Şimdi Ara

##SEAT İBİZA TSI MOTOR ARAÇ SAHİPLERİ BURAYA ## (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
18
Favori
45.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekstra olarak perde hava yastiklari ve adaptif xenon far eklettim. 49.250 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sontur

Ekstra olarak perde hava yastiklari ve adaptif xenon far eklettim. 49.250 TL

Hocam 50.000 liraya ibiza alinmazdi ya yinede hayirli olsun xenon ekletmeniz cok iyi olmus
    Arka stoplarda led olacak

Keske otomatik far yagmur sensoru paketinidr alsaydiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Hocam 50.000 liraya ibiza alinmazdi ya yinede hayirli olsun xenon ekletmeniz cok iyi olmus

Sadece guvenlikle ilgili opsiyonlari almak istedim. 50.000 tl ye bebek arabasini sigdirabilecek bagaja sahip bir arac bulamadim. Sakin polo demeyin, benim bebek arabasinin yarisi anca sigar ona ;) sifir almak istemeseydim secenekler coktu tabiki de ;) tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin

• Şunu rahatlıkla söyleyebilirim seat ibiza 1.2 tsi dsg kullanmayanlar lütfen yorum yapmasın kulaktan dolma bilgilerle ve bir an once test sürüşü yapmalarını tavsiye ediyorum...eminim onlarda ısınacaktır araba ya

• quote:

quote:

quote:

Sadece guvenlikle ilgili opsiyonlari almak istedim. 50.000 tl ye bebek arabasini sigdirabilecek bagaja sahip bir arac bulamadim. Sakin polo demeyin, benim bebek arabasinin yarisi anca sigar ona ;) sifir almak istemeseydim secenekler coktu tabiki de ;) tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin

Yeni fabiaya bir bakin gelince derim poloda hem uzun hemde genis

• Arkadaslar merhaba. Resimlerde de goreceginiz uzere 24 km/h ortalama hiz ile yakit tuketimim 8 litre / 100 km. Ne dersiniz, bence cok cok fazla sehir ici kullanimina gore ve genelde cok kisa mesafe surusleri olmasina ve ayrica otomatik sanziman olmasina ragmen cok basarili. Cok sukur hem donanim ve tasarim hem de tuketim ve konfor anlaminda cok memnunum
    ##SEAT İBİZA  TSI MOTOR ARAÇ SAHİPLERİ BURAYA ####SEAT İBİZA  TSI MOTOR ARAÇ SAHİPLERİ BURAYA ##

• Beyler yeni fabia fiyat ve donanim listesi belli olmus
    1.2 tsi 110 beygir dsg style fabia 50.900 lira
    Ama donanim girtlak dolu olmus
    Anahtarsiz calistirma bile var
    Yeni kasa ibiza cikana kadar ibiza almak artik mantiksiz olur

http://www.skoda.com.tr/models/Yeni-Fabia/donanim

http://www.skoda.com.tr/models/Yeni-Fabia/fiyat-listesi

• quote:

Beyler yeni fabia fiyat ve donanim listesi belli olmus

Bilgilendirme için teşekkür ederim Arkadaşım ama ibiza st kadar bagaj hacmi ve poloda var ne de fabiada. varsın eski kasa olsun ibizam, bunu bulamayanlar da var ...

Bir de ben bi adaptif xenon farlara heves etmiştim, fabiada onu opsiyon olarak dahi bulamadım, ben mi acaba göremedim ..

• Ortalam tuketimin gayet iyi. Benim de 24 km ortalama hizla 8 litre, paylastigim fotograflardan gorebilirsin. Senin degerlerle kiyaslayinca benim tuketimim yuksek gibi duruyor, ama ben cok fazla sehir ici kullanmak durumunda kaliyorum, senin ortalama hizin benden fazla belki de ondandir. Sen ne dersin? Daha 5 aylik 2500 km de, sen 20000 lerdesin, belki biraz daha duser. Ancak ben butun bu zor sartlara ragmen gayet memnunum. Herkese keyifli surusler.

• cihanair kullanıcısına yanıt
    1. Fabia'nın 2.el piyasası hiç yok
    2. Sorduğum herkes Fabia'nın daha tipsiz olduğunu söyledi bu nedenle satışı ve marka algısı da çok düşük
    3. Ibıza ve Polo İspanya'da aynı banttan çıkıyor ve tüm parçalar vw-ispanya ortak fabrikada yapıllıp birleştiriliyor. Fabia ise Çek Fabrikasında yapılır ve dikkat ettiyse şanzımanda dsg yazar yani direk dışarıdan pazarlıyorlar motor ve şanzımanı skoda'ya vw grubu olmasına rağmen.
    4. Üst segmentlerde Skoda iyi arabalar çıkardı ama fabia, polo ve ibiza ile karşılaştırılamaz
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: falcon84

1. Fabia'nın 2.el piyasası hiç yok
    2. Sorduğum herkes Fabia'nın daha tipsiz olduğunu söyledi bu nedenle satışı ve marka algısı da çok düşük
    3. Ibıza ve Polo İspanya'da aynı banttan çıkıyor ve tüm parçalar vw-ispanya ortak fabrikada yapıllıp birleştiriliyor. Fabia ise Çek Fabrikasında yapılır ve dikkat ettiyse şanzımanda dsg yazar yani direk dışarıdan pazarlıyorlar motor ve şanzımanı skoda'ya vw grubu olmasına rağmen.
    4. Üst segmentlerde Skoda iyi arabalar çıkardı ama fabia, polo ve ibiza ile karşılaştırılamaz
    Hocam DSG'yi zaten SKODA üretiyor skoda fabrikasında

Sınıfının en güvenli arabası FABİA TAM PUAN ALDI
    Donanım olarak STYLE paket gerçekten çok dolu
    İkinci eli yok diyen kafadan sallamış neden dersen Araba zaten uzun zamandır satılmıyordu

İçi ibizadan polodan geniş ve ferah

Kalite olarak motor olarak yeni teknolojiler olarak ibizanın içinden geçer zaten FABİA

EURO 6 motor 110 PS start stop motor var
    İbziaya göre sadece güvenlik artısı

Kaza sırasında yakıt akışını kesme sistemi
    Çoklu çarpışma freni (Multi Collision Brake)
    Direksiyon Yönlendirme Tavsiyesi (DSR)
    Sürücü yorgunluk tespit sistemi
    Elektronik Stabilite Frenleme Sistemi (ESBS)

Şuan ibiza almak çok saçma kesinlikle YENİ FABİA alınır

Donanım olarak zaten çok çok daha dolu İBZİADAN

Konuşmalarına dikkat et karşında arkadaşın yok Ne dediysen cevap verdim işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 26 Mart 2015; 11:28:42 >

• Ben fabia'ya baktim daha ucuz ve dolu olmasina ragmen sence neden Ibiza tercih etmedim o zaman?
    Ya arabaya binmeden kullanmadan boyle sirf donanim yaristirarak araba karsilastirilmaz. Arabadan anlamak lazim malesef siz anlamiyorsunuz daha fazla yazmiycam

• quote:

quote:

Beyler yeni fabia fiyat ve donanim listesi belli olmus

Bilgilendirme için teşekkür ederim Arkadaşım ama ibiza st kadar bagaj hacmi ve poloda var ne de fabiada. varsın eski kasa olsun ibizam, bunu bulamayanlar da var ...

Bir de ben bi adaptif xenon farlara heves etmiştim, fabiada onu opsiyon olarak dahi bulamadım, ben mi acaba göremedim ..

Bende opsiyon listesini görünce ŞOK oldum XENON far opsiyon bile değil nedne böyle birşey yaptılar anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: falcon84

Ben fabia'ya baktim daha ucuz ve dolu olmasina ragmen sence neden Ibiza tercih etmedim o zaman?
    Ya arabaya binmeden kullanmadan boyle sirf donanim yaristirarak araba karsilastirilmaz. Arabadan anlamak lazim malesef siz anlamiyorsunuz daha fazla yazmiycam

Beni zerre tanımıyorsun ancak kendin eğlenirsin sana iyi günler yazdığıma cevap bile veremedin vermezsin zaten o kadar bilgili değilsin VAG grubu araçlar hakkında

Ben bu Forumda ibizayı öneren insanlardanım en az 10 tane ibiza aldırdım insanlara o zaman mantıklıydı ama artık değil söylemek istediğim bu bunu anlamak bu kadar zormu

Bu konuyu açan benim zaten bal bakim kaç yılında açılmış konu

• Arkadaşlar bende sıfır olarak aracı aldım... 1.2 TSI DSG 2014 ten ekstra olarak araçta EBD Fren güç dağılım geri kazanım olarak biliniyor gelmiş, çok iyide olmuş....

Tabiki fabia kimisine göre mantıklı gelebilir kimisine göre tercih meselesi olabilir...

Herkes aklına yatanı alır bence bunda çok tartışılacak birşey yok...

Euro 6 motora gelince öyle bir şey yok, Euro 5 motor ibiza ile aynı motor, polo, ibiza ve fabia aynı motoru kullanıyor... En azından benim bildiğim, okuduğum, satış temsilcileriyle görüştüğüm kadarıyla...

Euro 5 motara sadece ekstra olarak Start&Stop koymuşlar o da şehir içi yakıtı dur - kalklarda düşürüyor... İstanbul trafiği için mantıklı duruyor, ben Ankara'dayım zaten şuanda rodaj döneminde bile 6.5 larda dahada düşüyor (400 km araç)...

Araç yakıt konusunda bence size bağlı, araç seri bir araç basarsanız yakar, basmassanız düşük yakatı tüketimi yakalarsınız...

Fabia gelince style pakati 1.2 tsi dsg 50.900 TL değermi karar sizin tabiki... Kimi için bulunmayacak fırsat beklediğine değer kimi için fiyaskoda olabilir.... Kişiden kişiye değişir...

Herkese iyi günler kazasız belasız sürüşler dilerim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Salih_85

Arkadaşlar bende sıfır olarak aracı aldım... 1.2 TSI DSG 2014 ten ekstra olarak araçta EBD Fren güç dağılım geri kazanım olarak biliniyor gelmiş, çok iyide olmuş....

Tabiki fabia kimisine göre mantıklı gelebilir kimisine göre tercih meselesi olabilir...

Euro 6 motora gelince öyle bir şey yok, Euro 5 motor ibiza ile aynı motor, polo, ibiza ve fabia aynı motoru kullanıyor... En azından benim bildiğim, okuduğum, satış temsilcileriyle görüştüğüm kadarıyla...

Euro 5 motara sadece ekstra olarak Start&Stop koymuşlar o da şehir içi yakıtı dur - kalklarda düşürüyor... İstanbul trafiği için mantıklı duruyor, ben Ankara'dayım zaten şuanda rodaj döneminde bile 6.5 larda dahada düşüyor (400 km araç)...

Araç yakıt konusunda bence size bağlı, araç seri bir araç basarsanız yakar, basmassanız düşük yakatı tüketimi yakalarsınız...

Fabia gelince style pakati 1.2 tsi dsg 50.900 TL değermi karar sizin tabiki... Kimi için bulunmayacak fırsat beklediğine değer kimi için fiyaskoda olabilir.... Kişiden kişiye değişir...

Euro 5 motor ile Euro 6 motor aynı değil

CO2 salınımından tutun alınan güce kadar farklı

• Merhabalar,
    Tüketim verilerini etkileyen bir çok değişken bulunmaktadır. Sıcaklık, mesafe, kullandığınız parkurun eğimi vs. Bu sebeple kış mevsiminde şehir içi için 8 litrenin normal olduğunu düşünüyorum. Birde aracınız henüz 2.500 Km de az da olsa bununda bir miktar etkisi vardır diye düşünüyorum.
    Hatta bir örnek vermek gerekirse sabahları evden çıktığımda ortalama hava sıcaklığı 4-5 derece oluyordu. Bugün sabah evden çıkarken hava 13 derece gösteriyordu ve aynı parkuru ortalama tüketim verisinde 1 litre daha az gösterdi. Yanlış görmediysem Tekirdağ da ikamet ediyorsunuz İstanbul dan kış mevsiminde bir miktar daha soğuk olduğunu düşünürseniz sizinde tüketim ortalamanız yakın zamanda bir miktar daha düşecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salih_85

Arkadaşlar bende sıfır olarak aracı aldım... 1.2 TSI DSG 2014 ten ekstra olarak araçta EBD Fren güç dağılım geri kazanım olarak biliniyor gelmiş, çok iyide olmuş....

Hocam hayirlisi olsun kazasiz belasiz iyi gunlerde kullanin insallah.

Hazir araci mi aldiniz yoksa siparis uzerine mi geldi. Siparis uzerine ise ne zaman siparis vermistiniz?

Bir de EBD demissiniz ardindan fren guc dagilim geri kazanim demissiniz. Geri kazanim farkli birsey degil mi?

Ben de siparis verdim ibiza st. Beklemedeyim. benim aracimda fren geri kazanim olacak mi? Suan sitesinde ABS ASR ESC XDS MSR ve DSR oldugu yaziyor.

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Bende öyle biliyordum, hatta idda bile etmiştim öyle olsa yakıt tüketimi daha düşük olmazdı filan dedim sizinle aynı mantığı düşünmüştüm....

Bende Euro 6 motor farklı biliyorum ama ısrarla aynı deniyor sadece start-stop gibi özellikler kullanıldığı için yakıt kullanılımında CO2 salınımında düşüler var deniliyor...

Euro 6 motorun yakıt tüketimi çok düşük olacakmış bunlar sadece hazırlıkmış filan gibi söylentilerde vardı....
  • sontur S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim sizede kazasız belasız sürüşler dilerim, hazır aracı aldım...

EBD (Fren Güç Dağılım Sistemi) olarak geçiyor tam karşılığı...>

2015 lerde EBD var sizinkinde de olacağını düşünoyurm st olduğu için farklılık gösterir mi bilemiyorum...

ST olsaydı bende tercih ederdim aslında, ama sipariş ile gelecek filan deyince hb almaya karar verdim...

Tekno pakette tercih etseydiniz keşke... otomatik ayna kapama, far sensörü, bluetooth vs vardı ve güzel bir paketti...

Sizinde aracınıza en yakın zamanda kavuşmanız dileğiyle hayırlı olsun...
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.