Şimdi Ara

Seat Leon 1.2 TSI mı Opel Astra 1.4 Turbo mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • astra derim izlediğim testler sonucunda vardığım kanı leonda görüntü var ses yok
  • kesinlikle leon led paketi unutma ,
    NOT: başka yere bakma otomobil dünyam gir siteye izle testleri
  • Hangisini alacaksın bilmem ama tercihiniz leon olursa mutlaka led leri eklettirin.
  • Astra cebindeki her kurusu hupletir. 9,5 lt yakar.leon 6,5 litre yakar ve performansida iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl sonuna kadar fr otomatik gelecek

• Her konuda aynı yorumu yapıyorum linç edilicem ama

Kardeşin performans isteyen biri ise kesinlikle İbiza cupra derim . Astra çok yakar bence o motor ve beygirin hakkını tam veremiyor. Ayrıca 2015 yılında Kasa değişecek. Otomatiğini de sevmiyorum Opel'in.

Leon daha iyi seçim ancak 1.2 de düşündürüyor beni .

Bence Mazda 3 alsın gerçekten otoparkta var her geçtiğimde kendine baktırıyor . Gerçekten tasarımı çok çok iyi.
  • TheAltuns T kullanıcısına yanıt
    Leon un dsg problemi, astra nın yakıt problemi var. Çoğu arkadaş gibi mazda 3 diyorum ben de. Benzinli araca göre çok iyi tüketim değerleri var. Ve araç gerçekten kaliteli olmuş ve tasarım olarak da güzel araç yapmışlar. Otomatikleri sorunsuzdur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle Mazda 3.

VW, Skoda ve Seat'ların kuru tip dsg'li hiçbir aracına kuruş para verilmez bence yazıktır.

Ki zaten Seat B sınıfı ayarında gayet kalitesiz ve sürüşte de dengesiz bir araç. Ben kullanıp ta memnun olanı görmedim.

İkinci elde zarar ettirmesin derdiniz yoksa yani en az 4-5 sene binerim diyorsanız, Mazda 3 tek ve en mantıklı tercihtir.
  • tabiki leon..
  • 2'si arasında tercih yapsam Opel alırdım fakat ikisi dışında Mazda 3. Mükemmel bir tasarımı var aracın
     Seat Leon 1.2 TSI mı Opel Astra 1.4 Turbo mu ? Seat Leon 1.2 TSI mı Opel Astra 1.4 Turbo mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: fyzlh

Leon un dsg problemi, astra nın yakıt problemi var. Çoğu arkadaş gibi mazda 3 diyorum ben de. Benzinli araca göre çok iyi tüketim değerleri var. Ve araç gerçekten kaliteli olmuş ve tasarım olarak da güzel araç yapmışlar. Otomatikleri sorunsuzdur.

hehe dsg problemi var...
    almadan tamire götürdün arabayı bravo...
  • Leon Fr 1.4 TSI ACT DSG 150 hp olsa tadından yenmez. Henüz Türkiye'de yok ama geleceğini duymuştum. Hatta cihanair'in sipariş verdiğini hatırlıyor gibiyim.

Seat Leon 1.2 TSI mı Opel Astra 1.4 Turbo mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahraman202 -- 27 Haziran 2014; 9:44:42 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.