Şimdi Ara

##SEAT İBİZA TSI MOTOR ARAÇ SAHİPLERİ BURAYA ## (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
18
Favori
45.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Önder

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: Önder

Seat ibiza şuan 35 binlira arkadaşlar doğuş otomotiv de.

Tavsiye edermsnz. Benim kafama yattı acaba yakıt konusunda sıkıntı yaşarmıyım. Uzun süre kullanmayı düşünüyorum.

En baz donanim o ben kesinlikle tavsiye etmiyorum

Dostum bnm için iç donanım çok önemli değil o su bu su olsun falan çok önemsemem. 1.4 için yakıt hakkında bilgin varsa bilgilendir yoksa tavsiye etmiyorum demekle pek olmuyo.

Lpg'siz binilmez lpg ile 10 litre yakar

• cihanair kullanıcısına yanıt
    yol bilgisayarinin videosunu cektim paylasiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diegoforlan

yol bilgisayarinin videosunu cektim paylasiyorum

Tesekkur ederim

• Önder kullanıcısına yanıt
    Dostum fiyat olarak evet çok uygun ama donanımdan ziyade motor seni çok üzmesede miyadı dolmuş motorlar bunlar artık. Yeni motorların hepsi turbo beslemeli geliyor. Çıkabilirsen biraz daha tsi bak derim ama bütçen o kadarsa çok da kasma nasıl mutlu olacaksan onu al boşver araba arabadır işte satarsın bir kaç sene sonra zaten
  • ********** SATILIK 2012 İBİZA REFERANS 9,600 KM GRANTİLİ **********
  • Önder kullanıcısına yanıt
    genelde fabrika verilerine çok yakın tüketim değerleri oluyor. çok agresif kullanmazsan, hemen kısa mesafelerde stop etmezsen bu şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: falcon84

Dostum fiyat olarak evet çok uygun ama donanımdan ziyade motor seni çok üzmesede miyadı dolmuş motorlar bunlar artık. Yeni motorların hepsi turbo beslemeli geliyor. Çıkabilirsen biraz daha tsi bak derim ama bütçen o kadarsa çok da kasma nasıl mutlu olacaksan onu al boşver araba arabadır işte satarsın bir kaç sene sonra zaten

miadı dolmuş demektense bence oturmuş demek daha iyi. yıllardır üretim içinde olan eksikleri arızaları minimize edilmiş bence tüpe tam uyumlu ve sorunsuz motorlardır. TSİ daha iyileştirmeler yapılmaya devam eden bir motor türü. bende risklerini bilerek 1.2 tsi kullanıyorum ama 1.4 motorda çok kötü değil.

• nickneyimex N kullanıcısına yanıt
    Evet haklısınız
  • bende bugun itibariyle seat 1.2 tsi dsg ye kavustum.45.300 liraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: twilight1517

bende bugun itibariyle seat 1.2 tsi dsg ye kavustum.45.300 liraya

Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
  • twilight1517 T kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun
  • tesekkurler arkadaslari....sadece sunu diyebilirim kesinlikle parasina gore alinabilecek tek arac diyorum....her seyiyle mukemmel
  • aracimi yeni aldim ve antalyadan manavgata geldim 100 km de 8.1 yakti.....herhalde ileriki zamanlarda bu daha da dusecektir
  • 2015 Sıfır KM Seat Ibiza 1.2 TSI DSG Style için 44.000 TL iyi midir liste fiyatı 45.900 TL? Daha uyguna alan oldu mu yakın zamanda acaba? Paket haricinde ek herhangi bir şey yok OPAK renk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werrol -- 20 Mart 2015; 14:39:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: werrol

2015 Sıfır KM Seat Ibiza 1.2 TSI DSG Style için 44.000 TL iyi midir liste fiyatı 45.900 TL? Daha uyguna alan oldu mu yakın zamanda acaba? Paket haricinde ek herhangi bir şey yok OPAK renk.

44.000'e kim veriyor çok merak ettim ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkances

quote:

2015 Sıfır KM Seat Ibiza 1.2 TSI DSG Style için 44.000 TL iyi midir liste fiyatı 45.900 TL? Daha uyguna alan oldu mu yakın zamanda acaba? Paket haricinde ek herhangi bir şey yok OPAK renk.

44.000'e kim veriyor çok merak ettim ?

Bende merak ettim
  • Doğuş çalışan indirimli fiyat hocam Seat'ın kendisinden aldım. Acaba araya bir kaç ekleme daha yapılabilir mi? Belki renk, geri görüş kamerası özelliği ya da elektrikli katlanabilir ayna diye düşünmekteyim. Biraz fazla kararsızım 45bin civarı 2.el C sınıfı mı yoksa İbiza mı bakalım ilerleyen günlerde belli olacak artık.
  • quote:

Doğuş çalışan indirimli fiyat hocam Seat'ın kendisinden aldım. Acaba araya bir kaç ekleme daha yapılabilir mi? Belki renk, geri görüş kamerası özelliği ya da elektrikli katlanabilir ayna diye düşünmekteyim. Biraz fazla kararsızım 45bin civarı 2.el C sınıfı mı yoksa İbiza mı bakalım ilerleyen günlerde belli olacak artık.

O kadar çiktiktan sonra leon almak daha mantikli bence

Hazirda dediginiz ozellikleri hazir arabada zor bulursun

• merhaba arkadaslar . Ben de 1.2 ibiza st dsg siparisi verdim. 1 ay oldu. Daha cok surer mi acaba 2 ay filan demislerdi siparis verirken.

• quote:

Orijinalden alıntı: sontur

merhaba arkadaslar . Ben de 1.2 ibiza st dsg siparisi verdim. 1 ay oldu. Daha cok surer mi acaba 2 ay filan demislerdi siparis verirken.

Ekstra birseymi istediniz ?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.