahalle içi kullanımda son yakıt değeri maksimum 6 litre. paylaşmak istedim.

• majeste53 M kullanıcısına yanıt
    @majeste53 Süper rakam.

Fabia falan bekleyeceğim ben. Bu hafta siparişi vereceğim sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: majeste53

2014 ibiza 1.2 tsı dsg aracım şuan 7000 km de.motor rodajı tamam. istanbul anadolu yakası yoğun mahalle içi kullanımda son yakıt değeri maksimum 6 litre. paylaşmak istedim.

Bir tuketim resimi paylasmaniz mumkunmu ortalama hizla birlikte ?

• bu gece maç çıkışı çektim.
    ##SEAT İBİZA  TSI MOTOR ARAÇ SAHİPLERİ BURAYA ##

• quote:

bu gece maç çıkışı çektim.

1) yuruyen aracin ortalama tuketimi olmaz anlik olur
    2)trip 1 bu ona degil trip 2'ye bakmak lazim ortalama hiz ile

• chanair sen benim yazdıklarıma cevap yazma be kardeş. poloya olmayan hava yastıklarını ekleyen arkadaşsın sen. senle daha öncede tartıştık. tat vermiyor. lütfen.ordaki ortalama tüketim. yanındaki küçük işarete iyi bak.7000 km dir sürdüğüm arabayı bana öğretme. sen polonla devam et hayatına.

• quote:

chanair sen benim yazdıklarıma cevap yazma be kardeş. poloya olmayan hava yastıklarını ekleyen arkadaşsın sen. senle daha öncede tartıştık. tat vermiyor. lütfen.ordaki ortalama tüketim. yanındaki küçük işarete iyi bak.7000 km dir sürdüğüm arabayı bana öğretme. sen polonla devam et hayatına.

Hangi mesaja alinti yapip hangi mesaja yapmayacagimin kararini ben veririm

Yazdiginiz mesajdan zerre birsey anlamadim
    Benim polo aracim yok
    Paylastiginiz tuketim resimi hic birsey ifade etmiyor
    Neden oldugunu yukarida yazdim

Siz kabul etsenizde etmesenizde polo ibizadan daha iyi bir araba

• mahalle arasında 95-100 km hızla mı gidiyorsunuz ? ben 25 yıldır istanbul anadolu yakasındayım hangi semt orası bende oraya taşınayım :))

o hızla giderken benim araç 7-7,5 lt falan yakıyor ama rodajı var daha 0 araç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkances

mahalle arasında 95-100 km hızla mı gidiyorsunuz ? ben 25 yıldır istanbul anadolu yakasındayım hangi semt orası bende oraya taşınayım :))

o hızla giderken benim araç 7-7,5 lt falan yakıyor ama rodajı var daha 0 araç.

Yokus asagi bir mahalle ise olur bu tuketim baska turlu istanbul'da mumkun degil

• furkances F kullanıcısına yanıt
    Dostum hayırlı olsun bende yeni aldım senin gibi 45300 ama park sensörü hediyesi olmadı malesef :( sen şanslısın bende bilmediğim için bu piyasaları alamadım

Onun haricinde çok memnunum araçtan, kolçak aldım işte ortaya bir de bagaj havuzu aldım
    mahalle arasında çektiğime dair bir cümle kurmadım ben kardeş. ordaki ortalama tüketim. anlık değil. yani mahalle arası ve otoyolun belli bir süredeki karması. bunu anlayarak yorum yazarsan tutarlı olur. orda rodaj yazdım. sıfırken benim tüketimimde aynıydı.şuan 6 lt yakıtı var. yer pendikten çekmeköye kadar heryer.siz yokuş aşağı arabayla inip yukarı neyle çıkıyorsunuz.başka bir arabayla mı. bukadar nasıl bi anlayış.

• falcon84 F kullanıcısına yanıt
    merhaba,

hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanmanızı temenni ederim. hangi bayi'den aldınız ?

park etme konusunda iyiyseniz sensör çok önemli değil, ayrıca çok uzak mesafeden ötmeye başlıyor ve park etmeyi bilen bir insanı bile yanıltıyor.

ayrıca kol dayama ve bagaj havuzunu nereden kaça aldınız acaba ? kol dayama bana acilen lazım

Sizinde kazasız belasız inşallah kullanmak nasip olsun.

Ben doğuş maslakdan aldım , kolçağı anadolu yakasında maltepeden bir yer buldum sahibinden.com'da 120 tl'ye bardaklık kısmına geçiyor direk.

Bagaj havuzu ise bagaj havuzu.com diye bir site var 90 TL'ye aldım tavsiye ederim ikisinide çok faydalı
  • quote:

mahalle arasında çektiğime dair bir cümle kurmadım ben kardeş. ordaki ortalama tüketim. anlık değil. yani mahalle arası ve otoyolun belli bir süredeki karması. bunu anlayarak yorum yazarsan tutarlı olur. orda rodaj yazdım. sıfırken benim tüketimimde aynıydı.şuan 6 lt yakıtı var. yer pendikten çekmeköye kadar heryer.siz yokuş aşağı arabayla inip yukarı neyle çıkıyorsunuz.başka bir arabayla mı. bukadar nasıl bi anlayış.

Yogun mahalle icin kullanim yazmissiniz? Biz yanlismi okuduk

• cihanair kullanıcısına yanıt
    aga biz salağız herhalde :D arkadaş kocaman yazmış görmüyor musun yoğun otobanda kullanmış :D

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Yogun mahalle icin kullanim yazmissiniz? Biz yanlismi okuduk

doğru okudunda doğru anlamadın. çektiğim fotoğrafın mahalle arasında çekilmediğini yazdım. bunu anlamak zor heralde.arkadaş mahalle arasında 90 la mı gidiyorsun diye anlamsız bir soru sormuş.bahsettiğim ve fotoğrafını paylaştığım değer ORTALALAMA tüketimdir.yani mahalle içiyle 90 veya daha hızlı kullanımın ortalamasıdır. bunu anlamak zormu.sen yanlı yazan bi arkadaşsın.polo ya olmayan yan hava yastıklarını eklediğin cevaplar 10. sayfada mevcut. bundan dolayı seninle tartışmanın bir anlamı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkances

aga biz salağız herhalde :D arkadaş kocaman yazmış görmüyor musun yoğun otobanda kullanmış :D

onu bilmem ama okuduğunu anlamadığın kesin. mahalle arasında çektim demedim. maç çıkışı çektim dedim fotoğrafın başında.o anda e-5 deydim 90 denk geldi. bu rastlantı. fatketmez. çünkü ordaki değer ORTALAMA. anlık değil.

• majeste53 M kullanıcısına yanıt
    Ya sen dunden beri ne hava yastigindan bashesiyorsun acilarmisin ne oldugunu ?

Sacma sapan bir tuketim paylasim insanlarin kafasini karistirma
    Tekrar soyluyorum payastigin tuketim degeri hic birsey ifade etmiyor
    Trip 1 de kontak calistigindan itibaren tuketim degeri olur trip 2'de genel ortalama olur
    Giden arabanin ortalama tuketimi olmaz
    Sen kac km yol yaptin ortalama hizin kac bilmoyoruz onun icin bir anlami yok paylasmanin

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.