Şimdi Ara

SEAT LEON 1.0 TSI MANUEL STYLE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
5.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çogu üst donanımlarda bulunmayan özellikler mevcut.
    alınır mı sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonyadams -- 15 Şubat 2020; 10:41:39 >

• Leon yenilendi ben olsam almam diyenlere bence aldanma. Yeni kasa bu fiyatlaramı satılacak sanıyorsunuz. Yenisinin başlangıç fiyatı en az 160k olur. C segmenti full sayılacak bir arabayı 139a almak bence güzel fiyat. Gözünüzü seveyim clio ve polo yu bu araçla kıyaslıyacak kadar cahilce yorumlardan kaçının.
  • Sıfır mı?
  • Evet
  • C hatchback için mantıklı fiyat, ancak bayilerde araç bulabildiniz mi? Artık 1.0TSI motor MQB'lerde gelmemeye başladı çünkü.
  • Stokta varmış bazı bayilerde
  • Esenyurtta 1 tane kırmızı vardı galiba.Geniş araç lazımsa alınır. 15k ucuza benzer donanımda( ekran daha geniş, ön park sensörü fazlası var) Polo comfortlıne alınabılır. Leon malum 3-5 aya kasa değişecek
  • alma Kasası değişecek arabayı alma. Clio al o paraya.Yeni/güncel araba her zaman iyidir. Yeni kasa gelince senin araban sönük kalacak.Yeni olsa dahi eski muamelesi görecek.Polo al ne bileyim megane 1.3 düz vites al ama bunu alma.
  • Clio öneren var, saç baş yoldurur bu forum. Al geç hocam B segment araba mı bineceksin dolu Polo, Ibiza olsa neyse.
  • Fena fiyat değil. Megane için fiyat aldınız mı?
  • 1.6 dizel 130k idi hey gidi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FC7AB336F

Clio öneren var, saç baş yoldurur bu forum. Al geç hocam B segment araba mı bineceksin dolu Polo, Ibiza olsa neyse.

135e alanlar masallah yapıstırıyor, 144den satıldı bunu gören 150 yi yapıstırmıs

yakında 200bine clio

• Bende de en full olanı vardı Xcellence

Yalnız style pakette üst donanımlarda olmayan ne var hocam merak ettim ?

Leon işte bu paraya alınır , fazlası bu arabaya her zaman fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılan Serdar -- 15 Şubat 2020; 13:16:45 >
  • Benim tercihim Polo olurdu.
  • Polo ibiza c segmenti mi ?

Clio öneren arkadaşın mesajından daha ilginç bi mesaj olmuş bu
  • Alın geçin fiyatı avantajlı. Ayrıca istediği kadar yeni kasa ve daha dolu olsun, c sınıfı yerine b sınıfı araç alınmaz.
  • Leon yenilendi. Ben olsam almam.
  • .
  • Leon yenilendi ben olsam almam diyenlere bence aldanma. Yeni kasa bu fiyatlaramı satılacak sanıyorsunuz. Yenisinin başlangıç fiyatı en az 160k olur. C segmenti full sayılacak bir arabayı 139a almak bence güzel fiyat. Gözünüzü seveyim clio ve polo yu bu araçla kıyaslıyacak kadar cahilce yorumlardan kaçının.
  • Leonda golfte yenilendi almayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Polo ibiza c segmenti mi ?

Clio öneren arkadaşın mesajından daha ilginç bi mesaj olmuş bu
    Mevcut şartlarda hiç bir otomobili küçümseyecek durumda değiliz. Maksat ayağı yerden kesmekse Clio da alınır. Ama beklentiler biraz yüksekse daha iyi alternatifler var.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.