Bildirim
Seat Leon 1.2 TSI mı Opel Astra 1.4 Turbo mu ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Astra -
Mazda 3 Motionquote:
Orijinalden alıntı: kerim336
Astra -
Astra j otomatik biraz fazla yakıyor aklınızda bulunsun. Seneye kasası da değişecek bu da bilginiz dahilinde olsun. Leon fiyat/performans olarak daha iyi bir araç bence.quote:
Orijinalden alıntı: kerim336
Astra -
Peugeot 308 ALLURE 1.6 THP + Denon Hi-Fi + 18'' jant + Panoramik cam tavanquote:
Orijinalden alıntı: spitzer
Astra j otomatik biraz fazla yakıyor aklınızda bulunsun. Seneye kasası da değişecek bu da bilginiz dahilinde olsun. Leon fiyat/performans olarak daha iyi bir araç bence.
Alıntıları Göster
Mazda 3 Reflex 1.5 120PS + Power 18'' jant
Bu araçlara bakmanı öneririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powermoon -- 26 Haziran 2014; 10:17:18 > -
Yakıt dert değilse Astra diyorum.quote:
Orijinalden alıntı: spitzer
Astra j otomatik biraz fazla yakıyor aklınızda bulunsun. Seneye kasası da değişecek bu da bilginiz dahilinde olsun. Leon fiyat/performans olarak daha iyi bir araç bence.
Alıntıları Göster -
Astra iyidir. Ben zamanında otomatik almadığıma pişman olmuştum siz olmayın. 9, 9.5 lt cıvarında yakarsınız ortalamada. Leon a gore daha ıyı bır araba. Hem VW grupta DSG riski de var. Astra'da tam otomatik 1, 1.5lt fazla da yaksa sorunları cok daha az bır sanzumandır.quote:
Orijinalden alıntı: Automobilista
Yakıt dert değilse Astra diyorum.
Alıntıları Göster -
Astra aşağı yukarı 200 kilo daha ağır, start stop yok ve tam otomatik. Ortalama 2-3 litre fazla yakar. Peugrot 308'in yenisi gerçekten güzel ama otomatiği yok.quote:
Orijinalden alıntı: Automobilista
Yakıt dert değilse Astra diyorum.
Alıntıları Göster -
ben yeni pejo 308e bindim, yanlışlıkla 208e bindim sandım, afakanlar bastı :)quote:
Orijinalden alıntı: acemsen
Astra aşağı yukarı 200 kilo daha ağır, start stop yok ve tam otomatik. Ortalama 2-3 litre fazla yakar. Peugrot 308'in yenisi gerçekten güzel ama otomatiği yok.
Alıntıları Göster
1.2 80 beygir motorlusunun fiyatı 54 bin lira idi üstelik :)
ama Allah var direksiyonu güzel :) -
Kasa değişimini ve yakıtı önemsemezseniz astra tabi kiquote:
Orijinalden alıntı: krom7
ben yeni pejo 308e bindim, yanlışlıkla 208e bindim sandım, afakanlar bastı :)
1.2 80 beygir motorlusunun fiyatı 54 bin lira idi üstelik :)
ama Allah var direksiyonu güzel :)
Alıntıları Göster -
Mazda 3 e de bakin bence. -
Ustam Opel Astra Derim Fakat Yeni Mazda 3 Çok İyi Olmuş Kırmızı Rengi Canavar, Leon Da Güzel Araç Fakat Dsg Sorunu Giderilmiş Mi Bakmak Gerekir, Ben Olsam 3 Araçı Test Ederdim Ona Göre Karar Verirdim.quote:
Orijinalden alıntı: Hypnotica
Mazda 3 e de bakin bence. -
Ikisi arasında astra ama ikinci el boş 1 serisi bakabilirsiniz tabi 1 serisi sürüş odaklı yolcular için konfor biraz geri planda kalıyor özellikle arka tarafta.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2012-bmw-1.16i-borusan-cikisli-169423006/detay -
Yakıt sorunu yoksa kesinlikle astra.quote:
Orijinalden alıntı: Adieu
Ikisi arasında astra ama ikinci el boş 1 serisi bakabilirsiniz tabi 1 serisi sürüş odaklı yolcular için konfor biraz geri planda kalıyor özellikle arka tarafta.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2012-bmw-1.16i-borusan-cikisli-169423006/detay -
leon.. az yakar çok kaçar vergi avantajı da var...quote:
Orijinalden alıntı: Ehliyetsiz Pilot
Yakıt sorunu yoksa kesinlikle astra.
Alıntıları Göster -
Seçenek olarak sunulmamış olsada 3-5 daha üzerine koyulupb1.4 tsi FR almanızı öneririm. -
astraquote:
Orijinalden alıntı: bahaman
Seçenek olarak sunulmamış olsada 3-5 daha üzerine koyulupb1.4 tsi FR almanızı öneririm. -
quote:
Orijinalden alıntı: powermoon
Peugeot 308 ALLURE 1.6 THP + Denon Hi-Fi + 18'' jant + Panoramik cam tavan
Mazda 3 Reflex 1.5 120PS + Power 18'' jant
Bu araçlara bakmanı öneririm.
+1 -
FR otomatik yok. Otomatik şartı belirtilmiş -
Pardon O zaman astra.
Benzer içerikler
- en iyi yakıt tasarruf cihazı hangisi
- necdet acar
- ani fren nasıl yapılır
- kia xceed yorum
- volkswagen bora kronik sorunları
- honda hornet 750 fiyat
- byd ucuz araba
- 8 yerli otomobil
- byd 2025
- alpine a110 fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X