Şimdi Ara

##SEAT İBİZA TSI MOTOR ARAÇ SAHİPLERİ BURAYA ## (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
18
Favori
45.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: furkances

aga biz salağız herhalde :D arkadaş kocaman yazmış görmüyor musun yoğun otobanda kullanmış :D

İstanbul'da 5.8 tuketim ancAk bos yolda olur oda gece yarisi baska turlu mumkun degil
    Yada arabaya yanlis motor taktilar 1.6 tdi olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Ya sen dunden beri ne hava yastigindan bashesiyorsun acilarmisin ne oldugunu ?

Sacma sapan bir tuketim paylasim insanlarin kafasini karistirma
    Tekrar soyluyorum payastigin tuketim degeri hic birsey ifade etmiyor
    Trip 1 de kontak calistigindan itibaren tuketim degeri olur trip 2'de genel ortalama olur
    Giden arabanin ortalama tuketimi olmaz
    Sen kac km yol yaptin ortalama hizin kac bilmoyoruz onun icin bir anlami yok paylasmanin

mobilden yazıyorsan bu konunun 10. sayfasını tekrar oku anlrsın ne dediğimi.ben ortalamayı fotoğrafla pylaştım. sende çek gönderde görelim tüketimini.

• majeste53 M kullanıcısına yanıt
    Sen daha yan hava yastiginin perde hava yatigindan farkini irdirak edemiyorsun ben sana ne yazsam bos

Al sana 10. Sayfa verdigim cevap

##SEAT İBİZA  TSI MOTOR ARAÇ SAHİPLERİ BURAYA ##

• quote:

Sen daha yan hava yastiginin perde hava yatigindan farkini irdirak edemiyorsun ben sana ne yazsam bos

Al sana 10. Sayfa verdigim cevap

:) sen hakikaten komiksin. poloda yan hava yastığının olmadığı ww in resmi sitesinde görülüyor.amacın ne.

• quote:

Orijinalden alıntı: majeste53

quote:

aga biz salağız herhalde :D arkadaş kocaman yazmış görmüyor musun yoğun otobanda kullanmış :D

onu bilmem ama okuduğunu anlamadığın kesin. mahalle arasında çektim demedim. maç çıkışı çektim dedim fotoğrafın başında.o anda e-5 deydim 90 denk geldi. bu rastlantı. fatketmez. çünkü ordaki değer ORTALAMA. anlık değil.

53 atmaca, hakikaten güzel atıyorsun. bak ben daha 1 haftalık seat kullanıcısıyım buna rağmen senden iyi biliyorum, dikkatini çekerim gönderdiğin foto anlık gösteriyor ki sağ üst köşede ufak bir "1" işareti var, düğmeye tekrar bastığında "2" olarak gösteriyor ki ortalama yakıt tüketimini o gösterir. bu aracın istanbul gibi bir yerde ortalama 5.8 yakması İMKANSIZ. ancak böyle 90-100 aralığında ayak sabit 7. viteste giderken olur o da çok iyi keşke olsa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

onu bilmem ama okuduğunu anlamadığın kesin. mahalle arasında çektim demedim. maç çıkışı çektim dedim fotoğrafın başında.o anda e-5 deydim 90 denk geldi. bu rastlantı. fatketmez. çünkü ordaki değer ORTALAMA. anlık değil.

53 atmaca, hakikaten güzel atıyorsun. bak ben daha 1 haftalık seat kullanıcısıyım buna rağmen senden iyi biliyorum, dikkatini çekerim gönderdiğin foto anlık gösteriyor ki sağ üst köşede ufak bir "1" işareti var, düğmeye tekrar bastığında "2" olarak gösteriyor ki ortalama yakıt tüketimini o gösterir. bu aracın istanbul gibi bir yerde ortalama 5.8 yakması İMKANSIZ. ancak böyle 90-100 aralığında ayak sabit 7. viteste giderken olur o da çok iyi keşke olsa.

furkankes. o anlık değil. yanındaki ufak daire işaretine dikkat et. anlıkta o işaret olmaz.bilmemek ayıp değil.sor veya araştır öğren.

• quote:

quote:

quote:

Paylastigi deger anlik degil trip 1 olan deger
    Yani kontak ilk calistigi andan itibaren elde edilen deger
    Ama bir gecerliligi yok hic bir sey yazmamis

• Arkadaşlar genel anlamda burada bir birimizi bilgilendirmek, tecrübelerimizi paylaşmak adına bulunuyoruz. Boş yere kalp kırıp gerginlik yaratmayalım.

Son yazılanlardan sonra bir kontrol etme gereği duydum bende şöyle bir durum söz konusu;

Yol bilgisayarının üst tarafında 1 yazdığı durum cihanair inde dediği gibi kontak açıldıktan sonra ki sürüşü özetleyen veriler içermektedir. O sürüş için ortalama tüketim, ortalama hız, alınan yol, süre vs gibi

Yol bilgisayarının üst tarafında 2 yazdığı durum ise eğer araç alındığından beri hiç sıfırlanmamış ise yapmış olduğunuz toplam kilometreye gelene kadar ki verilerinizi içermektedir. Eğer reset tuşuyla sıfırlanmışsa da resetlediğinizden sonra ki süreci genel olarak ortalama tüketim, ortalama hız ve motorun çalıştığı süreyi göstermektedir.

Trip 2 için sabah kontrol ettiğimdeki değerleri paylaşıyorum.

##SEAT İBİZA  TSI MOTOR ARAÇ SAHİPLERİ BURAYA ####SEAT İBİZA  TSI MOTOR ARAÇ SAHİPLERİ BURAYA ##

• trip 2 ye nasıl bakıyoruz?
  • Seat ibiza şuan 35 binlira arkadaşlar doğuş otomotiv de.

Tavsiye edermsnz. Benim kafama yattı acaba yakıt konusunda sıkıntı yaşarmıyım. Uzun süre kullanmayı düşünüyorum.

• Bu trip 2 fonksiyonuna nasıl geçilebiliyor veya nasıl bakılabiliyor. tek tek bastım dediğiniz gibi 1 yazıyor ama bir türlü 2 yazısını çıkartamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Önder

Seat ibiza şuan 35 binlira arkadaşlar doğuş otomotiv de.

Tavsiye edermsnz. Benim kafama yattı acaba yakıt konusunda sıkıntı yaşarmıyım. Uzun süre kullanmayı düşünüyorum.

hangi versiyon ve donanım için aldınız bu fiyatı?
  • Önder kullanıcısına yanıt
    mutlaka test sürüşüne çıkın. benim hoşuma gitti 2015 1.2 dsg aldım. 1.4'ler lpgye tam uyumlu. tüp takıp uzun yıllar kullanabilirsiniz. yılda 4000-5000 km yapacaksanız tüpe bile ihtiyaç olmaz. sürüş keyfi olan ve kesinlikle zarar ettirmeyen bir araba.
  • 1.4 ibiza referans modeli için 35 900 olmalı, inidirmle 35 500 olur ama 35 bin fiyat verilmişse gayet iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickneyimex

Bu trip 2 fonksiyonuna nasıl geçilebiliyor veya nasıl bakılabiliyor. tek tek bastım dediğiniz gibi 1 yazıyor ama bir türlü 2 yazısını çıkartamadım

Yol bilgisayarının kontrol tuşlarının olduğu kol da resimde gösterdiğim alandan trimler arası geçiş yapabilirsiniz.

Not: eğer bu düğmeye birkaç saniye basılı tutarsanız hangi trimdeyseniz o kısmın verilerini sıfırlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: diegoforlan

quote:

hangi versiyon ve donanım için aldınız bu fiyatı?

1.4 reference model için aldım fakat yakıt konusunda 30 kuruşu geçermi emin değilim. Lpg işine hiç bulaşmak istemiyorum

• Önder kullanıcısına yanıt
    bende 1.2 tsi dsg li modeli var oldukça ekonomik olduğunu söyleyebilirim ama 1.4 için deneyimim olmadığı için yanlış yönlendirmek istemem ama aracın sürüşünün rahat olduğunu söyleyebilirim. Aslında genel olarak ibiza ya yönelen kullanıcı profili f/p oranı iyi olduğu için tercih ediyor.
  • quote:

En baz donanim o ben kesinlikle tavsiye etmiyorum

• Aracınız 50 km hızın altına pek inmemiş birde trafiğe girmemişsiniz bu şekilde değerler çok iyi
    Birde kaç km kullanınız onun fotosunu atsanız çok daha sağlıklı bilgi paylaşımı olur
  • quote:

quote:

En baz donanim o ben kesinlikle tavsiye etmiyorum

Dostum bnm için iç donanım çok önemli değil o su bu su olsun falan çok önemsemem. 1.4 için yakıt hakkında bilgin varsa bilgilendir yoksa tavsiye etmiyorum demekle pek olmuyo.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.